Gps no name, povoljno, a dal valja?

Moze on imati sve mape na svijetu, ali ako navigacioni softwer ne valja, kakve koristi.
Ja sam kupio garmin 250w prije skoro 4 godine, sluzio me perfektno po Europi, USA i Juznoj Africi, bez ikakvih problema. Kulturno skines karte s interneta na SD karticu, i miran si. Sada karte dolaze i odkljucane, znaci samo kopiras img fajl na GPS aparat.
Ovo mi se cini neka jeftina kineska kopija, ne pise ni gdje se proizvodi, ni mozes li apdejtat karte, ni gdje ni kako.
Treca alternativa je neki od Android telefona sa google maps navigacijom.

Jel to Hong Kong...pa ajme majko koliko to košta...uostalom upitno hoće li biti kompatibilan sa nekim software-ima...
U svakom slučaju vrijedi ona stara narodna...plati pa se rugaj...uostalom već sada imaš za cca. 900 kuna kupiti novu verziju Garmin nuvi 205+AdriaRoute

Jel to Hong Kong...pa ajme majko koliko to košta...uostalom upitno hoće li biti kompatibilan sa nekim software-ima...
U svakom slučaju vrijedi ona stara narodna...plati pa se rugaj...uostalom već sada imaš za cca. 900 kuna kupiti novu verziju Garmin nuvi 205+AdriaRoute
Nego sta , hong kong :) ... pa moro sam pitat ljudi .. a gps je bagatela 420 kn sa svim kartama eu ??? ... Znam da "smrdi" , al sam konto da mozda neko ima iskustva s tim pa pito ... hvala na odg.!

Prijatelj mi je uzeo isto neki šrot gps na ebayu jako povoljno. Uglavnom liči na onog vivaxa malog. I mogu reć da je skroz ok. Unutra je stavio softwer koji je poželio i sve 5. Funkcionira kao i bilo kakav drugi gps uređaj. Za ovog ne mogu sa sigurnošću tvrdit, ali mišljenja sam da je je to jako slično. Uglavnom, mislim da se može stavit unutra šta god hočeš (bar mi je prijatelj na svom mogao).

koristim vec godinu dana neki slican kao ovaj sa drugog linka, takodje noname, i sve super... unutra dodje igo 8.3 software koji je jako popularan, samim tim podrska na netu i karte je siroko dostupna... govorno navodjenje, fm transmitter, mp3, video i sta sve jos ne, sve iste funkcije kao barem 2 puta skuplji neki poznatiji brend... u svakom slucaju preporucujem ;)

koristim vec godinu dana neki slican kao ovaj sa drugog linka, takodje noname, i sve super... unutra dodje igo 8.3 software koji je jako popularan, samim tim podrska na netu i karte je siroko dostupna... govorno navodjenje, fm transmitter, mp3, video i sta sve jos ne, sve iste funkcije kao barem 2 puta skuplji neki poznatiji brend... u svakom slucaju preporucujem ;)
Sta preporucujes? Ovo "neki slican kao ovaj sa drugog linka"? Hehehehehhe
Dobra preporuka ;)
Cemu zaje....a sa tim navigacijama kad sad mozes kupti odlican mob sa odlicnom navigacijom i imas sve u jednom.

Sta preporucujes? Ovo "neki slican kao ovaj sa drugog linka"? Hehehehehhe
Dobra preporuka ;)
Cemu zaje....a sa tim navigacijama kad sad mozes kupti odlican mob sa odlicnom navigacijom i imas sve u jednom.
grabber-hvala na odg ..
logic - ajoooj , nije to za mene , ja sjeb.. i ove kante koje su kud i kamo teze za sjeb... :) ispadne, izgubim, zaboravim, (stavim dok vozim u casu (onu od 0,5) a do pola case red bull (vodka) ... i to se jednom dogodilo ... heh ..

Pijes vodku dok vozis? To ej samo po sebi genijalno.

Dogodilo se jednom (neka svirka u Zgu bila, pa samo kratku relaciju :)) ... ma joj, ne valja nije to dobro!

Dogodilo se jednom (neka svirka u Zgu bila, pa samo kratku relaciju :)) ... ma joj, ne valja nije to dobro!
Ako su one vocne, onda nema problema...
Popijem ju cijelu, a da me udari manje od coca cole.

cistak i red bull .. ma ni ne pijem ja to inace ... a kamoli te ofarbane ... bjez od toga glava naraste sutradan!
Moram priznati odma da se skoro apsolutno ne razumijem u Gps. (jedino sto znam da je nekak najpoznatiji "garmin" :) ) ... Ugl., eto slucajno naletim na ovo , pa me zanima , zast je to toliko jeftino (osim sto je no name, i iz HK-a) , zapravo , zanima me jel se to isplati kupit, ja imam neki bendic , pa kad idemo na svirke , po susjednim drzavama, il malo dalje mi treba cisto za svaki slucaj . Ocu rec da mi nije bitna, marka i bla bla , neg sam da imam Mape (a tu sve uredno stoji, da ima ) Hvala unaprijed .
Evo i lnka:
http://cgi.ebay.co.uk/GPS-SAT-Navigation-4G-W-Ru-AU-US-EU-2009-MAP-bluetooth_W0QQitemZ250586911679QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems?hash=item3a5824d3bf
ili
http://cgi.ebay.co.uk/5-0-GPS-Navigation-MP3-FM-Transmitter-2GB-latest-maps_W0QQitemZ250571777256QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems?hash=item3a573de4e8