notloB pon 25.12.2023 18:37

Je li moguće promijeniti mail adresu za prijavu na bug.hr forum uz zadržavanje postojećeg juzerskog profila na bug.hr forumu?

 

Besplatan mail s kojeg se prijavljujem na bugov forum, tutanota.com, mi je istekao nakon 6 mjeseci radi neprijavljivanja tako da s njega ne mogu primati niti slati mailove a za božić sam ponovno dobio pretplatu na bugov časopis i online časopis, što da radim? Hoću li otvoriti novi acc na bugov forum ili bih nekako mogao promijeniti mail adresu vezanu za postojeći acc., uopće ne znam kakva je procedura za aktivaciju pretplate, vjerujem da ću na mail za prijavu na bugov forum (s kojeg ne mogu slati niti primati mailove jer je istekao) vjerojatno dobiti link za aktivaciju pretplate na bug.hr ili slično.

 

Molim pomoć.

Hvala unaprijed.

Marko :D pon 25.12.2023 19:30

Ne sjećam se više procesa promijene e-mail adrese jer sam je davno mijenjao, ali sjećam se da sam tad imao problema jer mi na jednu mail adresu nije dolazio aktivacijski mail. Na stranici za promijenu e-mail adrese, na dnu, piše "potvrda za promjenu bit će poslana na staru i novu e-mail adresu.". Sad ne znam hoćeš li morati potvrditi promijenu e-mail adrese prvo na starom mailu, pa na novom ili kako to već ide.

notloB pon 25.12.2023 19:37

Sve ok, hvala ti na obavijesti, proces promjena maila mi je završio bez problema, aktivaciju novog maila sam dobio na novom mailu uz isti pass sa staroga maila, ukoliko modovi smatraju da treba zatvoriti temu, što se mene tiče može.

Hvala svima na brzim odgovorima i sretan vam Božić!