Igre - općenito

Preporuka igara za vaše računalo

markymark099 uto 5.8.2014 01:15
mugdim123 kaže...

Poz,

Možete li mi preporučiti neke dobre igrice za moj pc,konfiguracija:

Processor: 2.60 GHz

RAM: 4 GB

Graficka: ATI Radeon HD 4250, velicina graficke: 1663 MB 

nažalost nitko od nas ovdje nije vidovit pa ćeš nam morati reći koji je to točno procesor.

pretpostavljam da je neki dvojezgreni amd

anyway, nećeš se baš puno naigrati na tom laptopu, možda neki stariji naslovi iz COD serijala, san andreas, pes 09-10

Dojitza uto 5.8.2014 01:28
4ucker kaže...

Pozz!

Imate li neku kvalitetnu preporuku igara poput Trine, Braid, Bastion, i sličnih akcionih platformera. U taj koš spadaju i pod "indie" igre also.

Kthx.

Izašao je nedavno Transistor (čujem da je nasljednik Bastiona), pa probaj to ako već nisi!

Tathar čet 21.8.2014 16:26

Pozdrav ekipa, nedavno sam dobio Xbox 360 Joystick za PC, i sad mi se baš igraju igre koje se mogu igrat s njime. Može bit i FPS, al' ne poput COD-a gdje moram jako dobro nišanit. Nedavno sam igrao Singularity, Enslaved: Oddysey to the West, Batman Arkham City, Dirt 3... I sve je odlično igrat na Joysticku. Ima li netko još neku preporuku?

markymark099 čet 21.8.2014 17:43
Tathar kaže...

Pozdrav ekipa, nedavno sam dobio Xbox 360 Joystick za PC, i sad mi se baš igraju igre koje se mogu igrat s njime. Može bit i FPS, al' ne poput COD-a gdje moram jako dobro nišanit. Nedavno sam igrao Singularity, Enslaved: Oddysey to the West, Batman Arkham City, Dirt 3... I sve je odlično igrat na Joysticku. Ima li netko još neku preporuku?

mortal kombat, grid 2, grid autosport

The_K sub 23.8.2014 23:28

Preporučite mi neku igru,igrao sam sve dijelove assassins creeda,far crya,call of Juárez,splintell cell,Maria 2,Godfather 2,GTA 4,max Payne,... Sad sto mi je promaklo ili neki noviji manje poznati naslov preporučite(samo ne cod ili bf)

SuperDox sub 23.8.2014 23:31
The_K kaže...

Preporučite mi neku igru,igrao sam sve dijelove assassins creeda,far crya,call of Juárez,splintell cell,Maria 2,Godfather 2,GTA 4,max Payne,... Sad sto mi je promaklo ili neki noviji manje poznati naslov preporučite

Battlefield 3 i 4, Call of Duty serijali, Princ of Persia serijali, ostali GTA naslovi, Dishonored

markymark099 čet 28.8.2014 01:24
dinos3 kaže...

Moze preporuka neke ''racing'' igre koja bi se fino igrala preko volana, i da nije prezahtjevna ;)

grid2 - nisam nikad probao s volanom ali s gamepadom mi je super pa vjerujem da s volanom može jedino biti bolje.

a u većini igrica možeš sam postaviti koliko zahtjevno želiš da bude. znači ako želiš mozak na pašu i gas do daske, staviš na easy i damage na "visual only" i udri {#}

markymark099 čet 28.8.2014 01:38
The_K kaže...

Preporučite mi neku igru,igrao sam sve dijelove assassins creeda,far crya,call of Juárez,splintell cell,Maria 2,Godfather 2,GTA 4,max Payne,... Sad sto mi je promaklo ili neki noviji manje poznati naslov preporučite(samo ne cod ili bf)

vidim da san andreas nisi naveo, pa ako nisi, svakako ga odigraj, jest da je starija igra ali svakako se isplati odigrati je i dan danas.

meni je to još uvijek najdraža igra koju sam ikada prešao {#}

od novijih, deus ex, la noire, the darkness II, možda hitman blood money/absolution,  imaš ih koliko ti srce želi.

markymark099 čet 28.8.2014 02:16
Gremlin144 kaže...
BijeliOrao kaže...

Igre za moj PC Konfiguraciju :

RAM : 1 GB 

CPU : 2,89 GHz GRAFA: Nvidia 7300 GT 712MB 

Resolution:1024x720

Win 7 32x Bit

Tetris

glavno da si ti odgovorio na post star mjesec dana i pritom nisi nikome pomogao.

ako čovjek nema zvijer od računala to nije razlog da se sprdaš s njim {#}

Golf pon 1.9.2014 19:35

Pozdrav sta mi preporucujete za gaming dakle sve sam fakticki izigrao nzm vise sta da igram pomagaj te xD 

Specifikacije mog PC

Ram : 4gb

Procesor: AMD FX 6300 6-core (6 jezgri)

HDD: 500

Graficka: Nvidia Gt 240 Gddr5 1 Gb

Hvala unaprijed 

markymark099 pon 1.9.2014 19:54
Golf kaže...

Pozdrav sta mi preporucujete za gaming dakle sve sam fakticki izigrao nzm vise sta da igram pomagaj te xD 

Specifikacije mog PC

Ram : 4gb

Procesor: AMD FX 6300 6-core (6 jezgri)

HDD: 500

Graficka: Nvidia Gt 240 Gddr5 1 Gb

Hvala unaprijed 

bilo bi dobro kad bi okvirno rekao šta si sve igrao da ne nabrajamo napamet igre koje si već prešao.