Knjige za ispit

Bok decki evo zanima me dali ima gdje kupiti ovu knjigu u hrvatskoj cijena nije bitna ali i da je na hrvatskom jeziku, Samo molim bez komentara "imas na engleskom skini je svedno ti je ispit na engleskom" nije mi samo stvar ispita nego mi je lakse uciti na materinskom jeziku. Hvala
Koliko ja znam, nitko nikada nije preveo Microsoftove Training Kitove na hrvatski.

Bok decki evo zanima me dali ima gdje kupiti ovu knjigu u hrvatskoj cijena nije bitna ali i da je na hrvatskom jeziku, Samo molim bez komentara "imas na engleskom skini je svedno ti je ispit na engleskom" nije mi samo stvar ispita nego mi je lakse uciti na materinskom jeziku. Hvala
Ne pada mi ništa pametnije na pamet nego da ti kažem: "Ukoliko misliš programirati, nauči Eng. jezik!"

hehhe znam engleski ali umori me to ćitanje. za programiranje nije smao bitan engleski nego i matematika =)))))))).decki hvala vam ali evo na srpskom jeziku sam naso ali naravno razumijet cu, narucit cu je kome bude trebala neka se javi
http://www.interliber.com/catlistdetail.asp?SID=INTERLIBER^17717215-2011-3-20-15-42&ISBN=9788679913326&ml=b