madafaka85 pet 23.12.2016 14:16
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Imam par dilema.

Uzeti The Division Season Pass ili ne. Igram uvijek solo, nisam još ni prešao single player do kraja. A igra mi je dosta teška za solo igranje, uvijek se isfrustriram....imam neki love-hate s tom igrom.

Uzeti Witcher 3 GOTY samo radi DLC-ova...

Uzeti Fallout 4 Far Harbor i Nuka World...

Meni je Division predobra igra sad nakon patcha. Season pass sam uzeo jer su Underground i Survival odlični. Underground bez beda soliraš na Hard i povećavaš si polako World Tier težinu kako ti gear dozvoljava. Survival možeš i sam igrati isto. 

Jedina je razlika da ja igram na PCu, s obzirom na moj stav prema FPSu i konzolama ne mogu ni zamisliti kako je to igrati na konzoli s obzirom da često ima situacija da se jedva izvučeš s brzim reakcijama i na PCu. 

Da, nije mi toliko problem brzina reakcije, nego mi se čini da grupe mobova baš nisu balansirane. Trčim da otključam neki safe house, naletim na grupu mojeg levela i onda me od nikud flankaju dva shotgunnera i ubiju.

Level sam 23, tako da nisam totalni njub, ali opremu baš nisam modificirao. Možda je do toga.

Mislim si, ako me ubijaju ko zeca u vanilla igri, kako će me tek mobovi silovati u DLC-ovima.

A o DZ da ne pričam, tu sam baš imao loših iskustava (u zadnji tren igrači napuštaju grupu i pucaju mi u leđa - česta pojava)

Jos uvijek aktivan, sa jako puno sati igre. Patch je napravio cudo, igra je 10 puta bolja nego kad je izasla, ali Survival mod me full pozitivno iznenadio. Samo taj mod nema sanse igrat solo jer je jako tezak bar na PVE serveru. Nisam jos ni jednom se uspio izvuci, cim dodem blizu Dark zone,razvale me NPC samo tak, a PVP server jos nisam probo. Ugl. ako cete igrat survival zovite da nas se skupi lakse ce nam bit.

Bitanga pet 23.12.2016 14:45
madafaka85 kaže...

Jos uvijek aktivan, sa jako puno sati igre. Patch je napravio cudo, igra je 10 puta bolja nego kad je izasla, ali Survival mod me full pozitivno iznenadio. Samo taj mod nema sanse igrat solo jer je jako tezak bar na PVE serveru. Nisam jos ni jednom se uspio izvuci, cim dodem blizu Dark zone,razvale me NPC samo tak, a PVP server jos nisam probo. Ugl. ako cete igrat survival zovite da nas se skupi lakse ce nam bit.

Survival je ok dok skužiš spiku. I možeš solo doći do kraja. Problem je što nema nikakve šanse da se solo extractaš jer su hunteri koji te napadnu na extractionu toliko jako da ako nisi super zgearan nemaš nikakve šanse. Znao sam igrati 1.5 - 2h i onda crknut na samom kraju.

Bitanga pet 23.12.2016 14:46
DeniZg kaže...

Da, nije mi toliko problem brzina reakcije, nego mi se čini da grupe mobova baš nisu balansirane. Trčim da otključam neki safe house, naletim na grupu mojeg levela i onda me od nikud flankaju dva shotgunnera i ubiju.

Level sam 23, tako da nisam totalni njub, ali opremu baš nisam modificirao. Možda je do toga.

Mislim si, ako me ubijaju ko zeca u vanilla igri, kako će me tek mobovi silovati u DLC-ovima.

A o DZ da ne pričam, tu sam baš imao loših iskustava (u zadnji tren igrači napuštaju grupu i pucaju mi u leđa - česta pojava)

Da, treba paziti u koje šore ulećeš :-) Nije sramota pobjeć :-P

Al sviđa mi se takav tip igre, a ne ko BF gdje crkneš od jednog metka sa 200 metara.

DZ mi nikad nije legao jer nisam imao s kime igrati.

Chaky pet 23.12.2016 15:12
Ziga kaže...

Idem kupiti PS+ online za 292 Kn preko moje Visa kartice.

Kartica je uredno spreljmena ali javlja grešku prilikom "transakcije" ili čega već...

ima tko kakvu ideju?

Vjerojatno nisi stavio zupaniju. Provjeri u Transaction history na PC-u, da li ti je registriralo error, jer onda moras pricekat od tog errora sigurno 24h.

A inace kupnju obavljaj direktno preko PS4, jer onda nema zaje*ancije s karticama.

Ubit ce me zena. PSN Sale, Steam Sale, a krece i GoG Sale.

Bitanga pet 23.12.2016 15:23
Daydr3am3r kaže...
Jel se zna dokad su popusti? Na putu sam do utorka, a zaboravio onaj prokleti token pa nemrem kupit prek mastercarda. Proklet bio secure code, proklet bio :)

U kojoj si banci? Ja imam SecureCode u Zabi, al na PSNu me nikad ne pita. Baš sam pizdio neki dan kak su jadni na PSNu jer nisu to implementirali uopće.

Jesi probao uopće kupiti?

Bitanga pet 23.12.2016 15:24
4mal kaže...

dobbar si ja sam nesto manje lol radi t-coma :-)))

ah ah muko moja...

Kaj ti je tako jako teško kliknut "Citiraj" umjesto "Odgovori"? Svaki put moram provjeravati kome uopće replyaš :-)

Nije pristojno :-)

Q-Tip pet 23.12.2016 15:37
MasterOfDisaster kaže...

Na HR PSN Store-u opet veliki popusti na mega igre kao što su Fallout 4, Need for Speed, Deus Ex, The Witcher: Wild Hunt, Fifa 17, PES 2017, itd. Što reći nego da nas financijski žele upropastiti

Tek kupio PS4 Pro i već sam popušio :) Fifu 17 sam uzeo po punoj cijeni početkom tjedna, rekoh promašio sam 12 Deals of Christmas i to je to do nekog drugog salea, a ne da mi se čekati. I sad Fifa 17 dođe samo 229 kuna.

mserfezi pet 23.12.2016 16:23

Pozdrav drustvo!

Pitanje za PS4, Dali se ako mjenjam primarni account a na njemu su skinute igrice tj. online kupite to gubi ili ce biti i na novom.

Pitam jer sam kupio novi sa svime a account i email je vec bio napravljen a mislio sam svoje podatke sve novo stavit.

Neznam oko toga nista pa evo da bolje pitam. LP

Q-Tip pet 23.12.2016 16:28
mariclius kaže...
Taman razbijao glavu kako ću skupit za fifu i eto korisnih informacija. Veliko hvala. Problem je sad što ti popusti bude strast za kupnju i drugih igrica:)

Naravno. Tako da ne samo da sam popušio na Fifi, nego već imam otvorene tabove s četiri dodatne igre koje bih si htio uzeti sad na rasprodaji :)

hummer0 pet 23.12.2016 16:45
Q-Tip kaže...
mariclius kaže...
Taman razbijao glavu kako ću skupit za fifu i eto korisnih informacija. Veliko hvala. Problem je sad što ti popusti bude strast za kupnju i drugih igrica:)

Naravno. Tako da ne samo da sam popušio na Fifi, nego već imam otvorene tabove s četiri dodatne igre koje bih si htio uzeti sad na rasprodaji :)

Ja taman mislio kupiti PES2017, al reko pričekat ću onaj 12 deals of christmas kad ono 12. dan mućak final fantasy.

Al eto uletio ovaj popust.

Chaky pet 23.12.2016 16:46
mserfezi kaže...

Pozdrav drustvo!

Pitanje za PS4, Dali se ako mjenjam primarni account a na njemu su skinute igrice tj. online kupite to gubi ili ce biti i na novom.

Pitam jer sam kupio novi sa svime a account i email je vec bio napravljen a mislio sam svoje podatke sve novo stavit.

Neznam oko toga nista pa evo da bolje pitam. LP

Nemoj toga brisati.

Ali napravi jos i svog USERA, kojeg stavi Primary, te ces s njega moci igrati sve igre.

Mozes imati vise Primary Usera na jednoj konzoli.

Dok te ne odjavi onaj od koga si kupio konzolu.

Ne znam kako ste se dogovorili i da li njemu treba taj Account. Ali bilo bi ti najsigurnije, ako imas pristup mailu i Accountu da promijenis sifre.

hummer0 pet 23.12.2016 17:11

Imam jedno lagano pitanje znam da nije legalno al eto.

Jel se može imat više onih dijeljenja accounta, znači nas tri frenda dijelimo jednu igru.

Ono ja se logiram na njegovoj konzoli on na mojoj i ubacimo još jednog frenda znači i ovaj treći se ulogira na naše konzole i svi igramo online, znam da je to koma al eto pitam.

ursusc355 pet 23.12.2016 19:03

Imam pitanje na koje odgovor nisam našao na moćnom google-u . posjedujem ps4 igru fallout 4 na disku kupljenu na engleskom webshopu game.co.uk. ja bih kupio sada na akciji sa hrvatskog store-a dodatak far harbour . nisam sigiran da je kompatibilan sa ovom mojom disk verzijom...

DeniZg pet 23.12.2016 20:20
LordSnow kaže...
Disk verzija ti je vezana uz account. Znaci, ako igras pod hrvatskom zastavom onda na tom storeu i kupujes dlc-ove.

Malo si mu nezgodno objasnio.

Diskovi su region free. Može kupiti Far Harbour na bilo kojem accountu i radit će.

Da je kupio glavnu igru digitalno na hrvatskom PSNu, onda bi i DLC morao uzeti na istom.

Santana pet 23.12.2016 20:54
DeniZg kaže...
LordSnow kaže...
Disk verzija ti je vezana uz account. Znaci, ako igras pod hrvatskom zastavom onda na tom storeu i kupujes dlc-ove.

Malo si mu nezgodno objasnio.

Diskovi su region free. Može kupiti Far Harbour na bilo kojem accountu i radit će.

Da je kupio glavnu igru digitalno na hrvatskom PSNu, onda bi i DLC morao uzeti na istom.

Hmm kak sam ja imal Bloodborne iz hrvatske, a DLC sam uzeo na US storeu i nije radil pa sam ga moral ponovo kupit na nasem i onda je radil.

No UK igre i Hrvatski DLC rade normalno.