Radeon BIOS Editor ?

pa svaka ta kartica kad nije u 3d radi na 300/100 (otprilike).
ne kužim te ja baš ?
i troši 18 W

ma znam da primjerice 6850 u 2d radi na 100/150 (provjereno)
Ja ciljam na editiranje biosa kako bi rad u 3D modu bio na 300/500 (otprilike), odnosno ukupna potrošnja kartice ispod 100w
kužiš sad ?
al velim, zanima me potvrda nekog ko je obavio ovakav bios hack (overclock, underclock - svejedno) - iliti da ne shebem karticu !

još da nisam znao za ovaj vodič nebi niš rekao - al bome nakon nekog vremena i zaboravio da postoji
Hvala

ma znam da primjerice 6850 u 2d radi na 100/150 (provjereno)
Ja ciljam na editiranje biosa kako bi rad u 3D modu bio na 300/500 (otprilike), odnosno ukupna potrošnja kartice ispod 100w
kužiš sad ?
al velim, zanima me potvrda nekog ko je obavio ovakav bios hack (overclock, underclock - svejedno) - iliti da ne shebem karticu !
kužim, ali onda zaboravi na igranje ozbiljnijih naslova.
svaka igra ima svoje zahtjeve pa tako i u potrošnji struje.

Gle save-aš bios sa gpu-zom na desktop i sa RBE-om modificiraš bios. Pod jednim tab-om možeš namještat 2D/3D clocokve i napone.
To trebaš sam prostudirat, ja već nisam dosta vremena to radio (odkako sam imao HD4870) jer je ona trebala takvo što.
Ja sam to uspio napravit sa HD4870 no problem je bio kod GDDR5 memorije jer je blicao ekran pri prelasku iz 2D u 3D moda pa sam zato koristio ATT(Ati tray tools) pomoću kojeg možeš napravit istu stvar bez modificiranja biosa, a možeš sve to radit i sa MSi Afterburnerom tj. 2D/3D clockove. I iskreno ti preporučam da se okaniš biosa.
Pozdrav,
Zanima me znači dal je itko od ekipe koristio ovaj programčić ili neki sličan
http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/154
Konkretno me zanima 6850 ali možda i 5850 , ovisno o rješenju
znači recimo GPU na 300 Mhz (default 775 Mhz)
Ram na 500 Mhz (default 1000)
Cilj je srušiti potrošnju kartice ispod 100w
i obavezno to mora biti bios hack, a ni slučajno OS rješenje
Zahvaljujem ako ima koji frik s odgovorom
ps...radi se o samogradnji kućišta i pico psu 160XT