Nintendo Switch

Sve očekivano, ali ja sam ipak malo razočaran.
Nadao sam da će ga nazvati Super Switch ili tako nešto, ovo mi je pomalo nemaštovito.

Nadao sam da će ga nazvati Super Switch ili tako nešto, ovo mi je pomalo nemaštovito.
Da bolje da su ga nazvali Nintendo Switch One Series Pro.

Uzdaju se u uspjeh Switcha. If ain't broke, don't fix.
Ali onda neće prodati ni blizu toliko komada nove verzije.

A tako su se uzdali i u uspjeh Wii-a, pa je Wii U, iako super konzola, bio teški flop.
Iako, tad ljudima nije bilo jasno da je to nova konzola, mislili su da je tablet dodatak za Wii. Sad je sa ovom dvojkom jasnije...

Jel tko probao na ovaj način sa CJS keys aktivirati igru na switchu? Kupovao sam sa te stranice keyove za PC igre tako da su legitimni, ali nikada igru za switch po ovom sistemu.

To nije key za igru nego dobiješ podatke od nekog accounta i logiraš se. Za mene je to ne hvala. Key sam kupovao sa enebe i radi sve provjereno. Account NIKAD ne bih kupio.

To nije key za igru nego dobiješ podatke od nekog accounta i logiraš se. Za mene je to ne hvala. Key sam kupovao sa enebe i radi sve provjereno. Account NIKAD ne bih kupio.
Ma znam šta je to, nego da li je tko imao negativna iskustva s tim, da li uopće postoje? Kakvo je tvoje negativno iskkustvo s tim načinom?

Ma znam šta je to, nego da li je tko imao negativna iskustva s tim, da li uopće postoje? Kakvo je tvoje negativno iskkustvo s tim načinom?
Ja sam prije dok sam imao Switch par igri tak znao uzeti sa shareanim accountom i nisam imao nikakvih problema, sve je radilo 2 godine koliko sam ga imao.
Tad su cijene bile od 20-30 eura po igri i meni se isplatilo, 2 godine ih igrao tak da nije neka cifra bila, tak i tak su digitalne pa nemres niti prodat dalje.
E sad, ako netko uzme od sumnjkve stranice, moze radit par mjeseci pa ukinut, rizik jebiga, zato i kosta kolko kosta.
Imao sam princip da neke single player first party igre uzimam tak jer nisu dugacke i kad ih predjes jednom to je to, dok MP igre kao mario kart i sl. Origigi ili prek keya sa enebe ili gamiva, zavisi di su u tom trenutku jeftinije bile.
Cjs cd keys su dobri, imaju dobar support, preko 15 godina od njih uzimam neke stvari.

Ti računi mogu biti bilo kad deaktivirani. Bolje kupiti na njuškalu fizičku igru.

Ja sam prije dok sam imao Switch par igri tak znao uzeti sa shareanim accountom i nisam imao nikakvih problema, sve je radilo 2 godine koliko sam ga imao.
Tad su cijene bile od 20-30 eura po igri i meni se isplatilo, 2 godine ih igrao tak da nije neka cifra bila, tak i tak su digitalne pa nemres niti prodat dalje.
E sad, ako netko uzme od sumnjkve stranice, moze radit par mjeseci pa ukinut, rizik jebiga, zato i kosta kolko kosta.
Imao sam princip da neke single player first party igre uzimam tak jer nisu dugacke i kad ih predjes jednom to je to, dok MP igre kao mario kart i sl. Origigi ili prek keya sa enebe ili gamiva, zavisi di su u tom trenutku jeftinije bile.
Cjs cd keys su dobri, imaju dobar support, preko 15 godina od njih uzimam neke stvari.
Da, da, i ja od CJS keys uzimam dugo, ne samo igre već i Windowse originalne, MS Office i tako slično, uvijek bez problema, no to su sve bili keyovi. Inače imam original Mario Kart što je došao u bundlu sa switchom, a kupio bih Donkey Konga, međutim znam da ću to brzo prijeći a kupit ću ga svakako ali opet gledam da ne dam 60 e ako baš ne moram.

Osobno nikad ne bih kupio account.
Volim imati sve na svom accountu, a takvi kupljeni accounti se mogu deaktivirati, banati....

Vidio sam virtual card, bio oduševljen, onda došao do detalja - to je i dalje account bound igra koju možeš unutar obitelji dijeliti i sam sebi između 2 uređaja.
Mikro korak u dobrom smjeru, šteta da se nisu dosjetili trgovine "rabljenim " virtual karticama, a-la auctionnhouse gdje oni za 5% fee mijenjaju vlasništvo između accounata.
Uskoro kreće switch 2, prva verzija bi opet sa vremenom mogla biti probijena, kasnije mogla više vrijediti, kao i prijašnjimuređaji 😂

Vidio sam virtual card, bio oduševljen, onda došao do detalja - to je i dalje account bound igra koju možeš unutar obitelji dijeliti i sam sebi između 2 uređaja.
Mikro korak u dobrom smjeru, šteta da se nisu dosjetili trgovine "rabljenim " virtual karticama, a-la auctionnhouse gdje oni za 5% fee mijenjaju vlasništvo između accounata.
Uskoro kreće switch 2, prva verzija bi opet sa vremenom mogla biti probijena, kasnije mogla više vrijediti, kao i prijašnjimuređaji 😂
Meni je super ovaj virtual card. S obzirom da imamo 3 switcha doma i dosta digitalnih igara osim fizičkih, uvijek smo morali kuburiti s accountima ili kupovati više puta istu igru da svatko može na svom switchu igrati. Ovako će to biti lakše, kao steam family sharing.
A što se tiče proboja, ne vjerujem. Valjda su nešto naučili, ne vjerujem da će opet dozvoliti da im netko probije.
U svakom slučaju preorderam odmah. Možda i više komada, jer klinci će me pojest.

Ma ok je unutar obitelji, slažem se, ali većinu kupiš fizički pa svejedno, a uvijek možeš prodati.
Mi smo na jednome, sreća , ali isto ću preorder.

Best Buy se zaletio malo i leakao da bi nakon directa 2.4. trebali ici preorderi tako da ko je mislio imajte to na umu poput mene

Ma ok je unutar obitelji, slažem se, ali većinu kupiš fizički pa svejedno, a uvijek možeš prodati.
Mi smo na jednome, sreća , ali isto ću preorder.
A neke nisu dostupne u fizičkom izdanju, nekad znaju biti akcije fine za digital i tak... ima kombinacija u kojima je ovo korisno.
Mi ionako ništ ne prodajemo više pa nam je svejedno, osim što klinac voli imat igre na polici.

Best Buy se zaletio malo i leakao da bi nakon directa 2.4. trebali ici preorderi tako da ko je mislio imajte to na umu poput mene
Većina portala spominje datum 9.4. kada kreću prednarudžbe Live....
Evo konačno official nekaj:
https://www.nintendo.com/successor/en-gb/index.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=NintendoSwitch2