Commandos: Origins

Dobro da dolazi novi nastavak Commandosa.Inace sam veliki fan real-time tactics igara kao Desperados,Robin hood legend of Sherwood,Shadow tactics,War mongrels,Partisans 1943,Sumerian six itd..Ne manjka ovakih igara.

Evo danas je izasao Sumerian Six, igra je slicna commandosu.
Mozete ga kupit na steamu imate i DEMO opciju koju mozete isprobati.
https://store.steampowered.com/app/1429850/Sumerian_Six/
EDIT: Steta sto je Mimimi studio zatvorio ali eto ima i drugih koji rade na ovakvim naslovima.Do kraja mjeseca izlazi jos i 63days ne znam tko ce to sve odigrat

Danas vam je izasao Demo Commandos Origins na Steamu , tezak je oko 24gb , ja ga skidam pa javim dojmove.
Edit: Skinuo demo igra radi ok malo bude sjecanje na Men of Courage.

obradovalo me kad sam saznal da je izašla igra, jedinica je bila zakon, probam sad demo al čovječe prve impresije su da je to jedva igrivo... razočaralo me, baš amaterski odradeno. vidim jos dal budu uspjeli malo popravit igru do pune objave mada sumnjam da mogu nesto konkretnije postići u par mjeseci

Ja kada sam probao prije par mjeseci igra je imala neke frame dropove vidjet cemo kako ce biti kada izade ali vjerujem da ce iga biti top.

obradovalo me kad sam saznal da je izašla igra, jedinica je bila zakon, probam sad demo al čovječe prve impresije su da je to jedva igrivo... razočaralo me, baš amaterski odradeno. vidim jos dal budu uspjeli malo popravit igru do pune objave mada sumnjam da mogu nesto konkretnije postići u par mjeseci
jedva igrivo? nekužim?

i kakvi su dojmovi?

čini mi se bolje optimizirano nego demo, ima onaj stari osjećaj dok igraš, ima malo bugova al to će se popravit.al meni je super, nostalgiaja na kvadrat.

50e za remake mi se cini malo previse, ali da sam uzivao kao mali u toj igri jesam :)

Nije ovo remake. Punokrvni nastavak sa svojim misijama.

Probao sam ovu igru dosao sam do 6. misije tamo na onom otoku gdje treba radar unistit, igra se dosta lose vrti na i5 10300H i RTX 3060 8gb (90w) radi na nekih 30-50 fpsa a 1%low pada i na 11 fpsa ne bi rekao da je ne igrivo ali ima opakih trzavica.Sama prica nije toliko losa, u igri se moze ici na stealth taktiziranje a imate mogucnosti da izvucete pistolje pa se iz nekih situacija izvucete na taj nacin naravno uz koristenje granata.Osobno najvise preferiram Sappera uz njegovu fuckaljku i bear trap, diver isto nije los uz bacanje noza i harpoon.Ima jedan bug kada se penjete na banderu sa green beret ili sniperom tad lik zaglavi gore i morate load radit.Ocekivao sam malo vise od ove igre ali eto sta je tu je vjerujem da me je mimimi razmazio sa Desperados 3 i Shadow tactics koji su doveli RTT zanr do perfekcije.
Mislim da možemo otvoriti temu za ponovni povratak legendarnog serijala
https://youtu.be/E2Ima39eaI8?si=GDoqZtHGwTcPXWS8