AMD Navi

Pa na neki način jesmo.
Mislim kakve su cijene općenito...Jbte ja sam kontao 5080 za 1200-1300, ono kartice nema ispod 1700.
ak je budeš za dva mjeseca prodavao za 650 javi se meni :D

Pa na neki način jesmo.
Mislim kakve su cijene općenito...Jbte ja sam kontao 5080 za 1200-1300, ono kartice nema ispod 1700.
ak je budeš za dva mjeseca prodavao za 650 javi se meni :D
Samo ako me ocd uzme. Za sad ga držim pod kontrolom. Kad popusti javim ti se.

Pa to je otprilike kolko se dugo može ocd držati pod kontrolom, ali onda eksplodira :D

Našao sam si drugu opsesiju. Sad sam se bacio u bariste.
Sad mjenjam portafiltere, mlince (sa tipovima noževa), pečatnjake, steamere, vrste kava, mlijeka...
Jga jeftinije je...a isto gušt.

kako je jeftinije? vjerovatno pijes neku kavu od 50e po kg :D
ja sam prvo mislio 5080, pa sam vidio cijenu pao na guzicu i rekao cekam 5070 ti, pa opet ista stvar jer sam htio neki jaci model, a nedam preko 1500 za to
na kraju kada sam prodao staru grafu me ispalo 500, sta i nije neki trosak u sferi PC-a
sada sam u fazi trazenja novog kucista i vodenog da to ljepse izgleda

ja sam prvo mislio 5080, pa sam vidio cijenu pao na guzicu i rekao cekam 5070 ti, pa opet ista stvar jer sam htio neki jaci model, a nedam preko 1500 za to
na kraju kada sam prodao staru grafu me ispalo 500, sta i nije neki trosak u sferi PC-a
Ja sam si mislio isto 5070ti jer se daju ugrabit za cca 969€, ali neda mi se davat cca 200€ vise za minimalan upgrade i eventualni problem da ce me zatec grafa za manje ROPa, a i ovaj nvidijin UI mi ide na zivce...
Uostalom, mislim grafu zadrzat sto duze, do GTA 7

Ma ne buraz, imaš Kauflandsku intense od 8 i nešto eura na akciji često - 1kg (u zrnu), Sparova je isto odlična na preporuku Šuštića, a košta ono oko 11e kila. Mlijeko je malo skuplje jel moraš uzet punomasno za kremu.
Jedino jga - kad sam uzeo Dedicu na akciji s Amazona nisam ni slutio da tu još treba pun kc opreme.
Bottomless portafilter, vaga, lončić, mlin sa burr noževima (u pravilu košta kao sam aprat), steam nozzle itd.
Ujutro mi je baš gušt popit dobru svježu kavu, prije sam samo pio iz ovisnosti. Sad pijem iz gušta.
Što se tiče kućišta, ono Flux je bomba. Žao mi je što ga nisam uzeo, ali i Lancool 216 mi je top.

Ekipa, ovo pišem cisto da se ne uplašite ako se i vama dogodi, no meni se dogodilo kod ubacivanja grafe prvi puta u kejs, i jutros kada sam ponovo kompletno komp preko noci isteko iz struje radi loseg vremena.
Naime graficka kartica ne prikazuje sliku preko display porta iz nekog razloga, no cim ustekam HDMI port slika proradi i odmah mogu vratiti na display port i sve radi... Dakle ovo ce mi se ocito dogadati svaki puta kada istekam komp kompletno iz struje.
Nadam se da ce nekome pomoci ako ce imati isti ili slican problem.
Nakon sto skuzi display port i sve dok ne istekate komp iz struje radi sve kako treba. Nema problema kod shutdowna, restarta itd...
Jel itko ikada imao slicnih problema?
Pa na neki način jesmo.