PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

pozdrav,
pošto je več prošlo dosta vremena od kad sam zadnje saznao da se moj ps3 nemože jailbrejkat zanima me dali je možda sad več moguče ili još ne
ps3 CECH 3004A verzija softvera je : 4.3
hvala

Imaš na prošloj stranici

hvala,
nisam ništa konkretno pronašao za svoj model, jedino što sam našao je neki link na njuškalu gdje piše da PS3 sa CECH 3000 oznakom neide i nešto sa datumom proizvodje da se mogu jailbrejkat oni proizvedeni prije 2011 a moj je iz 2011 godine :(

Zašto baš nitko ne čita???
Na prethodnoj stranici kako sam ti odgovorio, piše na kojim konzolama je moguč downgrade, na tvojoj nije jer je 3k serija
što znači da je proizvedena 2011, sve piše...
Wikia trenutno ne radi

Zna li netko kako izbrisati custom plugin iz dev flasha, ne dopušta mi brisanje ni preko mulitmana niti preko FTP-a, iz dev blind-a sam ga maknuo , sad trebam i ovog iz flasha

hvala još jednom, ali to sam i sam napisao :D
lijepo sam napisao da neide jer je cech3000 i zato jer je iz 2011 god., na moju žalost
jel možda zna netko dali če se uskoro moč jailbrejkat ili ču ovu konzolu prodat i kupit neku več jailbrejkanu

pozdrav svima evo novi sam na forumu pa sam procito cijeli topic.htjeo sam kupiti ps3 500gb super slim al ocigledno mi se ne isplati jer ga se ne moze jailbreakat.Hoce li mozda biti uskoro da se i oni mogu jb ili smo osuđeni na originale?hvala

Nemožeš ništa , postoje navodno neki uređaji koji omogučuju jailbreak na 3k i 4k seriji no jako je malo informacija
COBRA ODE - http://www.cobra-ode.com/
3K3 KEY - http://www.3k3y.com/

kazu da ce se 25.8. moc i to za 900 kn

eto jailbreak sam napravio,al neznam igrice prebacit ni instalirat,moze mala pomoc jer se je*em cijelo jutro...

Ako si pratio tutorial iz ove teme (1 ili 11 stranica) , znači da si instalirao i Multiman, on se sada nalazi u game stupcu, pokreneš ga , ponovno pročitaj tutorial jer je detaljno
objašnjen prijenos igri, radi točno korak po korak kako piše.
Igre pokrečeš tako da pokreneš Multiman, odabereš igru koju želiš (nalaze se u game stupcu, ako nije na popisu, idi na refresh)
, sada te izbaci natrag na XMB (početni ekran na PS3) , sada idi na ikonu CD-a kako i inače pokrečeš igre.
Ako zapne pitaj

E hvala,skuzio sam,nesto mi nije islo bas kako treba sad je ok...

1. spojiš komp i ps3 sa mrežnim kabelom
2. control panel -> network and sharing center -> change adapter settings -> local area connection -> properties -> internet protocol version 4 -> properties....pod IP adress stavljaš 10.1.1.1 a subnet mask se sam upisuje , default gateway 10.1.1.1..nakon toga dolje upisuješ preffered DNS 10.1.1.0 i alternate DNS 10.1.1.100 ...odeš na OK
3. na ps3 odeš pod settings -> network settings -> internet connection settings -> OK -> custom -> wired connection -> manual -> pos IP upisuješ 10.1.1.2 , sub se sam upisuje , DR 10.1.1.0 , PD 10.1.1.0 i pod SD 10.1.1.10 -> automatic -> do not use -> enable...snimiš sa X i testiraš vezu..ip će proći dok će za internet vezu pisati FAILED ...izađeš iz svega i pokreneš multimana..odeš na sistem information i tu bi ti trebala pisati IP adresa 10.1.1.2..ostavi multimana upaljenog
4. na kompu pokreneš flashFXP -> session -> quick connect -> port ostavljaš na 21 i pod adress or URL upisuješ 10.1.1.2 ...odeš na connect i to je to..spojen si sa konzolom
5. igre prebacuješ u dev_hdd0/GAMES

Cojonero , ovo što si napisao nije potrebno, več naprotiv - komplicira sve, rezultat toga je da PS3 s tim postavkama nemože na internet,
da stvar bude bolja niti laptop ne može na internet,
Vjerujem da svi imaju router, što znači da nije potrebno ništa podešavati, plug and play.
Za slučaj da nemate router ili iz nekog razloga morate direktno povezat PS3 i PC - pratite upute od Cojonera

jos jesno pitanje jel se mogu igrat igrice od ps2,a cfw4.46?

jos jesno pitanje jel se mogu igrat igrice od ps2,a cfw4.46?
može

DAJTE VIŠE ČITAJTE I PRESTANITE TROVAT TEMU,
IMAŠ NA PROŠLOJ STRANICI TUTORIJAL, hummer si se malo zaletio

DAJTE VIŠE ČITAJTE I PRESTANITE TROVAT TEMU,
IMAŠ NA PROŠLOJ STRANICI TUTORIJAL, hummer si se malo zaletio
Pa piše strana prije rogero 4.46 može PS2 itd.

ma piše , a šta si ti napiso prije editiranja?

Jel zna neko zašto mi se na drugom accountu ne pokazuje multiman bombica. Prije je bila i normalno je radio multiman
Znači na glavnom accountu kad se logiram imam multiman i sad onaj toolbox, a kad se sin logira onda u njegovom meniu nema multimana odnosno bombice.
Ponovo sam instalirao multiman na svom accountu ali ne pojavljuje se na njegovom.
Fala

ovako, prije nego sto postavim pitanje, zelio bih se izviniti svim citateljima a posebno osobi koja je otvorila temu '' ps3 jailbreak ''.
ja se *ebeno ne kuzim oko tih verzija tih gluposti. mene samo zanima DA LI SE MOZE moj sony super slim 500gb na verziji 4.46 jailbreak.
ako moze, citam daljnje detalje. i ovo CFW OFW kako vec ide nista ja to ne kuzim, jebiga, glup sam nemogu skuzit i to je to. :-/

OFW -OFICIAL SONY FIRMWARE
CFW - CUSTOM FIRMWARE (JAIBLREAK)

hvala! a ovo drugo ? :P

ne mozes
da si samo pogledo par postova vislje bi vidio ovo
cak je covjek pitao za isti modelsuper slim 500gb-vidis koliko si citaoista stranica samo 14 postova vise

Možeš modificirati svoj PS3 Super slim... na njuškalu mislim da netko to radi za "samo" 1300kn
Sa E3 Flasherom iliti Jailbrekom neće moći....

ne mozes
da si samo pogledo par postova vislje bi vidio ovo
cak je covjek pitao za isti modelsuper slim 500gb-vidis koliko si citaoista stranica samo 14 postova vise
dobro izvinjavam se! e jebiga, znaci nista od piratskih igara, moracu trositi pare. :S a i njuskalo mi ne vrsi nikakvu ulogu posto ne zivim u Hr.

Moze li se igrati sa piratskim igrama online? Kolega tvrdi da moze, al da je modifikacija skuplja.

Tutorial je u prvom postu, tamo sve detaljno piše, kada pročitate to ako vam nešto nije jasno pitajte, dakle prva stranica

Procitao, ali i dalje nisam siguran kojii je odgovor na to moje pitanje....
KAKO IGRATI PS1 IGRE NA PS3
Pokrenite svoj PS3
Više na : http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/playstation-psx-psone-games-now-working-on-ps3-3-55-cfw/