Ventilator za grafičku

nema! osim ak ti se da, da posaljes upit u par lokalnih servisa onak ljepo napises koji model i s slikom...mozda ti se neko i javi...pa ti proda za 50kn:)LP

Daj tocan model grafe , ak moze i slika !

Naravno da ima, ali problem je što je tvoja grafa stara pa za tvoju nema.

Pozz, imam Ati Radeon 4600 series grafičku i ventilator mi strašno zuji. Prvo sam mislio da je cpu cooler ali ipak nije. Zanima me ima li gdje za kupiti ventilator za grafu, je li ga teško zamijeniti ili ću morat kupovat novu grafičku??
Probaj skinut naljepnicu sa ventilstora, pa kapnuti kapljicu motornog ulja ili još bolje masti, pa se bar neće čuti zujanje neko vrijeme, a možda paše od neke druge radeonke , bitan je razmak nosača, a mislim da je priključak napajanja ventilator isti , a ako i nije, da se riješiti.

Točan model je Radeon HD 4650, ima mali asus ventilator. Onda moram provjerit dimenzije pa da vidim jel neki paše?

Prvo probaj malo kapnut ulja ! Ili mozes skinut taj stari vent i na hladnjak od grafe stavit neki drugi vent te velicine !

Nosaci za 2 ventilatora za hladenje graficke, montira sa na pci slot.
Nekom mozda padne ideja na pamet

Ma nije meni vise ni zujanje problem nego pregrijavanje grafe. Probat cu nac neki drugi od neke druge radeonke

Kaj se tice pregrijavanja , stavi novu pastu ak nisi !

šta kažete na ove?
nisu asus ali su od iste grafe

ma mijenjam cijeli hladnjak

Da ne otvaram novu temu tu cu postavit pitanje.
Imam grafičku ATI CLUB3D CGAX-136A Radeon X1300 256Mb i na njoj je otišao ventilator.
Pa me zanima da može grafička raditi bez ventilatora i koje su posljedice, ako netko zna gdje ima kupiti samo ventilatore za grafičke?

Može raditi...doći će na 100°C i krepat.

Moze , ali ju onda nemoj opterecivat igrama jer ce se pregrijavat ! Takav mali ventilatorcic probaj naci po oglasnicima ! U trgovinama ga nisam vidio !

mene isto muči ventilator,bruji jako pa stane i kad kutiju malo stresem stane,pa opet se čuje,imam ovu karticu
ATI RADEON 9600 Series (Microsoft Corporation - WDDM,gdje naći za nju ventilator ili kako to odljepiti naljepnicu i ukapati malo jestivog ulja

Malo da dignem temu iz mrtvih,imam MSI 6770 na kojoj mi ne vrti ventilator,jel bi se to moglo naći negdje za zamjenit a da ne košta previše ili probat nekakvo DIY rješenje kao sa gornje slike?
Hvala
Pozz, imam Ati Radeon 4600 series grafičku i ventilator mi strašno zuji. Prvo sam mislio da je cpu cooler ali ipak nije. Zanima me ima li gdje za kupiti ventilator za grafu, je li ga teško zamijeniti ili ću morat kupovat novu grafičku??