Nintendo Switch 2

Ima negdi nesto da se moze preorder bez nekih kerefeka?
Ako je HR, ja sam ovdje: preorder .
Živi bili pa vidjeli.
Ja sam se prijavio na Amazonu za bundle sa Mario Kartom i čekam još poslije 08.04. ako se otvori neka nova opcija na Nintendo shopu. Kolega koliko vidim preorder na Gamershopu je bez cijene?
edit:
Pokušavam zaobići naše trgovce u Hrvatskoj, jer imaju ogromne marže na konzole. Ne bi se čudio da cijena za obični Switch 2 bude blizu 550 eura, a bundle sa Mario Kartom bliže 600 eura.

Vidim da nema cijene. Primjetio sam da naši kasno pale sa Nintendom. Koliko sam shavtio nema službenog Nintendo partnera kod nas.
Osobno više volim kod nas naručivati, garancije radi.

Vidim da nema cijene. Primjetio sam da naši kasno pale sa Nintendom. Koliko sam shavtio nema službenog Nintendo partnera kod nas.
Osobno više volim kod nas naručivati, garancije radi.
Ja vjerujem da radi i garancija preko Amazon.de. Kupujem povremeno tamo i imao sam par reklamacija za neke sitnije stvari gdje su bili stvarno korektni.

Ja vjerujem da radi i garancija preko Amazon.de. Kupujem povremeno tamo i imao sam par reklamacija za neke sitnije stvari gdje su bili stvarno korektni.
Sigurno.
Imao sam jako loše iskustvo sa kupnjom izvana pa od tada pušem na hladno.

Sigurno.
99,99% online kupnje mi je prek Amazona i kupujem online od devedesetih! Na amazonu sam do sad potrosil valjda prek 10k € i niti jedan jedini problem. Bitno je da gledas od koga kupujes i 99% kupnji mi je AmazonPrime. Reklamacije na Amazon su tak da pokrenes reklamaciju, oni posalju novi proizvod, koji stize za dva dana a ti imas trideset dana da im vratis pokvareni uredaj.
Pajdo je kupil PS prek preordera i dosel je DOA. Zatrazil je novi i za dva dana je dobil novi a ja sam mu njegov poslal natrag nakon jedno dva tjedna jer je prek Austrije bilo besplatno a u HR je bila neka debilna postarina.
Za switch sam se prijavil pa cekam da vidim kaj bude ispalo, a paralelno cekam na nintendo.com da dopuste preorder koji krece sa 08.04.. Ako upadnem na nintendo.com onda budem uzel direkt a ako zvisim i uspijem na Amazonu onda prek Amazona. Amazon je skuplji par eura, mozda 6 eura ili tako nesto.

Sigurno.
99,99% online kupnje mi je prek Amazona i kupujem online od devedesetih! Na amazonu sam do sad potrosil valjda prek 10k € i niti jedan jedini problem. Bitno je da gledas od koga kupujes i 99% kupnji mi je AmazonPrime. Reklamacije na Amazon su tak da pokrenes reklamaciju, oni posalju novi proizvod, koji stize za dva dana a ti imas trideset dana da im vratis pokvareni uredaj.
Pajdo je kupil PS prek preordera i dosel je DOA. Zatrazil je novi i za dva dana je dobil novi a ja sam mu njegov poslal natrag nakon jedno dva tjedna jer je prek Austrije bilo besplatno a u HR je bila neka debilna postarina.
Za switch sam se prijavil pa cekam da vidim kaj bude ispalo, a paralelno cekam na nintendo.com da dopuste preorder koji krece sa 08.04.. Ako upadnem na nintendo.com onda budem uzel direkt a ako zvisim i uspijem na Amazonu onda prek Amazona. Amazon je skuplji par eura, mozda 6 eura ili tako nesto.
Da skuplji je na Amazonu za 20-ak eura i bundle i solo.

Ako nekoga zanima, prolaze pozivnice od Amazon.de. Upravo sam prednaručio Switch 2 bundle sa Mario Kart World za 535 eura sa besplatnom dostavom za Hrvatsku.
p.s.
Postoji napomena vezano za cijenu da mi garantiraju povrat razlike ako cijena padne u bilo kojem periodu do datuma izlaska i slanja proizvoda. Da li je netko imao iskustva sa ovime?

Ako nekoga zanima, prolaze pozivnice od Amazon.de. Upravo sam prednaručio Switch 2 bundle sa Mario Kart World za 535 eura sa besplatnom dostavom za Hrvatsku.
p.s.
Postoji napomena vezano za cijenu da mi garantiraju povrat razlike ako cijena padne u bilo kojem periodu do datuma izlaska i slanja proizvoda. Da li je netko imao iskustva sa ovime?
Ako padne cijena budes dobio mail i povrat love. To rade redovno.

Nisam imao Nintendo već 25 godina, kakva je situacija sa online pretplatom, jel podržana naša regija, jel se može u shopu plaćati našim karticama?

Ne znam ti za online pretplatu, ali Nintendo shop provjereno podržava naše kartice.

Ja sam u CH na galaxusu napravio preorder switch2+mario kart bundle sa +3 god extra garancije. Ispalo me sve skupa 553chf.
Nintendo Switch 2 + Mario Kart World-Set 509 CHF
Warranty extension Bring-in for a total of 5 years 44,30 CHF
Nemam pojma na kraju hoce to proci ili ne, lovu su uzeli, to im je navodno politika a danas vidim da pise out of stock i vise nije moguce napraviti preorder ili kupnju.
Drzim fige da vidim svoju prvu nintendo konzolu na dan izlaska
Sretno svima

Kako ću s guštom ponovno odigrati Zeldu. Gledam malo kako izgleda i radi na Switch 2 i slinim.

I ja isto kolega. Jedva čekam ponovno odigrati Breath Of The Wild. Stvarno posebna i zabavna igra koja me prisjetila na djetinjstvo i zašto sam uopće počeo igrati videoigre.

A kod pravljenja accounta jel ima naša regija ili je kao xbox?

Piše mi na računu pod Country/region: Croatia.

Znam da nije to to usporedjivati staru konzolu, novu konzolu i emulator ali...
Dali je netko npr. na Citron-emulatoru igrao Switch igre?
Ja imam 7800x3d i 7900xtx, kupio sam Lossless Scaling na steamu.
Iskreno, Lossless Scaling je baaaaas odlicna stvar, a s emulatorima radi odlicno.
Naravno da ima tu i tamo bugova il artifakta preko emulatora, ali nije to nista toliko strasno da igru napravi neigrivom. Cak ih ima i na konzoli tu i tamo.
Osobno nemam switch, ali citao sam po redditu da ljudi koji imaju switch i gaming pc, radije igraju na PC jer je sa LSFG jednostavno smoother gameplay.
Premisljao sam se kupiti switch 2 i budem pricekao jos reviews i usporedbu s emulatorom + lsfg, ali nekako ne vjerujem da ce ni switch 2 biti bolji, osim naravno sto ce biti 100% kompatibilan.

Ja sam igrao par xenoblade igri s emulatorom+ ls i super radi s 30 fpsa na 60 bez greski. Jedino sta nisam mogao namjestiti da mi bude preko cijelog ekrana(4k), nego su uvjek dijelovi bili izrezani, ali mi to nije smetalo jer je bilo fluidnije nego na switchu
Radi toga sam i prodao switch, jer ga nisam igrao u handheldu

Potvrđeno da je većina Nintendovih 1st party igara za Switch 2 od 10-20 GB veličine. U usporedbi sa prvim Switchem to je sve tu negdje. To je super s obzirom da Switch 2 dolazi sa 256 GB memorije dok je Switch OLED imao samo 64GB, a originalni Switch 32GB.
Jedino su ove 3rd party igre poput Cyberpunka po 50-60GB.

I ja dobio invite za switch 2 bundle 509 eura...jel zna tko jel nam dolazi na dan izlaska ili tek tada salju za HRV?
Na gamershopu je bundle 550 eura te vjerujem da ce i do 600 ic kada se prednarudzbe popune...

Znači u cijelom svijetu 509 eura, kod nas mora bit 560, a stoke u pm.

Samo 1 dućan ima preordere. Treba malo pričekati

U skandinavskim zemljama je i preko 600 Eura. Ima i skuplje nego kod nas.

Jadni oni, valjda će moći izdvojiti taj iznos na svoje niske plaće. Držim fige!
/s

Samo 1 dućan ima preordere. Treba malo pričekati
I u Irskoj je samo jedan dućan pa je 500 eura. Ne kužim koji se k*rac događa u Hrvatskoj kad god izađe neka nova konzola. Sjećam se situacije sa PS5 kad su ovlašteni Sonyevi dućani stavljali cijene po 300 eura iznad preporučene. Tko tu koga...

Jel tko radio preorder na Amazon.de?
Dal odma skida pare ili po izlasku ?

Zasad mi nije skinuo novce. Inače napravio preorder u petak ujutro. Vjerovatno skida kada ga budu imali na stanju prije slanja.

Zasad mi nije skinuo novce. Inače napravio preorder u petak ujutro. Vjerovatno skida kada ga budu imali na stanju prije slanja.
Hvala, znam da inaće tako funkcionira ali nisam nikad uzimao elektroniku kroz preorder.
Zbunilo me šta piše u price guarantee da vraćaju neku razliku u parama a to se ne može ako nije skinuto odmah.

Evo i ja prvi put uzimam na preorder, pa me isto iznenadilo da nisu barem najavili transakciju ili rezervirali sredstva sa računa.

Amazon inace skida novce tek kad posalje artikl. Najvjerojatnije je onda i za preorder tako.
Ima negdi nesto da se moze preorder bez nekih kerefeka?
Ako je HR, ja sam ovdje: preorder .
Živi bili pa vidjeli.