Daniman123 sri 24.3.2010 14:27

4,2 nema više igranja u pokretu pa ekran je veči nogo u iphone! Ma al da je velik kao plazma ja osobno ga nebi kupio sve igre su nekako djetinjaste jedino me ipresionirala je neki horror koji je bio OK a ostalo ništa Mršti se

zoran123456 sri 24.3.2010 14:46

koji flash linker mogu staviti na njega ?

U sophoslabu imaju samo NDS TTI Card koji je za NDSi / NDSL (lite).

Inače, ova konzola je idealna za casual igrače, koji žele izgubiti sat/dva vremena dok putuju ili su na kofibrejku (iako sam ja znao navečer u krevetu igrati do 5 ujutro  Izlanuo se ).

Ponuda igara je raznovrsna, ali on nije namjenjen "hardcore" gejmerima, za tako nešto služi highend računalo/ laptop/konzola.

Nažalost stari NDS Lite mi se razbio i to su tada s moje strane bile krokodilske suze   ... nema više "cooking mama", "final fantasy 3", "super mario", "Mario RPG", "Ace Atorney", ... ma imao sam ih stotine instaliranih, i od toga na desetke igara (tj. igrica) za kojima sam bio lud lud lud !

Gledam sad, konzola 1600 i flashlinker 400kn; 2000kn nije strašno ...

308gtsfan sri 24.3.2010 14:50
zoran123456 kaže...

koji flash linker mogu staviti na njega ?

U sophoslabu imaju samo NDS TTI Card koji je za NDSi / NDSL (lite).

Inače, ova konzola je idealna za casual igrače, koji žele izgubiti sat/dva vremena dok putuju ili su na kofibrejku (iako sam ja znao navečer u krevetu igrati do 5 ujutro Izlanuo se ).

Ponuda igara je raznovrsna, ali on nije namjenjen "hardcore" gejmerima, za tako nešto služi highend računalo/ laptop/konzola.

Nažalost stari NDS Lite mi se razbio i to su tada s moje strane bile krokodilske suze   ... nema više "cooking mama", "final fantasy 3", "super mario", "Mario RPG", "Ace Atorney", ... ma imao sam ih stotine instaliranih, i od toga na desetke igara (tj. igrica) za kojima sam bio lud lud lud !

Gledam sad, konzola 1600 i flashlinker 400kn; 2000kn nije strašno ...

Mene jedino muči pitanje da li da kupim dsi ili dsi xl ali opet bih trebao probati vidjeti uživo da vidim kolika je razlika u ekranima između dsi-ja i dsi xl-a. Inače ako imaš pay pal naruči flash linker na 0shippingzone.com imaju jako povoljne cijene. Za 2000 kn si možeš kupit wii sa još jednom igrom.

Mislim da ti ndstti ide i u dsi xl.

zoran123456 sri 24.3.2010 15:04

@30gtsfan,

ali meni baš treba portabilna konzola :-)) Zato si budem kupio NDS.

Ali moram ti reći da i na onom malenom ekraniću su igre izgledale i igrale se fenomenalno, jedino što me mučilo jest da sam nakon višesatnog piljenja u ekran imao glavobolju i mutni pogled.

Čuo sam jedino da browser (opera) ne valja, da je sporo i slabo upotrebljivo.

Ono što znam potvrdno, jest da je mjuzik plejer ispodprosječan, zvuk je namjenjen igrama i to je to; imaš podršku za MP3 ali nije to media player.

Ako ga nisi nikad igrao, igre su ti u veličinama od 8 - 256 mb (da, samo !), ovdi nesmim prićati o linkovima ali ukuckaj u guugle "ndash" i voila, stotine igara za download !

hvala na informaciji za flashlinker !!

minko čet 25.3.2010 11:06

razlika između ekrana je poprilična (imate na ignu filmić usporedbe) i stvari izgledaju lijepo, dovoljno da opravda 100 kn extra.

ako uzmeš dstti iz sophoslaba, a nemaš nds konzolu viška - NEĆE ti paliti na novom DSi XLu (ne radi niti na običnom NDSi-u koji ima patch 1.4).

Kao što ti je 308 rekao, odi na 0shippingzone ili sličnu stranicu (realhotstuff itd.) i uzmi si AceKard 2i koji ti radi na svemu.

Kompatibilnost između flash kartica sa XL verzijom je identična kao i sa običnim DSi, dakle ako uzimaš stariju karticu, trebaš pomoću drugog nds-a updateat anti-1.4 patch (kao xboxlive ili psn update samo za ndsi) na flash karticu (ima opisano kako na gbatemp.net forumima, ja osobno nikad nisam to radio), a Acekard 2i kad kupiš (za 0sz sam siguran) dobiješ odma updatean, dakle možeš sve igrat na bilo kojoj verziji ds-a out of the box.

Dj_Prcko1981 čet 22.4.2010 11:05

E ljudi, ja sam potpuno novi u ovome i idem danas kupiti necakinji ds..E sad, htio sam joj kupiti xl ali sam cuo da ''kao'' linker za igrice koje se skinu ne radi, no po ovome sta sam tu procitao, ocigledno nije takoZnaci kartica koja ce raditi na njoj je samo ta koju mogu naruciti izvana, nema je u hrvatskoj?ili?Ak mi moze netko to pojasnit da se ne zeznem pri kupovini..Hvala