FiCoO čet 14.4.2011 12:50

Gledajte ljudi, dopunjavanje slotova na serveru sad bas i necemo nego posto sam ja sad ulplatio pare za server prvo cemo vidit koliko vas ima online i kako igrate. mamaza mi je frend pa sam za njega uplatio

nick54312 čet 14.4.2011 18:34

Ajde i ja sam možda za, samo je problem u tome što nemam grafičku i napajanje ali bih ih brzo trebao nabavit.

Što mislite da kupimo dva servera jedan crackiran, drugi orifginal?

Bilo bi dobro da netko plati većinu servera i da bude admin jer će inače biti svađe i velike gužve u upravljanju servera.

I ajde probajte zamolit maodelatora da ovu temu izbriše i da otvori drugu u koju biste stavili sva glasovanja u postove za redom a ne ovako po cijelom topicu rapršene.

nick54312 čet 14.4.2011 20:27
Mamaza kaže...

MOLIM DA MI SE JAVE SVI DONATORI OKO DALJNJEG DOGOVORA!

Bit će problem s adminima u tome je problem. Ako svi plate isto znači da smo svi admini to znači gužva i svađe. Jeda.n (admin) bi trebao najviše platiti

Mamaza čet 14.4.2011 20:30
nick54312 kaže...
Mamaza kaže...

MOLIM DA MI SE JAVE SVI DONATORI OKO DALJNJEG DOGOVORA!

Bit će problem s adminima u tome je problem. Ako svi plate isto znači da smo svi admini to znači gužva i svađe. Jeda.n (admin) bi trebao najviše platiti

a trebao bi bar dva donatora koji su dobri ljudi i razumni a ne samo da daje pare da bude admin...znaci bila bi po dva admina na serveru(ako se uzmu dva servera)