Raskid HT ugovora/pretplate sklopljene online

Pozdrav, u četvrtak sam odlučio uzet s24 ultra + unlimited tarifa u Ht-u preko webshopa, mobitel stigao u petak, i onda vidim da za svaku narudžbu od petka na poklon daju sat, slušalice i tablet. E sad pošto sam uzeo preko webshopa imam onih 14 dana da raskinem,(mobitel je samo otvoren i upaljen, nisam ga ni nosio sa sobom), pa sam mislio raskinut ugovor i napravit isti novi, jel netko zna dali je raskid ugovora odmah ili im treba 2 mjeseca dok se sve riješi?
Najbolje bi bilo da kontaktiraš svog operatera i pokušaš se dogovoriti, teško da će ti itko na forumu moći pomoći s obzirom da sve ovisi o politici operatera i specifičnostima ugovora koji si sklopio.

Stvar je u tome sto ti to mozes vratiti ali je problem sto dok se to sve sustavno odradi da ti mozes ponovno naruciti vjerojatno ce proci ta akcija.

ukratko - moze se rijesiti, kontaktiraj szk na 0800 9000, zatrazi odustajanje u zakonskom roku i napomeni povratak uređaja u t-centar te će kad se vrati moći uzeti novi uređaj. naravno napomeni da ti ostaje broj i da bi ga ostavio ali da si zeznuo kod odabira uređaja i da ćeš naručiti novog kad se ovaj vrati. rok za odradu je do 3 dana za unos i potvrdu admina, iako kad se to unese u sustav u t-centru mogu potvrditi povratak opreme te javiti kad se moze nova narudzba napraviti.
p.s. ova samsung promocija traje do 05.05 ove godine :) imas vremena za odradu svega ;)
Pozdrav, u četvrtak sam odlučio uzet s24 ultra + unlimited tarifa u Ht-u preko webshopa, mobitel stigao u petak, i onda vidim da za svaku narudžbu od petka na poklon daju sat, slušalice i tablet. E sad pošto sam uzeo preko webshopa imam onih 14 dana da raskinem,(mobitel je samo otvoren i upaljen, nisam ga ni nosio sa sobom), pa sam mislio raskinut ugovor i napravit isti novi, jel netko zna dali je raskid ugovora odmah ili im treba 2 mjeseca dok se sve riješi?