xyan pon 27.12.2010 13:44
ATiGamer kaže...
xyan kaže...

prodaju za 2600kn, kolko dodje jedna 480-tka, a bolja. i k tome parira/bolja sa 6970 od koje je jeftinija. i to dosta.jedini pravi konkurent joj je 570, veca cijena 200kn

GTX480 ne bi našla mjesto u mom kućištu.

570GTX je super kartica i još uvijek best buy, no modana 6950 radi čuda. Samo bojim se da bi druga pošiljka mogla biti hardverski zaključana, a onda otključavanja nema.

ne govorim ti sta da kupis nego kakvo je stanje kod nas :D za razliku od tebe, ipak si ti AtiGamer, ja sam posvojio 2 :D i po cemu to je 480 toliko losa kartica?

ATiGamer pon 27.12.2010 13:55
xyan kaže...

ne govorim ti sta da kupis nego kakvo je stanje kod nas :D za razliku od tebe, ipak si ti AtiGamer, ja sam posvojio 2 :D i po cemu to je 480 toliko losa kartica?

GTX480 je po performansama odlična kartica s puno soka no mnogi se žale na zagrijavanje, buku i potrošnju, neki ih čak prodaju zbog toga, prvi primjer Weky za kojeg svi znamo da nema ništa protiv nVIDIE.

To što sam ATiGamer nema nikakve veze jer ako je kartica dobra kupnja ja ću to prvi reći, kao što sam rekao i za GTX570.

microman pon 27.12.2010 14:09
ATiGamer kaže...
xyan kaže...

GTX480 je po performansama odlična kartica s puno soka no mnogi se žale na zagrijavanje, buku i potrošnju, neki ih čak prodaju zbog toga, prvi primjer Weky za kojeg svi znamo da nema ništa protiv nVIDIE.

To što sam ATiGamer nema nikakve veze jer ako je kartica dobra kupnja ja ću to prvi reći, kao što sam rekao i za GTX570.

Al vidiš začudo ima i zaovoljnih korisnika, jednu od svojih GTX480 sam prodao Franky-u koji je zadovoljan sa karticom i ne žali se na buku i zagrijavanje.

Te dvije stvari više ovisi o samoj toleranciji korisnika.

ATiGamer pon 27.12.2010 14:25
microman kaže...

Al vidiš začudo ima i zaovoljnih korisnika, jednu od svojih GTX480 sam prodao Franky-u koji je zadovoljan sa karticom i ne žali se na buku i zagrijavanje.

Te dvije stvari više ovisi o samoj toleranciji korisnika.

Pa nekima smeta, nekima ne, zavisi od korisnika.

Vjerujem da će svi radije kupiti tihu grafu od 80c u Furmarku kao što je to GTX570.

Osobno su mi tišina i zagrijavanje dosta bitni pri izboru grafe i GTX480 ne bi našla mjesto u mom kućištu.

ATiGamer pon 27.12.2010 16:58

Odgovor iz zagrie:

Gigabyte 6950 koštat će 2350,00kn, a model 6970 -  2887kn. Slijedeću pošiljku iz Gigabyte očekujemo krajem ovog tjedna, ili najkasnije početkom slijedećeg. Ako želite, možemo Vam ih rezervirati po ovoj cijeni.

Odmah isporučivu 6950 imamo od Sapphirea, po cijeni od 2677kn, a 6970 po cijeni od 3297kn.

Moramo napomenuti kako radimo na novom sustavu, koji će za sve krajnje korisnike (bili oni iz Hrvatske ili inozemstva) prikazivati iste cijene. Za sve dodane informacije stojimo na raspolaganju.

Dakle napokon imamo nešto normalnije cijene. Baš razmišljam da rezerviram 6950-tku.

DenisZG pon 27.12.2010 18:10
ATiGamer kaže...

Odgovor iz zagrie:

Gigabyte 6950 koštat će 2350,00kn, a model 6970 -  2887kn. Slijedeću pošiljku iz Gigabyte očekujemo krajem ovog tjedna, ili najkasnije početkom slijedećeg. Ako želite, možemo Vam ih rezervirati po ovoj cijeni.

Odmah isporučivu 6950 imamo od Sapphirea, po cijeni od 2677kn, a 6970 po cijeni od 3297kn.

Moramo napomenuti kako radimo na novom sustavu, koji će za sve krajnje korisnike (bili oni iz Hrvatske ili inozemstva) prikazivati iste cijene. Za sve dodane informacije stojimo na raspolaganju.

Dakle napokon imamo nešto normalnije cijene. Baš razmišljam da rezerviram 6950-tku.

Zanimljivo, ja sam isto danas slao mail kod njih s upitom za raspolozivost i cijene HD6950, i dobio odgovor da imaju raspolozivu od MSI-a po cijeni 2813kn i od Sapphirea po cijeni 2975kn.

franky pon 27.12.2010 19:04

Javljam se, vidim da me spominju u temi.

GTX480 nije uopće toliko bučna, a niti se grije toliko. Možda sam malo oglušio u zadnje vrijeme, no definitivno nije ono što mogu vidjeti na raznim siteovima.

CrapFireX pon 27.12.2010 19:18
DenisZG kaže...
ATiGamer kaže...

Odgovor iz zagrie:

Zanimljivo, ja sam isto danas  slao mail kod njih s upitom za raspolozivost i cijene  HD6950, i dobio odgovor da imaju raspolozivu od MSI-a po cijeni 2813kn i od  Sapphirea po cijeni 2975kn.

Da, ali iz kojeg browsera si slao email!!?

M4X uto 28.12.2010 17:02
Hyperion kaže...

Normalno da nije dostupno kada piše na IQ zagria da dolazi za par dana. A ako nemožete toliko čekat upucajte se.

lolić koji avatar{#}a bio najveći mrzitelj

kako je prošlo sa reklamacijom,jesi dobio zelenu?

CrapFireX uto 28.12.2010 20:18
ATiGamer kaže...

Odgovor iz zagrie:

Sta ce ti za 16x10 kad vec imas 5850??

16% dobitak po TPU

EDIT: Tj 23% ako je "otkljucas".

ATiGamer uto 28.12.2010 20:54

Naravno da mi ne treba.

Treba li kome zvjerska Ferrari "krntija"? Naravno da ne treba.

Pogle šta sam govorio prije par mjeseci

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-radeon-6xxx/66293.aspx?page=0&jumpto=1223411&sort=asc&view=flat

No jednostavno kada vidiš te zvjerčice kako samo čekaju

da ih ubaciš u svoju kantu, samo se dogodi "klik" i ode 2 kile

Meni je kristalno jasno da prelazak u pogledu perfromansi

vjerojatno neću ni osjetiti, no tako je to kad se jednom uđe u HW svijet.

P.S Ja unaprijed računam na 6970 {#}

ATiGamer uto 28.12.2010 23:21
razorst3 kaže...

A pogledaj koliko ih je dalo TU sta su već kupili 6xxx.Moonwalker , Hyperion sad ti..

Ja nisam još, nemoj me trpat u isti koš s njima {#}

Nisam potpuno siguran dal kupujem. Grafulja je rezervirana, kažu dolazi početkom sljedećeg tjedna, a dotad ćemo vidjet hoće li prevladati glas razuma

ATiGamer uto 28.12.2010 23:43
Batista kaže...

Na primjer Radeonke Vapor-X verzije izgledaju mocno, pogotovo "stara" HD5870, al najljepsa graficka ikad proizasla je -

Pa i nije nešto, ne sviđaju mi se dimenzije coolera.

Galaxy je radio zgodne nereferentne coolere, šteta što nema uvoznika za HR

POV može biti još bolji brand ali jednostavno ne mogu gledati one zelene naljepnice koje bodu u oči.

Batista uto 28.12.2010 23:45
ATiGamer kaže...
Batista kaže...

Na primjer Radeonke Vapor-X verzije izgledaju mocno, pogotovo "stara" HD5870, al najljepsa graficka ikad proizasla je -

Pa i nije nešto, ne sviđaju mi se dimenzije coolera.

Galaxy je radio zgodne nereferentne coolere, šteta što nema uvoznika za HR

POV može biti još bolji brand ali jednostavno ne mogu gledati one zelene naljepnice koje bodu u oči.

Da, dimenzije su pozamasne, al nekud se mora rasprsit toplina preuzeta s peltiera...

POV je nekad kad je bila aktualna 7xxx serija bio po meni od jacih i pozeljnijih brandova.

zabranjeniples uto 28.12.2010 23:48

Kad smo več kod proizvođača, evo moj zadnji offt.

Šta se desilo sa Gecube-om??

Sječam se serije 9550 kartica.

Mene su osobno jako palile u to vrijeme.

Imao sam 9550xt infinite 2 i bila je pristojna kartica u to doba.

Kamo su se oni izbgubili??

Njih u novije vrijeme nisam viđao.

ATiGamer uto 28.12.2010 23:49
Batista kaže...

Da, dimenzije su pozamasne, al nekud se mora rasprsit toplina preuzeta s peltiera...

POV je nekad kad je bila aktualna 7xxx serija bio po meni od jacih i pozeljnijih brandova.

Ma pogle kako se to zeleni, točno te tjera sa stranice

http://www.google.hr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahr%3Aofficial&hl=hr&source=imghp&biw=1280&bih=831&q=pov+gtx580&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Ne fali mu ni sad ništa kao brandu, isporučit će uredno refrentne kartice ali nigdje ne viđam nereferentne modele od njih