Lopov Jack sub 9.4.2022 06:11

Znam da je o aktivaciji game passa dosta pisano jer sam pronašo više uputstava koja se u nekim detaljima razlikuju pa sad više ne kužim šta mi je najbolje... Htio bi znači aktivirati gamepass na što duže (koliko sam shvatio maksimalno 3.god) samo za xbox (ne i pc) i zanima me najpovoljnija opcija pa evo ako me netko može uputit bio bih zahvalan. Isto bilo super ako se neki trial period može prvo aktivirati

Hvala, pozdrav svima

MadDogMattis sub 9.4.2022 18:55
m77 kaže...
Budući da po prvi put razmišljam o kupovini xboxa, zanima me na koji se način kupuju igre preko storea, jel se prihvaćaju kartice, paypal...?

Bez problema prolazi nasa VISA ako imaš europski acc, ja imam UK, bez problema plaćam sa visom.

Hexfire ned 10.4.2022 05:43

Znam da se je moglo za 1$ pretvoriti gold u ultimate. Mislim da to još vrijedi. Kupiš godinu dana te turske, aktiviraš preko VPN-a i onda napraviš taj upgrade.

Ali nisam u toku već dosta dugo. Možda je netko aktivirao nedavno pa će se javiti.

DeniZg ned 10.4.2022 13:48
Lopov Jack kaže...

Da, na to računam, al mogu li prvo ovaj trial aktivirat? 

Možeš aktivirati trial, ali poslije kad istekne, nećeš moći napraviti konverziju Gold u Ultimate za 1$/€, nego ćeš konverziju napraviti tako da na Gold pretplatu kupiš 1 mjesec ultimate-a.

S obzirom da je trial koji si linkao 0,5€ za 2 mjeseca, rekao bih da se čak i isplati prvo uzeti trial.

Hexfire ned 10.4.2022 18:20

To ima više smisla :). Koliko mi je poznato trenutno možeš maksimalno na dva uređaje istovremeno. Iz xboxa su najavili da imaju u planu svojevrsni family plan u budućnost, ali bez konkretnog datuma kad bi to bilo.

DeniZg sri 13.4.2022 09:22

Imaš Xbox aplikaciju koju možeš normalno skinuti sa store-a i koristiti za download igara, remote play i sl.

Imaš također i Gamepass aplikaciju, koju za Android moraš sideloadati preko apk datoteke ako si iz HR.

Preko te aplikacije možeš igrati cloud igre, ako ju pokreneš uz pomoć VPN-a.

Hexfire pet 15.4.2022 10:01

Došao mi Series X prije dva dana. Iznenadilo me koliko je mala konzola, tj niska. Nekako sam si zamislio da mi uopće neće stati u komodu gdje je sad postavljen. A s druge strane je i iznenađujuće teška, što je naravno dobra stvar. Fino sam se spojio na nju preko Xbox appa pa mi je odmah povuklo sve postavke od Series S. Danas sutra još moram prekopirati igre sa Series S i može na njuškalo.

Makić pet 15.4.2022 10:37

Došla i meni sinoć u 1.20, mora sam odma to posložit. Preko dana odrađena procedura sa str 74 sve radi po PS

malo me zezala regija pa sam osim na web-u trebao i na windowsima promjenit regiju pod settingsima