Huawei

Huawei P40 vs Samsung - always on display

R36 pon 9.8.2021 20:31
Cro0707 kaže...

Molim vlasnike P40 serije / Samsung serije da kažu kakav je always on display (ili kako se već zove kod Huawei-a) u odnosu na Samsungov? Koji je bolji i zašto?

Wtf

Dobro da nisi pitao koji je font slova i zašto.

Timo uto 10.8.2021 08:23
Cro0707 kaže...

Molim vlasnike P40 serije / Samsung serije da kažu kakav je always on display (ili kako se već zove kod Huawei-a) u odnosu na Samsungov? Koji je bolji i zašto?

funkcija im je ista, Samsung ima vise/bolje mogucnosti vizualne prilagodbe

Cro0707 uto 10.8.2021 10:30
R36 kaže...
Cro0707 kaže...

Wtf

Dobro da nisi pitao koji je font slova i zašto.

Pitanje je jednostavno, radi se o funkcionalnosti koji svaki proizvođač može potpuno različito implementirati pošto je riječ o potpuno custom rješenju. Nije da sam pitao da li je bolji Android na Pixel 5 ili Pixel 4a uređaju, npr.

Ali dobro, neki ljudi jednostavno sve vide ravno i ne razumiju da postoji hrpa funkcionalnosti koje neko rješenje čine boljim od drugog. Javit će se već netko tko razumije pitanje.

Marko :D uto 10.8.2021 10:43

Moram priznat da ni ja ne razumijem pitanje. AOD će se na svim uređajima prikazivati jednako; nema toga da li je jedan bolji od drugog ili nije. Eventualno određeni proizvođač može nuditi veću razinu prilagodbe, no ništa te ne spriječava da skineš aplikaciju i s njom si podesiš AOD kako ti odgovara. 

Mislim da će ti veći problem predstavljati nedostatak Google Play Services nego AOD.

Cro0707 uto 10.8.2021 11:14
Marko :D kaže...

Moram priznat da ni ja ne razumijem pitanje. AOD će se na svim uređajima prikazivati jednako; nema toga da li je jedan bolji od drugog ili nije. Eventualno određeni proizvođač može nuditi veću razinu prilagodbe, no ništa te ne spriječava da skineš aplikaciju i s njom si podesiš AOD kako ti odgovara. 

Mislim da će ti veći problem predstavljati nedostatak Google Play Services nego AOD.

Ovako na brzinu, ono što mene zanima, da li Huawei normalno prikazuje notifikacije 3th party aplikacija (naknadno instaliranih aplikacija), da li se može staviti da na AOD-u prikazuje kalendar s prikazom aktivnosti za taj dan, da li se može podešavati brightness samog AOD-a...

Marko :D uto 10.8.2021 11:25

Ne mogu ti odgovoriti na sva tvoja pitanja jer nemam Huawei mobitel, ali koja bi konkretno bila svrha obavijesti na AOD-u ako ne može pokazivati iste od aplikacija trećih strana? Pa većina obavijesti koje se dobivaju na mobitelu i jesu one od aplikacija trećih strana.

Ono što ne možeš namjestiti u samim postavkama AOD-a, možeš namjestiti raznim aplikacijama koje rade isto. 

ansha uto 10.8.2021 13:33
Cro0707 kaže...

Ovako na brzinu, ono što mene zanima, da li Huawei normalno prikazuje notifikacije 3th party aplikacija (naknadno instaliranih aplikacija), da li se može staviti da na AOD-u prikazuje kalendar s prikazom aktivnosti za taj dan, da li se može podešavati brightness samog AOD-a...

Zaboravi Huawei bez Google-a... Ja sam probao i nije islo, ne isplati se...

Cro0707 uto 10.8.2021 14:15

Ne mogu ti odgovoriti na sva tvoja pitanja jer nemam Huawei mobitel, ali koja bi konkretno bila svrha obavijesti na AOD-u ako ne može pokazivati iste od aplikacija trećih strana? Pa većina obavijesti koje se dobivaju na mobitelu i jesu one od aplikacija trećih strana.

Ono što ne možeš namjestiti u samim postavkama AOD-a, možeš namjestiti raznim aplikacijama koje rade isto. 

Pitam s razlogom. Kad je na početku Samsung izbacio AOD (mislim da je to bilo na S9 ili slično) nisi mogao primati notifikacije 3th party aplikacija (da, whatsapp, viber - nula bodova). Kako je Huawei izbacio svoj AOD kasnije nego Huawei, pitam da ne bi bilo :)