hahhaajaads pon 24.3.2025 14:00
toxic kaže...

Prije par dana sam odlucio da napravim svoj neki youtube kanal. Razlog je vrlo jednostavan kada na youtube trazim pojam prvenstveno za moju rezoluciju i aspect ratio tesko dolazim do podataka.

Svrha je nekako da kanal bude iskljucivo za super ultrawide pc gaming te da ljudi mogu pronaci i informirati se itd...

Pa ako želite (ne morate)...mozete podržati.

Fora je da prezentiram prakticki video snimam preko AMD softwarea, 9070XT i super ultrawide a gore lijevo se nalazi AMD-ov overlay.. odustao sam od MSI afterburnera. E i da nisu birane scene vec sami gameplay. Odigram po misiju dvije snimim i uploadam.. Cilj je da pokusam 1 video dnevno s cim vise razlicith naslova

Super Ultrawide PC gaming - YouTube

Ako mozes, trunku povecaj overlay jer je tipa na 1440p ono, vidljivo ali teze, na 1080p je vjerovatno i gore.

toxic pon 24.3.2025 14:02
hahhaajaads kaže...
toxic kaže...

Prije par dana sam odlucio da napravim svoj neki youtube kanal. Razlog je vrlo jednostavan kada na youtube trazim pojam prvenstveno za moju rezoluciju i aspect ratio tesko dolazim do podataka.

Svrha je nekako da kanal bude iskljucivo za super ultrawide pc gaming te da ljudi mogu pronaci i informirati se itd...

Pa ako želite (ne morate)...mozete podržati.

Fora je da prezentiram prakticki video snimam preko AMD softwarea, 9070XT i super ultrawide a gore lijevo se nalazi AMD-ov overlay.. odustao sam od MSI afterburnera. E i da nisu birane scene vec sami gameplay. Odigram po misiju dvije snimim i uploadam.. Cilj je da pokusam 1 video dnevno s cim vise razlicith naslova

Super Ultrawide PC gaming - YouTube

Ako mozes, trunku povecaj overlay jer je tipa na 1440p ono, vidljivo ali teze, na 1080p je vjerovatno i gore.

Hvala na feedbacku, budem to odradio.  S obzirom da je super ultrawide logicno je da imas malih problemceka, budem to onda zumirao pa vidio kako to meni izgleda in game...

Ekipa s super ultrawide monitorima ne bi trebala imati problema... btw imam tu i neki volancek pa bih mogao i koju simulaciju odradit...malko mi skuplja prasinu pa sam mozda izaso iz stosa. Automobilista 2 bi mogla pasti uskoro

Boris grozni uto 25.3.2025 18:25
dery kaže...
hahhaajaads kaže...

Stigla 9070XT Mercury OC  

Samo još jedan vent gore ispuh nadodaj.

Prednji strana vrm i čipa tu je gpu najtopliji i najveca koncetracija topline, pored ovog hladnjaka i 0.3l prostora s jednim ispuhom na tome ces moci peci kokice a ne jajanikakav hladnjak tu nemres ubaciti eventualno cijev od mobilne klime.

Minneyar uto 25.3.2025 18:57
Boris grozni kaže...
Minneyar kaže...
Boris grozni kaže...
Kad prokuha to sve unutra😂😂😂
I onda se takvi rugaju drugima?👎

Nije to NVIDIA da prokuha

Ma da tdp sve govori nemoras biti lumen da shvatis

Izvedba coolera isto jako puno znaci, evo moja 3080 i nova 9070 XT imaju isti TDP pa je jedna na 50 stupnjeva u full loadu s necujnim ventilatorima, a druga je bila glasna ko turbina od aviona i na 72 stupnja, pogađaj koja je koja. A isti TDP, isto kuciste, isti uvjeti. Nece mu nista prokuhati.

hahhaajaads uto 25.3.2025 20:49

Upravo odradio 20min race u AC EVO na jakoj kisi sa 10 igraca, tj. jako zahtjevno za grafu i iskoristenost je max. Temperatura GPUa max 57c, memorija 83c i hotspot 76c. S tim da se radi o +10 power limitu i -50mV, 3250mhz, po HWinfo max power 370w i 1500rpma (cuje se ali nista pretjerano, kad udaljim metar od stola ne cujem nista).

U BF2042 mi je nazalost kao sto sam i ocekivao, proc preslab, znaci zakucan je na 100% i grafa je na 80% iskoristenosti ali sa -30 power limitom i -500 freq, fps skace ali vecinom 160-220 (nebi skakao da imam jaci proc), grafa tad chilla na 47c i ventovi na 500rpma