Grafički programi

Program za tehničko crtanje

badboycro pet 10.2.2012 12:11
Hrvojestr kaže...
badboycro kaže...

u autocadu, nije najbolji za 3d al moze se sve to napravit

Ovo na slici uopće nije 3D :D :D 

AutoCad je odličan izbor ako ti je dostupan :D

naravno da nije al autor je rekao da zeli da mu to moze izcrtat u 3du

oblak24 čet 23.2.2012 10:43

wtf. autocad košta više tisuća kuna, zar ne?

dečko prvo kaže da mu treba 3D, a onda da ne treba

ako mu treba samo tlocrt precrtan baš kako je na slici to se može napraviti i u najobičnijem paintu (sa puno strpljenja)

koristite li vi svi baš autocad za ovakve stvari, tj. imate li kupljeni licencirani autocad?

zanima me jer i ja imam teh. crtanje i trebali smo jedne godine učiti raditi u autocadu.

hvala.

ivanzu čet 23.2.2012 19:11
oblak24 kaže...

wtf. autocad košta više tisuća kuna, zar ne?

dečko prvo kaže da mu treba 3D, a onda da ne treba

ako mu treba samo tlocrt precrtan baš kako je na slici to se može napraviti i u najobičnijem paintu (sa puno strpljenja)

koristite li vi svi baš autocad za ovakve stvari, tj. imate li kupljeni licencirani autocad?

zanima me jer i ja imam teh. crtanje i trebali smo jedne godine učiti raditi u autocadu.

hvala.

Ja sam ti teh. crtac i samo da ti kazem pola tvrtki cak i ne koriste autocad nego neke kopije autocada,a u paintu nemos radit tlocrt jer nemozes stavljati kote itd..

Ovaj ti je među boljima od besplatnih:http://www.3ds.com/products/draftsight/free-cad-software/ .

badboycro čet 23.2.2012 23:04

mislim da mu nece fbi provalit na vrata ako skine autocad samo za jedan crtez napravit, cak mislim da postoji i neka orginal trail verzija koja bi bila dovoljna

inace imam i ja teh crtanje i vecinu stvari radimo u autocadu, nesto manje u catia-i