Igraće konzole

PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Wontay ned 17.3.2013 21:52

Napraviš format hdd-a, i zatim po uputama sa prethodne strane staviš Rogero , imaš i link na Tortugu - početno mjesto za stavljanje Rogero CFW-a.       REZULTAT: KONZOLA KAO IZ DUČANA....                            Nakon toga skineš i instaliraš zadnju verziju multimana, spojiš ext. hdd i vidiš što radi a što ne , što neradi prebaciš preko WINSCP-a - najbolji način za prebacivanje sadržaja na PS3

mucak pon 18.3.2013 00:18

čisto da sam siguran pitanje...kako napravit format internog diska? Neću pomest formatiranjem nešto što ne smim? Nema više onih save dump stvari radi bricka? samo zadnji rogero i multiman iz prvog posta i to je to?

Wontay pon 18.3.2013 14:45

Imaš 3.55 Kmeaw, onda samo format hdd-a i stavi Rogera _ piše na Tortugi:

CFW was tested on most PS3 Models by different testers and no problems were encountered.
But as any CFW release you must install it with caution and by following proper instructions, No one will be held responsible for any damage caused.

This CFW can be installed fine from XMB Update over any OFW3.55/CFW3.55/CFW4.21/CFW4.30.

Wontay uto 19.3.2013 19:42

MORAM S VAMA PODIJELIT UVREDE KOJE SAM DOBIO OD ČLANA FORUMA       Joeee       :  sjeban ti je link, imao sam Kmeaw 3.55 do sad dok nisam procitao tvoj post, pa reko da stavim taj novi rogero, alo stvar je u tom kaj si linko sjebanu stranicu koja je kao "provjerena", system je sad na 3.41 i mogu se jebat.     -------    ODNOSI SE NA LINK http://tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?t=4336&p=19181 SA KOJEG STE SVI SKINULI ROGERA I STAVILI GA NA PS3 .........     žalosno trošit riječi no ipak sam mu kulturno odgovorio......

Tinča14 čet 21.3.2013 22:34
Wontay kaže...

VAŽNO:    Sony izdao novu verziju softvera za PS3   -  SONY OFW 4.40    - još nema potpunih detalja što donosi , no čini se da nema sigurnosnih promjena

To znaći da nema više online igranja? {#}

Wontay pet 22.3.2013 23:11

Kao što vjerojatno znate imam system ban več više od mjesec dana i zato za one koji imaju ban važna informacija,   skinuo sam i instalirao unban, zatim stavio zadnji spoof 4.40 i napravio novi psn account, i uspješno se spojio, ponovno sam online, to znači da u novom FW 4.40 nisu mjenjani ključevi , znači nema sigurnosnih promjena što omogučava da se več samo korištenjem spoofa na 4.40 može spojit na PSN, i uz to i deneo unban aplikacija radi......................

Wontay sub 23.3.2013 10:52

Ma smrdi mi to, to je Sony,  ili ima nešto sa zakonom gdje ne mogu na ispravan način odrediti tko ima CFW, ili če radit sad neko filtriranje na temelju prethodnih i novih podataka,     ili je samo netko zajebo pa če bit otkaza {#}........    vidjet čemo koliko če trajat.............                                                                                                                            ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ako imate ban probajte stavit spoof na 4.40 i napraviti novi acc , možda ste i vi sretnici koji opet mogu na PSN

spider321 sub 23.3.2013 15:11

Ovakva je situacija imam PS3 slim CECH-3004A firmware 4.40.

Pa me zanima dali je moguce da ju jalibreakam da igram igrice koje skinem s interneta i kada jailbreakam dali je moguče igrati igrice putem interneta(npr. COD)?

dart_tom sub 23.3.2013 18:11
spider321 kaže...

Ovakva je situacija imam PS3 slim CECH-3004A firmware 4.40.

Pa me zanima dali je moguce da ju jalibreakam da igram igrice koje skinem s interneta i kada jailbreakam dali je moguče igrati igrice putem interneta(npr. COD)?

ne može ni downgredati s tom konzolom je osudjen na official

Wontay čet 28.3.2013 10:30

Nakon službene nadogradnje PS3 na verziju 4.40 OFW stigao je i očekivani odgovor Rogera koji je izdao Rogero CFW 4.40 v.1.0.2.                                                  

Čini sa da nema bitnijih promjena a nadogradnja se vrši na isti način kao i za 4.30 v.2.0.5, znači prema uputama sa prve stranice....Pričekajte još koji dan da vidimo komentare korisnika.....

______________________________________________________________________________________________________________

Ne rade PS2 Classic i ReactPSN što znači da ne rade ni DLC paketi, ako vam je ovo bitno , čekajte......

Wontay čet 28.3.2013 17:17

Nakon službene nadogradnje PS3 na verziju 4.40 OFW stigao je i očekivani odgovor Rogera koji je izdao Rogero CFW 4.40 v.1.0.2.                                                 

Čini sa da nema bitnijih promjena a nadogradnja se vrši na isti način kao i za 4.30 v.2.0.5, znači prema uputama sa prve stranice....Pričekajte još koji dan da vidimo komentare korisnika.....

VAŽNO:  Ne rade PS2 Classic i ReactPSN što znači da ne rade ni DLC paketi, ako vam je ovo bitno , čekajte......

VAŽNO:  Vrlo brzo stiže nova verzija zato pričekajte - popravljeni problemi sa DLC paketima i ReactPSN - USKORO

http://www.tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=127&t=4705&sid=6bf3a25813cb4ab35fce610d6f49ed03

hummer0 pet 29.3.2013 22:39

Imam par pitanja znači na konzoli je firmware 3.41 tako je kupljena

Jel trebam hard disk formatirat da pobrišem podatke od starog vlasnika ili što treba napraviti?

Skinem taj kmeaw 3.55 file od 174 i nešto MB preimenujem file u PS3updat.pup prebacim na stik formatiran u fat32
Instaliram iz recovery moda čitao sam da iz xbc treba izabrati update sa usb sticka a ne interneta. To u izborniku mogu odabrati ili kako ?
Znači sigurnije je iz recov. moda onda ne trebam paziti na to?
Nakon toga idem sa tim rogero po uputama ovdje?
Jel to sve ili sam nešto zaboravio?

Wontay pet 29.3.2013 23:19

Najbolje ti je formatirat hdd, možeš i iz recoverya, ovo si sve shvatio, skineš 3.55 kmeaw , staviš na stik kako si naveo i iz recoverya ga instaliraš,

kada budeš na kmeawu istim načinom staviš Rogera zadnju verziju

hummer0 sub 30.3.2013 16:09

Koju verziju multiman-a treba instalirati cex ili dex ili obadvije?
Ima i manja verzija tog multimana isto tako imam i showtime dvije verzije.
I jel treba instalirati multiman stealth.

P.S. jel vanjski disk mora biti fat 32?