NVIDIA Blackwell 50xx

Pazi, to je Core verzija - ona kompaktna. nije dobra ko obični Solid

Napisali u navi temi da je dostava 15 eura

dostava je 15€ ali se obračunava 25% poreza umjesto 19%...

Bolje vam je onda za tu cijenu gaming oc?
Amazon DE Gigabyte 5080 Gaming OC

Dok sam vam ja stavio link, kartica otišla, bila je 1375 EUR

zar nije iz DE ili Amazona samo 2 godine garancija?
Zar vam ne vrijedi ta razlika u HR shopovima da GPU ima 3 godine? uvijek bi prije uzeo kod nas osim kad bi razlika baš bila velika u cijeni...

Mislim da nakon 2 amazona imas još +1 ili više ostvaruješ direktno od eu uvoznika

Zar bi trebali po tome staviti na 1050 TI 2 GB vrm.
Ne, nego je trebalo staviti 4GB na slabiju verziju GTX1060 a 3GB na GTX1050Ti kojoj ni toliko realno nije trebalo jer je i po izlasku bila 1080p kartica na kojoj treba kreat postavke za 60+ fps-a

Što se tiče reklamacija i povrata ni jedna HR trgovina se ne može mjeriti sa Amazon (Amazonom).
Dođem u Protis, kupujem monitor preko weba - velim dobro, imam pravo na povrat ako bude mrtvih piksela !? Dva tjedna zakonski jel...
Lik : Pa baš i ne. Donesite pa budemo na servis poslali.
Ja: Kako ? Takav je zakon. Imam pravo vratiti bez da navedem razlog.
Lik : ...*cvrčci* donesite svakako pa budu dečki iz servisa nešto smislili.
Ja : Dobro zakon je takav po EU propisima. Mi smo u EU.
Lik : Oćete da ga onda tu upalimo da provjerimo.
Ja : *Cvrčci*
Za Amazon - oću vratit, nema problema evo ti tiket i pare za tjedan dana.
Za Third party sellere ovo dakako ne vrijedi i govna su ko HR trgovine.
Caseking, iako su malo skuplji u startu - dostava im je ono 6 eura mislim. Kod njih je dobro uzimati cable mod đinđe. Ostvarivanje gare i reklamacije su im na dobroj reputaciji.

Klasika danas,zovu me za dostavu kartice pod gablecom u firmi.Sutra ponovo ali na drugu adresu

Moja giga RTX 5070Ti Gaming OC ima jamstvo do
Biće je nečujna - ovo je jedno od boljih hlađenja + Giga ima neku foru sa zaštitom od Coil Whinea...
Kakav je PCB ? Zadnji put sam dobio pcb u obliku bumeranga i finove/backplate iz ĐĐ specijalnih vozila.
Navodno su to podebljali s novom iteracijom.

zar nije iz DE ili Amazona samo 2 godine garancija?
Zar vam ne vrijedi ta razlika u HR shopovima da GPU ima 3 godine? uvijek bi prije uzeo kod nas osim kad bi razlika baš bila velika u cijeni...
Iskreno moje mišljenje je: nalazimo se u EU, i garancija bi trebala biti isto kao i u ostatku europe uključujići HR, a što se tiče hrvatskih d.o.o dućana, to izbjegavam što više mogu, ali imam i ja naručeno sa protisa ove godine prvi put, te čekao sam delivery 15 dana. Znači brže mi je sa amazona stiglo napajanje i kučište.
Kartica je inače bila 1300 EUR-a za DE, a kod nas +6% pa sad računaj, jer je bila na popustu, oko nekih 1360 eura. Bilo ih je jučer 10 na lageru. I kad sam stavio jutros paff... ode... Te cijena je vraćena na 1460 EUR-a i out of stock je trenutno.
Inače kad sam stavio post jutros, otišla je unutar 5 minuta, samo se nadam da ju je netko sa našeg foruma zgrabio!

Bude ti često Giga na akciji, jučer je cijeli dan gledam. Imaš je po Njem šopovina i jeftinije.

Što se tiče reklamacija i povrata ni jedna HR trgovina se ne može mjeriti sa Amazon (Amazonom).
Dođem u Protis, kupujem monitor preko weba - velim dobro, imam pravo na povrat ako bude mrtvih piksela !? Dva tjedna zakonski jel...
Ovdje si zeznuo. Ako prijaviš defekt onda mora u servis. Samo si trebao doći sa zahtjevom za raskid ugovora i zapakiranim monitorom. Apsolutno nikakav razlog ne navodit. "Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača te Vašim Uvjetima poslovanja, iskorištavam pravo na jednostrani raskid ugovora ne navodeći razloge."
Oni će onda pogledat jel sve u kutiji, eventualno upalit ga da vide da radi i to je to. Ako onda i nađu mrtve pixele, tebe se to ne tiče.

Ovdje si zeznuo. Ako prijaviš defekt onda mora u servis. Samo si trebao doći sa zahtjevom za raskid ugovora i zapakiranim monitorom. Apsolutno nikakav razlog ne navodit. "Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača te Vašim Uvjetima poslovanja, iskorištavam pravo na jednostrani raskid ugovora ne navodeći razloge."
Oni će onda pogledat jel sve u kutiji, eventualno upalit ga da vide da radi i to je to. Ako onda i nađu mrtve pixele, tebe se to ne tiče.
Pa mogu im reć i ne moram - budući da oni ne mogu tvorničku grešku popravit (samo te zavuku na servis da izgubiš 2 tjedna roka za povrat).
Imao sam užasan bleed na AOCu i sa Linksom sam prošao cijelu havariju. Na kraju sam dobio 90% povrata zbog ambalaže koju je oštetio njihov djelatnik.
Doslovno sam rekao liku da mogu vratiti bez razloga Monitor - i tu je klimao glavom. Sreća G3 radi ko urica.
Odi na Bug Trgovine Protis - i pročitaj iskustva, sve će ti bit jasno.
Na Amazonu imaš onaj q za povrat - možeš navest i ne moraš.

Uf...znam sve o Protisu... Užas. Mislim da sam dvaput iskorištavao pravo na povrat ne navodeći razlog jer su odugovlačili sa "dostupnim" proizvodom dva tjedna. A ja se išao ciganit za 10€ jeftinijom ponudom. Sebi sam rekao nikad više. Zadnje što sam kupio kod njih je bila 1080ti odmah po izlasku... i eno je još kuca i vrti igre djeci :)
btw koji je to g3 monitor? Samsung neki?

to je protis, vidis ocjene koje ima.
jedni od najeftinijih su iz toga razloga
tamo nebi kupovao nista delikatno sta bi se lako moglo pokvariti, ili doci pokvareno.

Biće je nečujna - ovo je jedno od boljih hlađenja + Giga ima neku foru sa zaštitom od Coil Whinea...
Kakav je PCB ? Zadnji put sam dobio pcb u obliku bumeranga i finove/backplate iz ĐĐ specijalnih vozila.
Navodno su to podebljali s novom iteracijom.
Čini se ok, stavio ju u komp na dan kad sam ju kupio, stavio onaj holder iza koji se ne vidi, lijepo spoji kablove, stavio bočnu stranu, upalio i više ni sam dirao. Lažem jesam jednom i to je to. Sve radi na drv 572.60 koje sam skinuo sa giga stranice. Kaj se tiče buke, da poprilično je tiha jer vrti na 30% kad se ventovi upale što je oko 1000rpm, ali istinu za volju ja lockam fps, mahom na 80/90 fps novije igre, starije znam i na 144 fps, ovisi o potrošnji koji držim oko 100w. Ja sam s ovom karticom zadovoljan (doduše nisam niti pokušao koristit FG x4 niti dlss4, nego koristim ono kaj ima u igri i to je to).

Uf...znam sve o Protisu... Užas. Mislim da sam dvaput iskorištavao pravo na povrat ne navodeći razlog jer su odugovlačili sa "dostupnim" proizvodom dva tjedna. A ja se išao ciganit za 10€ jeftinijom ponudom. Sebi sam rekao nikad više. Zadnje što sam kupio kod njih je bila 1080ti odmah po izlasku... i eno je još kuca i vrti igre djeci :)
btw koji je to g3 monitor? Samsung neki?
Ma Aoc q27G3 mini Led - odličan je.

Bome, brutalno dobar review na rtings.

8.2 nije baš brutalno

Nisam nit znao da danas izlazi 5060ti, tldr, u xx igara (raster) daje cca 10 fpsa vise od 4060ti. Na mindfactoriju najjeftinija 449e (top model skoro 100e vise), realno, s obzirom koliko je kostala 4060 ti ovo je super Ovo je samo jos jedan dokaz da bi 9060xt stvarno mogla bit ispod 400e...

8.2 nije baš brutalno
Za VA panel...brutalno dobra ocjena.

to ti vrijedi isključivo po dobroj volji gigabytea, naime, sva potrošačka prava koja vrijede u eu - vrijede isključivo za firme nad kojima je eu nadležna, odnosno koje imaju barem podružnicu u eu
giga nema eu podružnicu - link
...ali, možda se i varam

https://www.techpowerup.com/335543/nvidia-releases-the-geforce-576-02-whql-game-ready-drivers
Mozda jedni od boljih drivera ove godine, hrpetina fixeva

8.2 nije baš brutalno
Uzevši u obzir novu verziju/metodologiju testiranja 8.2 je jako jako dobro, primjerice dell G2724d ima 7.3.....tako da je kolega rekao pravo....brutalno je dobro tih 8.2

Lik : Pa baš i ne. Donesite pa budemo na servis poslali.
Ja: Kako ? Takav je zakon. Imam pravo vratiti bez da navedem razlog.
Lik : ...*cvrčci* donesite svakako pa budu dečki iz servisa nešto smislili.
Ja : Dobro zakon je takav po EU propisima. Mi smo u EU.
Lik : Oćete da ga onda tu upalimo da provjerimo.
Ja : *Cvrčci*
Za Amazon - oću vratit, nema problema evo ti tiket i pare za tjedan dana.
Za Third party sellere ovo dakako ne vrijedi i govna su ko HR trgovine.
Caseking, iako su malo skuplji u startu - dostava im je ono 6 eura mislim. Kod njih je dobro uzimati cable mod đinđe. Ostvarivanje gare i reklamacije su im na dobroj reputaciji.
Amazon je tata svih trgovina, najbolji customer service ikad, sve što mogu kupim tamo
Trumpić je naš igrač...rtx 5080 1213€