Gran Turismo 7

Ja sam si nabavio playseat i volan (g29),moram reci da sad baš uživam u igri. Sad si nesto razmisljam uzeti VR2 pa da to dignem na jos jedan nivo. Pa me zanima ima li itko u grupi pa da napise kratki osvrt.

Ja sam si nabavio playseat i volan (g29),moram reci da sad baš uživam u igri. Sad si nesto razmisljam uzeti VR2 pa da to dignem na jos jedan nivo. Pa me zanima ima li itko u grupi pa da napise kratki osvrt.
Kratak osvrt.
Evo ja sam napisao kad nitko neće.

😂

Igra ko u ovo blagdansko vrijeme?
Opet je bil i prigodni soundtrack, a vratili se i login bonusi.
Dali su i karticu za zahvalu onima koji su igrali GT Sport...
Evo malo skrinsa:

jucer me posralo sa kreditima, dobio milku od onog tjednog challenga, pa jos milku na 5 star ruletu i milku i pol za onu 1 satnu trku koja je bila za tjedni challenge.

da nema ovih tjednih utrka gdje te natjeraju koristit ili BAC Mono (ili koji je već onaj sitni auto ko go-kart) ili Teslu, nikad ih ni pogledo ne bi, kamol kupio

Gdje je trenutno najeftinije za kupiti GT7 u Hrvatskoj ili ako moze iz nekih stranih trgovina. Kupio PS5, nisam ga jos ni raspakirao, jer nemam nista za igrati, pa si planiram u nadolazecem tjednu koju igru kupiti. Moze i digital i fizicka kopija? Isto tako koliko je pametno kupovati rabljene PS5 igre odnosno jel kad jednom instaliras igru, ta je igra povezana sa racunom ili?

Digitalna je vezana za račun (profil na ps), a fizičke (disk) odigraš i opet prodaš ako želiš.

znaci ako kupim disk, instaliram, ulogiram se sa svojim racunom, igram online, ja mogu obrisati igru i prodati disk dalje odnosno kupiti i taj drugi ili ja opet mozemo igrati, dok digitalna je striktno vezanA?

znaci ako kupim disk, instaliram, ulogiram se sa svojim racunom, igram online, ja mogu obrisati igru i prodati disk dalje odnosno kupiti i taj drugi ili ja opet mozemo igrati, dok digitalna je striktno vezanA?
Ako je prodaš nema više igranja. Disk mora biti u konzoli da bi igrao.

Da, ali mislio sam reci da jednu disk kopiju igre moze imati 10 razlicith vlasnika, svaki sa svojim racunom i bez problema svaki moze igrati i SP i MP, jer disk verzija nije striktno vezana za jedan racun, naravno samo jedna osoba moze igrati i morati posjedovati igru da bi ju igrala.

Imaš na našem Storeu 25 Anniversary na March popustu - ne vidim kolko jer već posjedujem digitalnu verziju.
Al sigurno nije preskupo.
Pogledaj i običnu verziju, možda je i ona na akciji.

https://www.centar-tehnike.hr/igra-ps5-gran-turismo-7-standard-edition-proizvod-31542/
Mislim da nema nigdje jeftinije trenutno

Time Trials je mod koji mi je apsolutno broj 1 od kad je vani.
Ganjanje vremena frendova na leaderboardsima je fenonenalno.
Drugo je Weekly Challenges, daju sve bolje nagrade u zadnje vrijeme, tu mislim na creditse.
Evo malo skrinsa

Jedan od najboljih bugova u GT7
https://www.hcl.hr/video/urnebes-auti-gran-turismu-7-poceli-skakati-nakon-zadnjeg-apdejta-218670/

Izašel je demo My First Gran Turismo - za sve koji još nisu probali, tj nabavili igru.
A i za one koji jesu.
Također nedavno nabavil PS5, sad za BF - otišli PS4 i G29.
Isto moral napraviti upgrade za deset eura.
Za razliku od tebe, meni je haptic u igri fantastičan.
Baš mi daje prednost naspram DS4.
Sophy je pravi put, samo je još moraju omogućiti na dosta staza...
Imam za riješiti još menu booksa, nove Master licence - većinom se bavim TT-ima, natjeravam što bolje vrijeme, a i nagrade su dobre.
Sad su tu i dvije utrke za World finals u kojima je također dobra zarada.
Da je igra bila ovakva od početka, bilo bi to još bolje, ne znam kak je prodaja.
Ali bitno da Kaz i PD rade na boljitku igre...