ATI Catalyst 9.10

lol koji driveri! onda ostajem na 9.8 zadnji normalni

Eh konačno mi na ovim driverima CF više ne stvara problema oko treperenja određenih objekata

pozdrav, ja imam problem sa ccc-om 9.10 i radeonom 3650 agp, instalirao sam hotfix i sve, ali sada mi komp prepoznaje grafu kao 2600xt?? jel imao tko takav problem i sto mi je ciniti?

Može li mi ko reć kako se isključi vpu recovery u ovim driverima, prije sam imo 9.6 s starim sučeljem i tamo sam ga našo al tu ga nemrem. OS je win7 64bit.

Jel bi mozda bilo bolje da se samo driveri 9.10 stave, bez CCC?

Instalirao sam taj 9.10 driver za 64-bit win 7 i zanima me zašto meni dirt 1 zapinje. Mislim, ovo je potpuno nova konfa i jaka grafa, jel do drivera il šta, nebi smila zapinjati. igra nije org.

Nvidia 4 the win ....eto pokrečem flame war!!

Nvidia 4 the win ....eto pokrečem flame war!!
Hahahaha.....

Instalirao sam taj 9.10 driver za 64-bit win 7 i zanima me zašto meni dirt 1 zapinje. Mislim, ovo je potpuno nova konfa i jaka grafa, jel do drivera il šta, nebi smila zapinjati. igra nije org.
Ej care jesi dobio mašinu? Ja nisam još svoju grafičku! Prvo nemoj instalirat crackove i ovdje to spominjati jer je kažnjivo zakonom i na forumu također.
Drugo mani se drivera koji su izašli od 9.9 nadalje, znači zadnja 2 za ATI kartice: nisu nimalo dobri i štoviše ne valjaju. Čujem da se ljudi čak žale na pad performansa u igrama što treba biti suprotno, a ne nazadovati. Stavi si obvezno driver 9.8 za taj win7 64x i HD5870!!! Ili moš i neki stariji: dobri su ti i oni 9.6 i 9.7 kolko sam barem ja igrao ljetos na mojoj.
btw Dirt zapinje 100% zbog tvojih najnovijih drivera!

Probajte stavit catalyst 9.11 beta... ti driveri su najbrzi driveri koje sam do sada koristio. Znam da su beta, ali su stabilni i ne ruše se, a performanse su barem 20% bolje nego s 9.10

Probat ću stavit 9.11
btw, komp je super, prava zvijer !!!

Sad mi Batman i Red Faction Guerilla rade normalno.Nisam isprobaval neke druge igre.Uglavnom svaka im čast.

Ja ne kuzim, koristim win7 x64. I skinem drivere, odem u device manageru na update driver, i kaze da nista nije nasao. Ne kuzim, a na hardu mi je driver. Kako da updateam?

Ja ne kuzim, koristim win7 x64. I skinem drivere, odem u device manageru na update driver, i kaze da nista nije nasao. Ne kuzim, a na hardu mi je driver. Kako da updateam?
A da otvoriš tu datoteku (driver) koji si skinio i pokreneš setup (koji inače automatski kreće)

A ha, samo pokrenem .exe file.

Imam HD4850 i samo cu rec da sam se vrlo brzo s 9.10 verzije vratio na 9.8. Jednostavno 9.8 izgleda zasad najbolje bar za moju HD4850.

Imam HD4850 i samo cu rec da sam se vrlo brzo s 9.10 verzije vratio na 9.8. Jednostavno 9.8 izgleda zasad najbolje bar za moju HD4850.
Ja imam isto HD4850, i preporucam ti da stavis Catalyst 9.11 Beta. Definitivno su najbrzi driveri koje sam koristio do sada. LINK

i ja isto prekjucer stavio 9.10 verziju a jucer se vratio na 9.8 ne stavljam nista vise novije od 9.8 jer 99.9 posto igra radi najbolje pod ovim driverima 9.8 barem kod mene a za druge korisnike PC-a ne znam

Dešava li se kome da sa ovom verzijom drivera da se prilikom boota u windowse 7 pojavi crna slika i jednostavno samo restart pomaže? Zvuk radi normalno ali samo slike nema....
Ovo se ne dešava stalno, jednom u 4-5 paljenja kompa. Grafička je 4850. Sa prijašnjim verzijama nije mi se to dešavalo.

Ja imam isto HD4850, i preporucam ti da stavis Catalyst 9.11 Beta. Definitivno su najbrzi driveri koje sam koristio do sada. LINK
Neznam!!! Ja definitivno ostajem na 9.8. Hvala ti na preporuci ali 9.8 mi zasad ne radi nikakve probleme i dok je tako ostajem na njima

imam win7 x86 i kada sam stavio drivere 9.10 sve igre su mi trzale (fps ok) zablokira na par sekundi pa nastavi(slika stane,zvuk ne).stavio sam 9.11 beta i sve je ok,sa svim igrama osim sad sa novim codom mw2. zna li netko koje drivere stavit a da mi se to više ne događa i može li to biti problem nečeg drugog.dakle slika stane na par sec ,zvuk radi normalno pa se i slika nakon nekog vremena nastavi

Jeli itko zna gdje mogu skinuti starije verzije drivera, jer ovi sad najnoviji ništa nevaljaju. Radi se o Win 7 X64. Hvala!

Jeli itko zna gdje mogu skinuti starije verzije drivera, jer ovi sad najnoviji ništa nevaljaju. Radi se o Win 7 X64. Hvala!
softpedia,techpowerup,guru3d,mvktech (tu ima i na tone biosa za grafičke svih vrsta i revizija) i još mnoštvo stranica.

Hvala!
srozale su mi se perfomanse!