PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Onda ćeš morat imat SWAP disk, al rade i neke stare igre ako instalira update offline...
250 KN s tim da sam ja doneso svoju cobru koju sam kupio preko aliexpressa.

Pa koliko si ustedio 100-200 kn

A pdv,carina

Ja imam E3ode i ne trebam nikakav sprženi disk sa eboot datotekama nego samo orginal igru i mjenjam preko menija hoću li igrati orginal ili prebaciti na modifikaciju i igrati sa vanjskog harda
A jel imaš super slim konzolu na 4.55?
Moja konzola je modificirana u Zagrebu u Console Universu.
Imam običnu slim i trenutno je na 4.55 jer za sada ne možeš na 4.60 i isto sam modificirao u conzole universe prije 6 mjeseci-800kn

Imam običnu slim i trenutno je na 4.55 jer za sada ne možeš na 4.60 i isto sam modificirao u conzole universe prije 6 mjeseci-800kn
Da, to je ok, da imaš super slim na 4.55 moro bi koristit SWAP disk.
Da napomenem: Ako imate super slim konzolu nemojte ju updateati na OFW veći od 4.53, a za sve ostale konzole ne veći od 4.55.

A da li s cobrom mozes dobiti trofeje iz igrica

Pomozite !Na plejki modificiranoj ROGERO 4,46 MULTIMAN ... neće da *save* igrice , to jest , imaju upisane da je save ali se ne može pokrenuti, piše da je greška .. mora ponovno ipočetka krenuti...

Dakle imam nesretni model CECHG04
koji u 7 godina nije radio mjesec dana
pa je iz tog razloga ziv:-)
Splitski meštri biže od njega, jel ima pomoći za JB?

Slucajno sam napravio update ps3-a i sad mi je na 4.60,da li jos uvijek mogu ugradit cobru ili moram pricekat

Nije i baš jasno u čemu je problem.
To je fat model i vjerojatno je stariji fw na njemu tako da sam napraviš jb za 15 minuta, vidi na prvoj stranici,

Več nekoliko mjeseci ne pratim scenu niti sam upalio p3 zbog nedostatka vremena, zanima me ima li kakvih večih promjena? Koji je CFW trenutno najaktualniji? Koji CFW koristite?

zadnji cfw je 4.60, ja koristim habib 4.60

Nažalost verzija je 4.60, a dual nand model i nitko neće jb da radi!

Pozdrav svima
Sinu sam prije par mjeseci uzeo najnoviju verziju slim PS3 320Gb sto se u bundleu prodavao s GT6 i the last of us. Ima li u Osijeku netko tko chipira PS3? Najnoviji update je na njemu :(
Poslje eventualnog modificiranja mreza mora raditi (puno koristim streaming s nas uredjaja ali PS3 ne mora na internet...)

Evo pronašao sam servis koji uzima 500kn za downgrade i jb, cobra se već može kupiti za 100E, ali je blokirana zadnjim updateom, hm što da odaberem?

Čitam na torent sajtovima (ima dosta ripanih ps4 igara) da je moguče igranje te ps4 igre na ps3
pa jel neko probo
neznam čemu ih daju ako se nemogu igrat pa pitam

trenutno imam 4.55 rogero, ako hocu updejtat sto trebam skinut? najnoviji je 4.60 jel?

Da, najnoviji oficialni firmware je 4.60.
Rogero josnije izdao cfw 4.60 iako imas od drugih developera cfw 4.60, ali ti svejedno preporucujem da ostanes na 4.55. Imas raznih spofera s kojim mozes online i sa 4.55 tako da ti neigra neku ulogu prelazit na neki drugi cfw 4.60, dok rogero ne izda svoj.

spofer?

Tocnije spoofer. Sluzi kako bi prikrio tvoj cfw 4.55 i prikaza ga sonyu kao ofw 4.60
npr. Yet Another Baypass- YAB iako imas izbora,mozes i psnPatch..

yet another bypass mi je radio dok sam ps3 spajo s kablom na net, sad kad ga spajam bezicno ne radi.

pozz ekipa,početnik sam u jailbrakeanju i nigdje ne mogu naci pravu stranicu za skidanje JB uvijek naiđem na neku fake,da li bi mi netko mogao dati link
hvala

pozz ekipa,početnik sam u jailbrakeanju i nigdje ne mogu naci pravu stranicu za skidanje JB uvijek naiđem na neku fake,da li bi mi netko mogao dati link
hvala
samo treba citati,sve ljepo pise

Da bez problema ide na 3.55.

verzija mi je 4.21 i ima li pomoci mom ps,sta mi je ciniti da zavrti igre sa externog

verzija mi je 4.21 i ima li pomoci mom ps,sta mi je ciniti da zavrti igre sa externog
Ciniti je sljedece: procitaj ovo od pocetka do kraja http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

Pitanje
znaci idem se spojit na psn i pise mi system update required.... na rogeru sam 4.55 znaci zadnjem,drugi ne postoji? kako danas idete online uopce? nisam godinu dana uopce pokusava nista online i skroz sam "out"

4.60 je zadnji
Da imam koliko si platio