Trenutno igram...

Alan Wake i Crysis 2 na xbox

Danas sam igrao neki jako strašan horror zove se PAC-MAN e igrica je prejeziva skupljaš nekaj po podu i onda te pojedu neki likovi.Imam traume od te igrice i noću ne mogu spavati.

Danas sam igrao neki jako strašan horror zove se PAC-MAN e igrica je prejeziva skupljaš nekaj po podu i onda te pojedu neki likovi.Imam traume od te igrice i noću ne mogu spavati.
WTF hahahahaha

Trenutno igram NFS: Shift 2 i prelazim istu stazu već petstoti put i već mi je puno puta došlo da bacim kompjuter kroz prozor od živciranja. Al opet igram

Ja trenutrno prelazim Neighbours from hell 1 i 2 dio

ja igram Blur

CoD4 i AC Brotherhood :)

ACB, Shift 2 i Crysis 2.

Super Meat Boy - predobro, sta reci ;D

X3 Terran Conflict
Po meni najlaksa u cijelom X serijalu, ali i najzabavnija, svakako must try za sve koji vole svemirske simulacije. Naravno igra nije za svakoga jer ima dosta toga da se nauči i svlada (ja sam krenuo od X2 pa mi je ova i dosta lagana) a vrijeme potrebno da je se svlada bi bilo ono u rangu sa EVE online.
Odličan community te podrska korisnicima su jos samo bonusi za ovu ionako predobru igru te ju svakako preporučavam svim ljubiteljima svemirskih simulacija.

Bugs Bunny: Lost in Time, Bugs Bunny & Taz: Time Busters te Crash Bash na ps1.

Nfs-pršut
Pure - malo vozikanja sa kvadovima

Igram DA2, već na 22 satu igranja. Poslije DA ću se prebaciti na Mafiu 1 da se prisjetim malo legende stare.. :D

Trenutno igram Crysis2-malo pucačine neškodi.
I Assasin Creed.

Crysis 2, AC:B, MW2 MP,

Treenutno igram:
Assassin's Creed Brotherhood
NBA 2K11
Call Of Duty Black Ops
Crysis 2

Crysis 1, večeras krećem Warhead, i sljedeći tjedan Crysis 2 da zaokružim priču :D

Dirt 3, Cod 4, GTA 4 i pokušavam mafiu 2 ali ne ide.

GTA IV po 5.put, Resident Evil 5, Batman: AA, Street Fighter IV i standardno PES i FIFA.

lotro,pes 2011,dirt 3,nba 2007

trenutno igram:
C++/C#
Travian 4.0
resident evil 5
cod4 mp

Sada kada je škola gotova na PS3 sve one besplatne od Sonya <3... znači LBP, Dead Nation, Ratchet & Clanck: Quest for Booty, InFAMOUS i još moram skinut WipeOut HD
ja inače igram tetris , ali nekad kad mi mama dopusti igram čak i Super Maria !