PS3 - Pitanja i odgovori

zato jel sam vise od 10god. igram na pc a sad bi trebao na ps3-u pocet a teze je priviknut se

zato jel sam vise od 10god. igram na pc a sad bi trebao na ps3-u pocet a teze je priviknut se
a jbg kak su svi tak ces i ti

A zasto nebi radilo ? ja sam citao na stranicama pise da sve radi super
Jel ja bi to kupio al sad neznam jel kazes da mozda to ne radi. Di si to vidio da pise?

ja sam vec 50 puta napiso da je sony na 3.50 firmwieru disablo nelicencirane uredaje a cisto sumnjam da ovo licencu od sonya

jel mi mozete preporucit igre za ps3 inace moj still je fps tps nesto u stilu lotr-a i ako ima jos neka koja nije u tim zanrovima a da je dobra mozete rec

jel mi mozete preporucit igre za ps3 inace moj still je fps tps nesto u stilu lotr-a i ako ima jos neka koja nije u tim zanrovima a da je dobra mozete rec
evo ti TPS
uncharted 1 i 2 (odlicne igre u stilu Indiana Jones)

evo ti TPS
uncharted 1 i 2 (odlicne igre u stilu Indiana Jones)
ok to sam imao u planu uzeti :)

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption
ako moze neki stariji dobar naslov posto nisam igro ps3 ima 2 g

Red Dead Redemption
ako moze neki stariji dobar naslov posto nisam igro ps3 ima 2 g
hmm hmm imas i inFamous njega mozes za 100kn preko oglasnika nabavit il gameplay foruma

jel ima neka stranica gdje mogu viditi sve igre za ps3

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
Tu ih je dosta, ne znam kad je zadnji put updateano

imam model od 80 gb pa bi me zanimalo moze li na njega ici sixaxis(planiram uzeti novi joystick pa onda da ne uzmem bezveze i takoder me zanima moze li na njega ovaj joystick i jel znate gdje ima kupiti ovo ali bez joysticka znaci samo platforma za punjenje 2 istovremeno ili neka druga ako znate samo da se 2 pune istovremeno

imam model od 80 gb pa bi me zanimalo moze li na njega ici sixaxis(planiram uzeti novi joystick pa onda da ne uzmem bezveze i takoder me zanima moze li na njega ovaj joystick i jel znate gdje ima kupiti ovo ali bez joysticka znaci samo platforma za punjenje 2 istovremeno ili neka druga ako znate samo da se 2 pune istovremeno
to ti nije sixaxis nego dualshock 3 i idu oba na bilo koju verziju ps3-a,a za onaj punjac ti neznam

Da li mozete reci , da li mogu spojit tipkovnicu i miša na ps3 i igrati call of duty ili trebam ovaj adapter (xfps rateup adapter)
http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/xfps-rateup-adapter-for-ps3-p-2822.html
"Imao" sam spojenu tipkovnicu Logitech K340 i mis Logitech M505.
Namjeravao sam igrati Killzone 2 s njima. Ali nije funkcioniralo. Mis i tipkovnica rade u izborniku od PS3 (novi, tanki), ali u Killzone 2 nije htjelo.
Nisam imao niti jedan drugi fps da isprobam s njima.
Cini mi se da su tipkovnica i mis radili u nekim igrama, ali se ne sjecam u kojima.
Postoji i posebna tipkovnica bas za PS3, ali je duplo skuplja od ove moje. Ne znam da li je s njom bolja situacija sto se tice fps-ova.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stavio sam navodnike zbog toga sto pisem o situaciji prije famoznog firmwarea 3.5.
PS3 mi nije u upotrebi (druga lokacija) vec duze vrijeme, pa ne znam da li ce mi raditi mis i tipkovnica kad napravim update firmwarea.
Da li mi moze netko potvrditi, da li mu radi Logitechova periferija na novijem firmwareu (veci od 3.5)?
Sta je s eksternim diskovima (USB)? Da li oni jos rade?
Da li bar radi normalno pokretanje filmova preko mreznog porta (NAS ili PC s media sreverom)?
Mozda niti ne napravim update. Vise zbog periferije, nego zbog jailbreakanja.
Jer vise nemam toliko vremena za igre kao sto sam imao kad sam bio mladi.
Pa mi nije problem uzeti par originala godisnje.

ovo je napredak
PSN On Firmware 3.15 and 3.41 On Jailbroken PS3's
http://www.ps3hax.net/2010/11/rumour-accesing-psn-on-jailbroken-consoles-with-firmwares-3-15-and-3-41-using-ps3yes-hex/
EDIT:osobno potvrdujem da radi

Posto sam nabavio 40" LCD TV mislim si kupiti PS3. Totalni sam noob sto se konzola tice pa imam "par" pitanja:
- da li se kod PS3-a mogu besplatno igrati online igre (koje to podrzavaju) ili se mora ici na nekakvu pretplatu?
- zasto ove konzole imaju tako velike diskove? Igre se instalaju na disk ili?
- mozete li mi preporuciti koju verziju konzole kupiti i koje dodatke nabaviti (dodatni kontroler /koji i sl.) [lokacija Zagreb]
- kako i gdje najjeftinije do igara (kupnja). Znam da je razmjena najbolja ali me zanima kupnja par naslova za pocetak
- preporuka par igara (fight, voznja, fps...)
ukratko treba mi uputa za start.
Eh puno pitanja

1.ne znam na koje online igrice misliš,ako pikiraš na multiplayer, sve se može igrati besplatno,samo trebaš imati kreiran akaunt na psStore-u , koji sada ima podršku i za hrvatsku.
2.Da,instaliraju sve pri svakom ubacivanju neke igre u konzolu.I svaka zauzima određen prostor.Što više diskovnog prostora imaš to bolje,jer će ti trebati ,ne brini,vidjet ćeš kad krene.
3.PS3 slim,250 gb.U svakom opremljenijem dućanu tehničke robe.(hg spot, algoritam..itd.).Kontroler jedan dobiješ uz konzolu,drugi moraš kupiti sam,ukoliko želiš uživati u malo boljem komfortu, kupit ćeš original ps3 sixais koji je nešto skuplji.Dakako postoje i razne jeftinije alternative za sixais, koje su itekako kvalitetne, to ćeš se savjetovati s prodavačem.
4.www.game.co.uk , www.shopto.com .Jedino na tim stranicama se isplati kupiti neki naslov.Razlog je jednostavan , cijene se kreću u rasponu od 100-400 hrk , a oni to gledaju u funtama.Preko pošte ti dolazi na kućnu adresu, poštarina je jeftina , treba čekati do sedam dana najviše isporuku nakon što naručiš igru.Princip je jednostavan.Ubaciš broj kartice, oni ti oduzmu novac s kartice , i šalju igru.O tome više možeš saznati na njihovoj stranici tako da kreneš "kupovati" igricu , pa ćeš vidjeti sve što ti treba.Kasnije definitivno razmjena.Za takve stvari tu je gameplay forum (podforum buy i sell).
5.FIGHT-definitivno UFC 2010.Nećeš pogriješiti,najbolji i najrealniji fight za ps3.
Vožnja-NFS shift, moja preporuka,predivno iskustvo, visoka doza adrenalina i uživanje.(Olakšica je i nešto niža cijena, od bombastičnjih naziva.)
FPS-FarCry2 (jeftina igra,ali definitivno odlični Fps, osobno meni najbolji za ps3 dosada).
Kasnije, isprobaj GTA4 , koji je također jeftin sada, seže do nekih 150 kn.
Tako da eto, sretno,ako još što treba pitaj.

-

2.Da,instaliraju sve pri svakom ubacivanju neke igre u konzolu.I svaka zauzima određen prostor.Što više diskovnog prostora imaš to bolje,jer će ti trebati ,ne brini,vidjet ćeš kad krene.
3.PS3 slim,250 gb.U svakom opremljenijem dućanu tehničke robe.(hg spot, algoritam..itd.).Kontroler jedan dobiješ uz konzolu,drugi moraš kupiti sam,ukoliko želiš uživati u malo boljem komfortu, kupit ćeš original ps3 sixais koji je nešto skuplji.Dakako postoje i razne jeftinije alternative za sixais, koje su itekako kvalitetne, to ćeš se savjetovati s prodavačem.
4.www.game.co.uk , www.shopto.com .Jedino na tim stranicama se isplati kupiti neki naslov.Razlog je jednostavan , cijene se kreću u rasponu od 100-400 hrk , a oni to gledaju u funtama.Preko pošte ti dolazi na kućnu adresu, poštarina je jeftina , treba čekati do sedam dana najviše isporuku nakon što naručiš igru.Princip je jednostavan.Ubaciš broj kartice, oni ti oduzmu novac s kartice , i šalju igru.O tome više možeš saznati na njihovoj stranici tako da kreneš "kupovati" igricu , pa ćeš vidjeti sve što ti treba.Kasnije definitivno razmjena.Za takve stvari tu je gameplay forum (podforum buy i sell).
5.FIGHT-definitivno UFC 2010.Nećeš pogriješiti,najbolji i najrealniji fight za ps3.
Vožnja-NFS shift, moja preporuka,predivno iskustvo, visoka doza adrenalina i uživanje.(Olakšica je i nešto niža cijena, od bombastičnjih naziva.)
FPS-FarCry2 (jeftina igra,ali definitivno odlični Fps, osobno meni najbolji za ps3 dosada).
Kasnije, isprobaj GTA4 , koji je također jeftin sada, seže do nekih 150 kn.
Tako da eto, sretno,ako još što treba pitaj.
Hvala. PS3 slim 250GB + dodatni originalni kontroler, igre naruciti preko neta
FarCry1 sam igrao na PC-u. Lol previse radim na kompu tako da se uopce vise ne igram.
Ovako ce biti jednostavnije odigrati nesto na konzoli :)

Ja sam ti za početak htio preporučiti neke jeftinije igre ipak,ali da su dobre , i da ćeš uživati u njima.FarCry i NFS sigurno spadaju među takve,UFC je nešto skuplji,ali tu skupoću vjeruj mi , i opravdava.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/gamecouk-pitanja-odgovori/16371.aspx?page=21&jumpto=1394341&sort=asc&view=flat
i tu se mozes informirati oko kupnje.

To je dobra preporuka. Ima li neka dobra igra(e) za igranje u dvoje (ja i cura)
PS. bas gledam temu game.co.uk :)

hehe bacite PES11 :D
šalu na stranu , tu mi ne pada ništa osobito na pamet,ali bi se mogli zabaviti uz eye pet.Pogledaj na youtubeu o kakvoj se igri radi :)

šalu na stranu , tu mi ne pada ništa osobito na pamet,ali bi se mogli zabaviti uz eye pet.Pogledaj na youtubeu o kakvoj se igri radi :)
Ovo mi se cini kao nesto za djecicu a mi nismo tako mladi (kasne 20-ete). Zapravo radimo na svojoj djeci LOL :))
Za sad mi je ovo dovoljno. Sad "samo" trebam nabaviti konzolu pa ce biti daljnih pitanja xD

Call of Duty
Naravno ako kao i sve zenske voli pucacine, jel
I savjetujem ti da kupujes original kontrolere, a ne neke gluposti da bi usparao, a i zadnjim FW je ukinuta podrska za ne licensirane uredaje

Sta je s eksternim diskovima (USB)? Da li oni jos rade?
Da li bar radi normalno pokretanje filmova preko mreznog porta (NAS ili PC s media sreverom)?
Bump.

to ti nije sixaxis nego dualshock 3 i idu oba na bilo koju verziju ps3-a,a za onaj punjac ti neznam
meni na joysticku pise dualshock 3 i sixaxis

@PLASMAorLCD
ja sa najnovijim update-om igram sa nekim logitechovim sra***.
Da li mozete reci , da li mogu spojit tipkovnicu i miša na ps3 i igrati call of duty ili trebam ovaj adapter (xfps rateup adapter)
http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/xfps-rateup-adapter-for-ps3-p-2822.html
da to ti treba,ali mislim da ti to vise ne radi...a i sta ce ti to uopce ?