ivann.n pet 28.3.2025 16:38
forumaš kaže...

sobzirom da neki plaćaju 1200 eura za RTX 5070 Ti ova od 930 i nije tak preskupa... ostane za vrhunski X3D cpu a ne vozit nerki i5 kaj baca BSOD i daje 19 fpsa minimum na 6.1 ghza

Dap, u usporedbi sa cijenama kod nas, ovo je dobra prilika, unatoč tome što se radi o budget, entry verziji.

Cijena joj je na Amazonu pala tek jučer, btw. Isto vrijedi i za MSI RTX 5080 Shadow 3X OC. Nova snižena cijena je €1228 od jučer. Evo linka ako netko želi čekati novu zalihu: https://www.amazon.de/dp/B0BT9R5XNN

dery pet 28.3.2025 16:39
forumaš kaže...

sobzirom da neki plaćaju 1200 eura za RTX 5070 Ti ova od 930 i nije tak preskupa... ostane za vrhunski X3D cpu a ne vozit nerki i5 kaj baca BSOD i daje 19 fpsa minimum na 6.1 ghza

Vjerujem da će mnogi koji je ubace u komp žalit što nisu uzeli neku od 1200€.

Wiz3m4n pet 28.3.2025 17:05

Baš sam malo jučer istraživao tu karticu, maknuli su svo osvjetljenje sa nje no hladnjak sam bi trebao biti pristojan, ne na nivou 3.5 slot no sasvim pristojan za relativno tih i hladan setup....samih pravih recenzija iste kartice doduše nisam pronašao

Minneyar pet 28.3.2025 17:13
Wiz3m4n kaže...

Baš sam malo jučer istraživao tu karticu, maknuli su svo osvjetljenje sa nje no hladnjak sam bi trebao biti pristojan, ne na nivou 3.5 slot no sasvim pristojan za relativno tih i hladan setup....samih pravih recenzija iste kartice doduše nisam pronašao

Hladnjak je po svemu sudeci jos gora verzija Ventusa koji je 2 kategorije losiji od drugog najlosijeg. Bas odron. Moja ide odma na njuskalo neotvorena kad stigne, neda mi se uopce ni isprobavat.

Minneyar pet 28.3.2025 17:21
Wiz3m4n kaže...

hmmmm, probaj kolega, možda te iznenadi, kažem koliko sam čitao i uspio prikupiti informacija ne mora nužno da bude loša.

I mene zanima iskustvo iz prve ruke, cijena obzirom na ostale nije loša

Kazem Ventus ima 15 stupnjeva losije temperature i jos je uzasno glasna u odnosu na ostale, a Shadow ima 3 heat pipea vs 4 na Ventusu, i plasticni backplate umjesto metalnog, dakle jos gore. Ja sam svoju platio 889 EUR i cak ni za te novce ju mislim necu zadrzati, nadam se prodati ju na njusci za bar 950 i ili ostati na 9070 XT ili eventualno uzeti za 1000 eur neki (puno) bolji model, sad ih vec ima po DE bez problema za te pare i to daleko boljih modela od tog Shadow smeceta. Al mislim da cu jednostavno ostati na AMD, cisto da ne dajem NV pare u nadi da ce se malo potruditi oko iduce generacije.

Wiz3m4n pet 28.3.2025 17:24

Da, 3 vs 4 je, nekako sam dojma da je što se tiče ekonomske strane i dalje BBuy 7800xt i ova ekonomična 9070 oc koje su po 650e u vani a troše kao upaljač i ne griju se uopče.

Tko želi Nvidiju morat će ipak da odriješi kesu 

Luka123 pet 28.3.2025 19:44

ja sam napravio cancel tog škarta od shadow 3x oc, za keku kad je bila, sad je 930. (doslovno najglasnija kartica, ogromne temperature, a fanovi preko 2000 rpm-a rade...)

Inače dobro je vidjeti da se cijene smiruju lagano. Zaliha i u HR je porasla, njemačkoj, (amazon de) etc.

Mislim da će cijene na svoje doći give or take 2 mjeseca, da ugrabim nešto. Imam pola PC-a u sobi sve u kutijama za složiti, doslovno dio po dio kupujem

DarthMarkus pet 28.3.2025 21:35
dery kaže...
forumaš kaže...

Da razlika je samo 270e

Zaporožac pet 28.3.2025 23:16
Wiz3m4n kaže...

hmmmm, probaj kolega, možda te iznenadi, kažem koliko sam čitao i uspio prikupiti informacija ne mora nužno da bude loša.

I mene zanima iskustvo iz prve ruke, cijena obzirom na ostale nije loša

thoughts on the msi rtx 5070 ti shadow oc edition? : r/nvidia

Taj informatički dio Reditta je Bug za siromašne.

Niškoristi podaci svakakvih budaletina.

Eno, na oglasniku,  kome treba jeftino Thermalright Frozen Prism 360 . PSin rasprodaje džaba , 40 €, nema mu ni dva mjeseca. 

dery sub 29.3.2025 00:49
DarthMarkus kaže...
dery kaže...
forumaš kaže...

Da razlika ke samo 270e

Bolje dodat nego bacit 930€ u to govno šta bi ga zatuka lopatom kako radi.

sstrmi sub 29.3.2025 09:22
Wiz3m4n kaže...

Borise, Sjepanju, kako god, dosadan si već sa tim crvenim i zeleno plavim taborima, kakve ti to ratove u glavi vodiš jadna li ti majka. Kako nisi već dosadio sam sebi, nama svima jesi. Sjaši više

Znači onaj pacijent Stjepanj je ovaj lik? Jesus i Marijo pomislio bi čovjek da će ostariti i biti normalan

Cryogenic sub 29.3.2025 16:50
hummer0 kaže...

Vama dečki treba malo više jebačine.

Svi ste nešto živčani i grizete sve oko sebe.

Opušteno samo čekate koga ćete uhvatiti zrende i kao čopor napadati.

Ovo je forum za pomoći prijatelju, a ne za nabijanje na kolac*.

Svi su nabrijani kao da su jebali prije pola godine. 

Ili jebačine ili više woke romansi u igrama.