XXX-Man ned 29.5.2011 21:31

primjetio sam da se na forumu pojavljuje problem kod citiranja poruke koja sadrži sliku kad se doda slika u istu poruku, a problem je da slika koju se doda stoji u citatu citiranog autora umjesto njegove, a ne ispod citata kako bi trebalo...to je ponekad prilično zbunjujuće...

valjda ste skužili xD

sirka666 ned 29.5.2011 21:35

To ti je zato jer neki forumaši koriste opciju "ubaci mjesto za sliku unutar teksta", ovo do smajlića, i onda kad to citiraš i ideš stavit svoju sliku, to misto za sliku ostane unutar citata, ali slika nije, nego se tvoja slika tu učita.

XXX-Man ned 29.5.2011 21:39
sirka666 kaže...

To ti je zato jer neki forumaši koriste opciju "ubaci mjesto za sliku unutar teksta", ovo do smajlića, i onda kad to citiraš i ideš stavit svoju sliku, to misto za sliku ostane unutar citata, ali slika nije, nego se tvoja slika tu učita.

ako ti tako kažeš :D

ne znam ja gdje je problem zato sam i otvorio temu...

ajd me citiraj i ubaci svoju sliku da provjerim :D

mind_challenge ned 29.5.2011 22:06
XXX-Man kaže...
sirka666 kaže...

ako ti tako kažeš :D

ne znam ja gdje je problem zato sam i otvorio temu...

ajd me citiraj i ubaci svoju sliku da provjerim :D

To se događa samo kada koristiš tu opciju

Šef pon 30.5.2011 20:44
Šef kaže...

Ono sto trebas napraviti kad citiras post sa slikom umetnutom između teksta je pobrisati ikonu koja predstavlja tu sliku umetnutu u tekst.

I onda će tvoje slike biti ispod citata...

XXX-Man pon 30.5.2011 20:52
Šef kaže...
Šef kaže...

Ono sto trebas napraviti kad citiras post sa slikom umetnutom između teksta je pobrisati ikonu koja predstavlja tu sliku umetnutu u tekst.

I onda će tvoje slike biti ispod citata...

ok, to je recimo rješenje :D

XXX-Man uto 31.5.2011 00:06
DamageHigh kaže...

Samo da napomenem da se to počelo događati (znači da se kod citiranja ne ukloni mjesto za sliku) nakon onog velikog update-a (povećavanje thumbnail-ova, silverlight itd.).

mislim da je silverlight kriv za sve, bila je hrpa problema s njim...

zapravo još uvijek su problemi...