Da li je moguće igrati PS2 ili PS3 igre na PC-u?

S drogom treba polako,male doze,tu je ključ.

@ PC Man
daj ne spamaj.

imas emulatore. ja sam probao samo za ps2 (pcsx2) i radila mi je samo jedna igra- tekken3. navodno da nesto eksperimentiraju i sa ps3.

Možeš igrice za večinu konzola igrat na PC-ju. Otiđi na stranicu http://www.emulator-zone.com/ i tu češ nać monoštvo emulatora za konzole koje je moguče skinut i sa svim potrebnim objašnjenjima. Eto nadam se da sam ti pomogao pozz.

lol nisam ja stavio za PS2 emulator da trebam nego za PS3 i pito dali je moguce igrati PS 3 Igre na PS2 posto sam vidio na YouTube(u) da likovi igraju xD!!!

lol nisam ja stavio za PS2 emulator da trebam nego za PS3 i pito dali je moguce igrati PS 3 Igre na PS2 posto sam vidio na YouTube(u) da likovi igraju xD!!!
a kaj je tebi tak smejsno tu ima puno ljudi kaj stvarno znaju poso i pomazu (frajer ti isfura link !!) a ti tu xd lol ak ti je tak smijesno kaj si onda opce otvaro temu mogo si na cesti pitat prvog covjeka....

Sadašnje konfiguracije nisu u stanju emulirati tako "moćnu" konzolu jer da bi ta emulacija dobro radila, PC mora biti cca. 3x jači od emulacijskog sistema.

Ne kužim kak bi netko igrao PS3 igre na PS2 konzoli? To radi samo u obrnutom smjeru. Na slabijoj se konzoli u pravilu ne mogu igrati igre za jače konzole - use the logic!
Emulatora za PS2 imaš nekoliko, najbolje ti je malo proguglat za to..

Je moguce to xD!!!
Na youtubeu sam vidio da likovi igraju PS3 Igre na PS2 ((Vijerovatno montaza ili nesto)) a sada neznam ako se moze ako ne na PS2 onda na PCu ko sta je za ovo cudo PS2 ili X-BOX360 IGRE Imam ih n tone a X-Box ((Crko))((3lampice xD))!!!
Naravno da može, trebaš samo instalirati Dashboard od X360 ili XMB od PS3 kao dodatni upravitelj prozorima preko Viste (podrška za XP još uvijek se čeka). Radi već na PII, a navodno je neki frik pokrenuo na Commodore-u.
Mislim, stvarno, PS3 igre na PS2...

najbolji su mi koji traze odgovor, a onda na pocetku stave podsmjehujući lol...
na ps2 mozes igrati ps2 igre i ps 1 igre, mada za ps 1 nisam siguran...
a na ps2 SIGURNO nije moguce igrati ps3 igre, jerbo su drugačije programirane, jer ps 3 ima vise jezgri na procesoru..i tak to...
a ps 3emulator ne postoji, ili cak i ako postoji, nis od toga, jer ni ps2 ne radi kak se spada

Da,svi su kreteni pa kupuju taj Plejstejšn 3,c,c,c,glupi Sony što je izbacio ps3 kad se mogu na dvojci igrati igra sa trojke,sad ozbiljno,daj se uozbilji.probaj igrati igre sa dvojke na jedinici i dobio si odgovor

Nemožeš moraš imati ps3, nema drugoga načina.
btw. šta si ovisnik o xD

ps3 igre mozes igrat samo na rambo konzoli i sega mega!!!

Vidim da si novi na forumu, ali znaš valjda gledat datume.
Kasniš 3 i pol godine s odgovorom.

ps3 igre mozes igrat samo na rambo konzoli i sega mega!!!
troll...
Je moguce to xD!!!
Na youtubeu sam vidio da likovi igraju PS3 Igre na PS2 ((Vijerovatno montaza ili nesto)) a sada neznam ako se moze ako ne na PS2 onda na PCu ko sta je za ovo cudo PS2 ili X-BOX360 IGRE Imam ih n tone a X-Box ((Crko))((3lampice xD))!!!