AMD Navi

Prije par dana sam odlucio da napravim svoj neki youtube kanal. Razlog je vrlo jednostavan kada na youtube trazim pojam prvenstveno za moju rezoluciju i aspect ratio tesko dolazim do podataka.
Svrha je nekako da kanal bude iskljucivo za super ultrawide pc gaming te da ljudi mogu pronaci i informirati se itd...
Pa ako želite (ne morate)...mozete podržati.
Fora je da prezentiram prakticki video snimam preko AMD softwarea, 9070XT i super ultrawide a gore lijevo se nalazi AMD-ov overlay.. odustao sam od MSI afterburnera. E i da nisu birane scene vec sami gameplay. Odigram po misiju dvije snimim i uploadam.. Cilj je da pokusam 1 video dnevno s cim vise razlicith naslova
Super Ultrawide PC gaming - YouTube
Ako mozes, trunku povecaj overlay jer je tipa na 1440p ono, vidljivo ali teze, na 1080p je vjerovatno i gore.
Hvala na feedbacku, budem to odradio. S obzirom da je super ultrawide logicno je da imas malih problemceka, budem to onda zumirao pa vidio kako to meni izgleda in game...
Ekipa s super ultrawide monitorima ne bi trebala imati problema... btw imam tu i neki volancek pa bih mogao i koju simulaciju odradit...malko mi skuplja prasinu pa sam mozda izaso iz stosa. Automobilista 2 bi mogla pasti uskoro

9070 XT po 773 EUR XFX Swift Amazon.de , in stock trenutno

Super ti ide ovo, ja probao CS 2, šamaraju me ko budalu, odustao sam, prespor sam za to, nije više za moje godine ... Keep going ...

Ja krenio igrat Battllefield 1, singleplayer, em mi desna saka u qur jer je bila slomljena pa mi maliprst neupotrebljiv, em me rokaju ko
debila...

Stigla 9070XT Mercury OC
Bome na knap. Čestitam.

Stigla 9070XT Mercury OC
Samo još jedan vent gore ispuh nadodaj.

Stigla 9070XT Mercury OC
Samo još jedan vent gore ispuh nadodaj.
Prednji strana vrm i čipa tu je gpu najtopliji i najveca koncetracija topline, pored ovog hladnjaka i 0.3l prostora s jednim ispuhom na tome ces moci peci kokice a ne jajanikakav hladnjak tu nemres ubaciti eventualno cijev od mobilne klime.

Stigla 9070XT Mercury OC
I? Pucaj što mogu očekivat ?
Buka ?

I onda se takvi rugaju drugima?👎
Nije to NVIDIA da prokuha
Ma da tdp sve govori nemoras biti lumen da shvatis
Izvedba coolera isto jako puno znaci, evo moja 3080 i nova 9070 XT imaju isti TDP pa je jedna na 50 stupnjeva u full loadu s necujnim ventilatorima, a druga je bila glasna ko turbina od aviona i na 72 stupnja, pogađaj koja je koja. A isti TDP, isto kuciste, isti uvjeti. Nece mu nista prokuhati.

Upravo odradio 20min race u AC EVO na jakoj kisi sa 10 igraca, tj. jako zahtjevno za grafu i iskoristenost je max. Temperatura GPUa max 57c, memorija 83c i hotspot 76c. S tim da se radi o +10 power limitu i -50mV, 3250mhz, po HWinfo max power 370w i 1500rpma (cuje se ali nista pretjerano, kad udaljim metar od stola ne cujem nista).
U BF2042 mi je nazalost kao sto sam i ocekivao, proc preslab, znaci zakucan je na 100% i grafa je na 80% iskoristenosti ali sa -30 power limitom i -500 freq, fps skace ali vecinom 160-220 (nebi skakao da imam jaci proc), grafa tad chilla na 47c i ventovi na 500rpma

Uspio ugrabit 9070xt pulse za 760 eura na alternatede, stizee
Prije par dana sam odlucio da napravim svoj neki youtube kanal. Razlog je vrlo jednostavan kada na youtube trazim pojam prvenstveno za moju rezoluciju i aspect ratio tesko dolazim do podataka.
Svrha je nekako da kanal bude iskljucivo za super ultrawide pc gaming te da ljudi mogu pronaci i informirati se itd...
Pa ako želite (ne morate)...mozete podržati.
Fora je da prezentiram prakticki video snimam preko AMD softwarea, 9070XT i super ultrawide a gore lijevo se nalazi AMD-ov overlay.. odustao sam od MSI afterburnera. E i da nisu birane scene vec sami gameplay. Odigram po misiju dvije snimim i uploadam.. Cilj je da pokusam 1 video dnevno s cim vise razlicith naslova
Super Ultrawide PC gaming - YouTube
Ako mozes, trunku povecaj overlay jer je tipa na 1440p ono, vidljivo ali teze, na 1080p je vjerovatno i gore.