Problem kod citiranja

To ti je zato jer neki forumaši koriste opciju "ubaci mjesto za sliku unutar teksta", ovo do smajlića, i onda kad to citiraš i ideš stavit svoju sliku, to misto za sliku ostane unutar citata, ali slika nije, nego se tvoja slika tu učita.

To ti je zato jer neki forumaši koriste opciju "ubaci mjesto za sliku unutar teksta", ovo do smajlića, i onda kad to citiraš i ideš stavit svoju sliku, to misto za sliku ostane unutar citata, ali slika nije, nego se tvoja slika tu učita.
ako ti tako kažeš :D
ne znam ja gdje je problem zato sam i otvorio temu...
ajd me citiraj i ubaci svoju sliku da provjerim :D

ako ti tako kažeš :D
ne znam ja gdje je problem zato sam i otvorio temu...
ajd me citiraj i ubaci svoju sliku da provjerim :D
To se događa samo kada koristiš tu opciju

To se događa samo kada koristiš tu opciju
ok onda, sad znam gdje je problem, ali ipak problem postoji...

Ono sto trebas napraviti kad citiras post sa slikom umetnutom između teksta je pobrisati ikonu koja predstavlja tu sliku umetnutu u tekst.

Ono sto trebas napraviti kad citiras post sa slikom umetnutom između teksta je pobrisati ikonu koja predstavlja tu sliku umetnutu u tekst.
I onda će tvoje slike biti ispod citata...

I onda će tvoje slike biti ispod citata...
ok, to je recimo rješenje :D

he, he - ovo je baš za power usere

he, he - ovo je baš za power usere
treba napravit tutorial kako se citira post sa slikama

he, he - ovo je baš za power spamere
Da

Samo da napomenem da se to počelo događati (znači da se kod citiranja ne ukloni mjesto za sliku) nakon onog velikog update-a (povećavanje thumbnail-ova, silverlight itd.).

Samo da napomenem da se to počelo događati (znači da se kod citiranja ne ukloni mjesto za sliku) nakon onog velikog update-a (povećavanje thumbnail-ova, silverlight itd.).
mislim da je silverlight kriv za sve, bila je hrpa problema s njim...
zapravo još uvijek su problemi...

Meni je baš olakšao život...nikad problema s njim...
primjetio sam da se na forumu pojavljuje problem kod citiranja poruke koja sadrži sliku kad se doda slika u istu poruku, a problem je da slika koju se doda stoji u citatu citiranog autora umjesto njegove, a ne ispod citata kako bi trebalo...to je ponekad prilično zbunjujuće...
valjda ste skužili xD