NVIDIA Blackwell 50xx

sobzirom da neki plaćaju 1200 eura za RTX 5070 Ti ova od 930 i nije tak preskupa... ostane za vrhunski X3D cpu a ne vozit nerki i5 kaj baca BSOD i daje 19 fpsa minimum na 6.1 ghza
Dap, u usporedbi sa cijenama kod nas, ovo je dobra prilika, unatoč tome što se radi o budget, entry verziji.
Cijena joj je na Amazonu pala tek jučer, btw. Isto vrijedi i za MSI RTX 5080 Shadow 3X OC. Nova snižena cijena je €1228 od jučer. Evo linka ako netko želi čekati novu zalihu: https://www.amazon.de/dp/B0BT9R5XNN

sobzirom da neki plaćaju 1200 eura za RTX 5070 Ti ova od 930 i nije tak preskupa... ostane za vrhunski X3D cpu a ne vozit nerki i5 kaj baca BSOD i daje 19 fpsa minimum na 6.1 ghza
Vjerujem da će mnogi koji je ubace u komp žalit što nisu uzeli neku od 1200€.

Baš sam malo jučer istraživao tu karticu, maknuli su svo osvjetljenje sa nje no hladnjak sam bi trebao biti pristojan, ne na nivou 3.5 slot no sasvim pristojan za relativno tih i hladan setup....samih pravih recenzija iste kartice doduše nisam pronašao

Baš sam malo jučer istraživao tu karticu, maknuli su svo osvjetljenje sa nje no hladnjak sam bi trebao biti pristojan, ne na nivou 3.5 slot no sasvim pristojan za relativno tih i hladan setup....samih pravih recenzija iste kartice doduše nisam pronašao
Hladnjak je po svemu sudeci jos gora verzija Ventusa koji je 2 kategorije losiji od drugog najlosijeg. Bas odron. Moja ide odma na njuskalo neotvorena kad stigne, neda mi se uopce ni isprobavat.

možda kupi Boris za SLI da mu digne onih 19 fpsa i dobro iskoristi 60 hz monitor

hmmmm, probaj kolega, možda te iznenadi, kažem koliko sam čitao i uspio prikupiti informacija ne mora nužno da bude loša.
I mene zanima iskustvo iz prve ruke, cijena obzirom na ostale nije loša
thoughts on the msi rtx 5070 ti shadow oc edition? : r/nvidia

hmmmm, probaj kolega, možda te iznenadi, kažem koliko sam čitao i uspio prikupiti informacija ne mora nužno da bude loša.
Kazem Ventus ima 15 stupnjeva losije temperature i jos je uzasno glasna u odnosu na ostale, a Shadow ima 3 heat pipea vs 4 na Ventusu, i plasticni backplate umjesto metalnog, dakle jos gore. Ja sam svoju platio 889 EUR i cak ni za te novce ju mislim necu zadrzati, nadam se prodati ju na njusci za bar 950 i ili ostati na 9070 XT ili eventualno uzeti za 1000 eur neki (puno) bolji model, sad ih vec ima po DE bez problema za te pare i to daleko boljih modela od tog Shadow smeceta. Al mislim da cu jednostavno ostati na AMD, cisto da ne dajem NV pare u nadi da ce se malo potruditi oko iduce generacije.

Mislim i tak mu treba dodatna kartica za PhxsX da mu se igre ne vuku na deset fpsa, i to još stare igre.

Da, 3 vs 4 je, nekako sam dojma da je što se tiče ekonomske strane i dalje BBuy 7800xt i ova ekonomična 9070 oc koje su po 650e u vani a troše kao upaljač i ne griju se uopče.
Tko želi Nvidiju morat će ipak da odriješi kesu

Debeljuca dobro boosta u igrama...temperatura unutar 60°...ima tu još prostora za smanjit fan speed i regulirat buku ako bude potrebno,pustim ju da tanca do 70,nek se znoji malo

ja sam napravio cancel tog škarta od shadow 3x oc, za keku kad je bila, sad je 930. (doslovno najglasnija kartica, ogromne temperature, a fanovi preko 2000 rpm-a rade...)
Inače dobro je vidjeti da se cijene smiruju lagano. Zaliha i u HR je porasla, njemačkoj, (amazon de) etc.
Mislim da će cijene na svoje doći give or take 2 mjeseca, da ugrabim nešto. Imam pola PC-a u sobi sve u kutijama za složiti, doslovno dio po dio kupujem

Da razlika je samo 270e

thoughts on the msi rtx 5070 ti shadow oc edition? : r/nvidia
Taj informatički dio Reditta je Bug za siromašne.
Niškoristi podaci svakakvih budaletina.
Eno, na oglasniku, kome treba jeftino Thermalright Frozen Prism 360 . PSin rasprodaje džaba , 40 €, nema mu ni dva mjeseca.

Da razlika ke samo 270e
Bolje dodat nego bacit 930€ u to govno šta bi ga zatuka lopatom kako radi.

A kada ga je uzeo ga je hvalio, I onda se prebacio na 240 s 360.
Strašan čovjek

Izgubio se jadan, treba ga izvest na pravi put, malo se primit suknje i čaše

smeta mu sunce, ruši ga

Ovo govno je sad 923 eura na amazonu, pa ko voli 45+ dB nek izvoli:
https://www.amazon.de/-/en/MSI-GeForce-RTX-5070-Shadow/dp/B0DZD6QV9L

Borise, Sjepanju, kako god, dosadan si već sa tim crvenim i zeleno plavim taborima, kakve ti to ratove u glavi vodiš jadna li ti majka. Kako nisi već dosadio sam sebi, nama svima jesi. Sjaši više
Znači onaj pacijent Stjepanj je ovaj lik? Jesus i Marijo pomislio bi čovjek da će ostariti i biti normalan

Vama dečki treba malo više jebačine.
Svi ste nešto živčani i grizete sve oko sebe.
Opušteno samo čekate koga ćete uhvatiti zrende i kao čopor napadati.
Ovo je forum za pomoći prijatelju, a ne za nabijanje na kolac*.
Svi su nabrijani kao da su jebali prije pola godine.
Ili jebačine ili više woke romansi u igrama.

RTX on još malo usporedbi
https://youtu.be/mQmSi83grBs?si=dWOuoKy3p0nU0Rlo

Boro Ti si cijepljen od srama, svaka ti čast

Ovo su prvi simptomi ramboxitisa. Uskoro ćemo imati ramboxa za intel/nvidia. Da se izbalansira svemir.

Ovo su prvi simptomi ramboxitisa. Uskoro ćemo imati ramboxa za intel/nvidia. Da se izbalansira svemir.
Ili to ili Stjepanj_v3 account

Fuckaj ga sad!

Rambix je Fan al je legenda i kulturan forumas, mislim da je direktna usporedba za njega sada uvreda.
Boris je prije bio OK, ne znam sto mu je to Nvidia napravila.
Nesto ga je zaslijepilo.

Rambix je Fan al je legenda i kulturan forumas, mislim da je direktna usporedba za njega sada uvreda.
Boris je prije bio OK, ne znam sto mu je to Nvidia napravila.
Nesto ga je zaslijepilo.
Boris grozni je 100x pristojniji od Rambox-a.
A i voli sve što vole mladi Intel i NVIDIA.