Grafičke kartice

Kako onemoguciti integriranu graficku karticu

Silwncer sri 2.4.2014 16:42
Nemam nadimak :P kaže...

Uzeo sam graficku, pa sad trebam da iskljucim integrisanu da bih ubacio ovu.

http://i1141.photobucket.com/albums/n594/tuxini/meminfo.jpg - imam ovakav bios i sad nema nidje da se iskljuci int. graficka, trazio sam i onboard devices i nema nista vezano za graficku

Da li postoji drugi nacin da se onemoguci integrisana kartica

Bios je Dell Inc a08 (tak pise u cpu z)

Graphics Card Installation - Disabling the On Board Video tu imaš video tutorijal.

nicky.sl sri 2.4.2014 16:46

Ukloni grafičku šta si kupija, tad upali komp i u device manageru pod displey adapter odaberi integriranu grafu i klikni dva puta na nju i otvoriće ti se svojstva (propertis) odaberi UPRAVLJAVČKI PROGRAMI i klikni onemogući (disabled).

Ugasi komp (ne restart nego baš ugasi) stavi grafičku šta si kupija i upali komp, to bi tribalo bit to

Ops preduhitrilo me {#}. A šta ću kad sporo pišen

Budokai sri 2.4.2014 17:53

Zašto misliš da treba isključiti integriranu grafiku ?

Ako ti u u Device Manageru pokazuje R9 200 seriju ili neku drugu eksternu grafičku, znači da je eksterna grafička sama isključila integriranu.

Nemaš ti što iisključivati.

Mani se ćorava posla.

Nemam nadimak :P sri 2.4.2014 18:56

Pa citao sam po forumima da treba iskljuciti int. karticu da bi druga normalno radila, ja kad ubacim ovu karticu sto sam kupio bude crn ekran i pitao sam lika sto sam kupio od njega kaze da obrisem slot, i da inskljucim int. karticu, ali se u pozadini cuje zvuk..

Budokai sri 2.4.2014 19:21
Nemam nadimak :P kaže...

Pa citao sam po forumima da treba iskljuciti int. karticu da bi druga normalno radila, ja kad ubacim ovu karticu sto sam kupio bude crn ekran i pitao sam lika sto sam kupio od njega kaze da obrisem slot, i da inskljucim int. karticu, ali se u pozadini cuje zvuk..

Pošto ne znamo o čemu se tu zapravo radi, a ti malo znaš o računalima, neka ti je taj lik koji ti je prodao grafičku instalira.

Kamikaza1600vti sri 2.4.2014 20:00

o kojoj je kartici riječ? jesi joj spojio napajanje ak je potrebno?

trebaš ubacit novu karticu, pospajat dodatno napajanje ak treba i ukopčet kabel od monitora u tu novu grafičku i upalit komp

ak je i dalje crn ekran prekopčaj u integriranu odi u device manager, disableaj integriranu, shut down, prekopčaj kabel opet u novu grafu i upali komp

nema tu milion kombinacija