John_Doe_11 sub 26.12.2009 14:55

Jel tko osvojio većinu trofeja? Meni su ostali "Rolled Over" i "Chain Reaction", ludim već jer ih nikako ne mogu napraviti :(

Za "Rolled Over" sam bio xx puta na aerodromu i nikako ne uspijevam niti sa taxijem, niti sa nekim brzim autom, baš ne uspijevam nikako... Ima ona fora sa ljuljačkom u parku gdje auto trebaš u rikverc dogurat do srednje štange ljuljačke i onda te hiti u zrak (poznati glitch u igri), al tamo mi uspjelo par puta samo ne kužim zakaj mi nije priznato.... (?) Zna li itko još lakši način? :) (osim cheat-ova, to me ne zanima)

A za "Chain Reaction" najbolja fora je na parkiralištu aerodroma autom doslovce nagurat aute jedan do drugog i bacit granate među njih, al naravno, opet mi nije uspjelo :)

ismar89 sub 26.12.2009 14:59

gledo sam tutorijal na netu za taj chain reaction..popnes se sa helikopterom na zgradu i gledas dolena raskrsnicu (onu koja bas lici na new york, u centru drugog grada)..uzmi RPG(il kako se zove, bacac raketa xD) i gledaj dole na put..sacekaj dok se nakupi auta, i dok bude crveno..i onda samo pucaj izmedju njih, jedna raketa izmedju 2 auta..uglavnom, bolje bacac raketa od bombi..a pitanje, imal to na PC-u ??..ja sam zavrsio na pc ali nisam skonto da ima i jedna od tih trofeja..

John_Doe_11 sub 26.12.2009 15:03
ismar89 kaže...

gledo sam tutorijal na netu za taj chain reaction..popnes se sa helikopterom na zgradu i gledas dolena raskrsnicu (onu koja bas lici na new york, u centru drugog grada)..uzmi RPG(il kako se zove, bacac raketa xD) i gledaj dole na put..sacekaj dok se nakupi auta, i dok bude crveno..i onda samo pucaj izmedju njih, jedna raketa izmedju 2 auta..uglavnom, bolje bacac raketa od bombi..a pitanje, imal to na PC-u ??..ja sam zavrsio na pc ali nisam skonto da ima i jedna od tih trofeja..

Znam za to... :)

Nećeš vjerovati, ali sam čekao nekih 35-40min (stvarnih, lol :D) da mi se auti nakupe, ali ništa ni od toga... Čim uđem u helikopter, odjednom se auti dolje na ulici stvore; izađem i opet ništa :(( Baš mi ne ide...

Mislim da na PC-u nema. Nemoj me držat za riječ, al mislim da ne...

Crowizard ned 27.12.2009 18:40

a rolled over uzmi comet pa na aerodrom ne trebas odjedanput 5 ih naravit nego prvi jump 3 a drugi 2 mozes i tako,bar sam ja tako radio i ja sam mislio da treba 5 from one crash ali nije jer su oni u rockstar glupi i napisu nesto vezano us trofeje a radi se o necem drugom ko za auf wiedersehen petrovic

a za chain reaction ti je najlaksa taktika da uzmes bus parkirani na star junction drugi otok i blokiras susjedni most ali da okomtio ti stane na most i kad vidis da je otprilike 10 auta na mostu bacaj bombe i udri par rpg i to ti je to

John_Doe_11 ned 27.12.2009 19:27
Crowizard kaže...

Ja ti imam platinu u gta 4 i mogu ti rec da je extremelly hard za dobit mos mene pitat sto želiš ako ti treba pomoć na mutliplayer add me na psn:crowizard.

Ok, dodam te later :)

Hvala novi frende! :D

John_Doe_11 ned 27.12.2009 19:35
Crowizard kaže...

a rolled over uzmi comet pa na aerodrom ne trebas odjedanput 5 ih naravit nego prvi jump 3 a drugi 2 mozes i tako,bar sam ja tako radio i ja sam mislio da treba 5 from one crash ali nije jer su oni u rockstar glupi i napisu nesto vezano us trofeje a radi se o necem drugom ko za auf wiedersehen petrovic

a za chain reaction ti je najlaksa taktika da uzmes bus parkirani na star junction drugi otok i blokiras susjedni most ali da okomtio ti stane na most i kad vidis da je otprilike 10 auta na mostu bacaj bombe i udri par rpg i to ti je to

Ček, ček, si ziher za ovo da ne mora biti 5x u nizu?? :)

Sad si mi puno pomogo :) *ebo te Rockstar :P

Super, super...idem po bus :D

John_Doe_11 pon 28.12.2009 00:00
Crowizard kaže...

Ja ti imam platinu u gta 4 i mogu ti rec da je extremelly hard za dobit mos mene pitat sto želiš ako ti treba pomoć na mutliplayer add me na psn:crowizard.

Kad si već spomenuo multplayer, znaš kaj mi nije jasno? Jel moguće da me ekipa koja je na lvl 6, 7 (ili manje) tak brzo upucaju? Pokupim štit, ciljam u glavu i metak po metak (jer rafal previše fulava) i oni me sa 2-3 metka upucaju?! Aimbotovi, cheat-ovi ili nešto treće...? Mislim, igrao sam par puta, ali upravo zbog toga mi se ne sviđa.

Crowizard pon 4.1.2010 12:01

Za rolled over sam siguran da netreba 5 okretaja iz 1 stunta,Mozes 2 pa 3.Za mutliplayer moze ti bit da je slaba konekcija/veza jer meni je bezicni internet i rank sam 10 a istom brzinom pucam a nekad mi blokaje kad pucam.Najbrze da dodes do ranka 10 je H NOOSE samo to igraj odigraj preko 1000 rundi i dobit ces $5 000 000 i ostavi upaljen ps 3 5 min nakon boosta da ti se stats uploada jer ja sam nekad boostao 3 ure i zaradio $150 000 i odmah ugasio a ono morao sve ponovo tako mi je bilo i sa AWP trrofejom.
Kako ti ide psn? da te dodam jucer sam zaradio 6 platinu godfather 2 xD preso je u 2 dana

John_Doe_11 pon 4.1.2010 20:48
Crowizard kaže...
Za rolled over sam siguran da netreba 5 okretaja iz 1 stunta,Mozes 2 pa 3.Za mutliplayer moze ti bit da je slaba konekcija/veza jer meni je bezicni internet i rank sam 10 a istom brzinom pucam a nekad mi blokaje kad pucam.Najbrze da dodes do ranka 10 je H NOOSE samo to igraj odigraj preko 1000 rundi i dobit ces $5 000 000 i ostavi upaljen ps 3 5 min nakon boosta da ti se stats uploada jer ja sam nekad boostao 3 ure i zaradio $150 000 i odmah ugasio a ono morao sve ponovo tako mi je bilo i sa AWP trrofejom.
Kako ti ide psn? da te dodam jucer sam zaradio 6 platinu godfather 2 xD preso je u 2 dana

Taman kad si mi odgovorio kako na koji način, uspio sam i "Rolled Over" i "Chain Reaction" :)

1000 rundi??! Zar tak puno?? :)

A PSN mi je ROFL--CRO-- ja mislim :)) Nisam igrao GTA duže, pa sam automatski i zaboravio te dodat xD

6. platinu?? wow, ja imam tek 1-iz Uncharted-a 1

Crowizard sri 6.1.2010 14:37

Zavisi koji si rank ako si 1 onda imas jos puno rundi H NOOSE ako igras na hard dobijes $4500 a trebas $5 000 000 ipak je to dosta fly the coop trofej je zeznut kad treba preci db H noose i bdb 2 u odredenom vrimenu.Deal breaker trebas prec ispod 7:03 H NOOSE 2:32 a bdb 2 5:37 tako negdi nisam siguran za bdb 2 ali ima glitch jedan pa je lakse i dodao sam te na psn :))

John_Doe_11 sri 6.1.2010 14:56
Crowizard kaže...
Zavisi koji si rank ako si 1 onda imas jos puno rundi H NOOSE ako igras na hard dobijes $4500 a trebas $5 000 000 ipak je to dosta fly the coop trofej je zeznut kad treba preci db H noose i bdb 2 u odredenom vrimenu.Deal breaker trebas prec ispod 7:03 H NOOSE 2:32 a bdb 2 5:37 tako negdi nisam siguran za bdb 2 ali ima glitch jedan pa je lakse i dodao sam te na psn :))

U jebate, vidim da me čeka dosta posla :( :))

Prihvatim te kasnije, za par sati dok dojdem doma :)

Crowizard pet 8.1.2010 23:25

A tesko je doc do platine mogli smo jucer db preci ali sam ja falia oni brod :((( nema veze ponovo cemo H NOOSE je lagan i bdb 2 nie nesto tesko najtezi je db.Ostali trofeji koji su zeznuti to je taj rank 10 i Auf Wiedersehen Petrovic s tim ces imat najvise problema.Taj trofej je glitch glitcheva ako ne uspijes nacemo se jedan dan i ja i ti cemo proc sve utrke i trebas nac jos 2 frenda za team modove potrajat ce oko 12 sati u komadu LOL

John_Doe_11 sub 9.1.2010 00:16
Crowizard kaže...
A tesko je doc do platine mogli smo jucer db preci ali sam ja falia oni brod :((( nema veze ponovo cemo H NOOSE je lagan i bdb 2 nie nesto tesko najtezi je db.Ostali trofeji koji su zeznuti to je taj rank 10 i Auf Wiedersehen Petrovic s tim ces imat najvise problema.Taj trofej je glitch glitcheva ako ne uspijes nacemo se jedan dan i ja i ti cemo proc sve utrke i trebas nac jos 2 frenda za team modove potrajat ce oko 12 sati u komadu LOL

Budemo sutra... ova 2 dana zaredom (nakon što smo igrali) nisam stigao :(

Ma neka, glavno je da sam skužio poantu hehe :D Lol, može :D

Nemam nikog od frendova koji ima GTA IV (osim tebe), niti ikog baš frenda u blizini ili s kvarta ili sa faksa ili sa treninga i sl. koji uopće ima PlayStation :))