Nizio sri 20.3.2013 15:28

Pozz, imam Ati Radeon 4600 series grafičku i ventilator mi strašno zuji. Prvo sam mislio da je cpu cooler ali ipak nije. Zanima me ima li gdje za kupiti ventilator za grafu, je li ga teško zamijeniti ili ću morat kupovat novu grafičku??

ivo454 sub 23.3.2013 04:26
Nizio kaže...

Pozz, imam Ati Radeon 4600 series grafičku i ventilator mi strašno zuji. Prvo sam mislio da je cpu cooler ali ipak nije. Zanima me ima li gdje za kupiti ventilator za grafu, je li ga teško zamijeniti ili ću morat kupovat novu grafičku??

Probaj skinut naljepnicu sa ventilstora, pa kapnuti kapljicu motornog ulja ili još bolje masti, pa se bar neće čuti zujanje neko vrijeme, a možda paše od neke druge radeonke , bitan je razmak nosača, a mislim da je priključak napajanja ventilator isti , a ako i nije, da se riješiti.

AlonsoF1 ned 7.4.2013 15:33

Da ne otvaram novu temu tu cu postavit pitanje.

Imam grafičku ATI CLUB3D CGAX-136A Radeon X1300 256Mb i na njoj je otišao ventilator.

Pa me zanima da može grafička raditi bez ventilatora i koje su posljedice, ako netko zna gdje ima kupiti samo ventilatore za grafičke?

dajac59 pet 29.11.2013 19:26

mene isto muči ventilator,bruji jako pa stane i kad kutiju malo stresem stane,pa opet se čuje,imam ovu karticu

ATI RADEON 9600 Series (Microsoft Corporation - WDDM,gdje naći za nju ventilator ili kako to odljepiti naljepnicu i ukapati malo jestivog ulja