Vaša omiljena tv serija

Od serija pratim:
Terminator:TSCC, Heroes, Prison Break, Lost i 24
I jednu animiranu seriju:
Star Wars: The Clone Wars
Terminator:TSCC je (po meni) uzas od serije, izgleda da nece biti vise sezona.
Heroji su bili dobri ispocetka, sad su prelosi, nevjerojatno kako su u*rali seriju, valjda ce sljedeca sezona biti bolja.
24 - sedma sezona kako ide dalje nije vise nesto, a bas je dobro pocela.
Lost - pogledao 4 sezone, ne pratim aktualnu petu pa ne mogu nista reci.
Prison Break - e to je moja najomiljenija serija, jedina koja ovdje (po meni) je jos uvijek dobra, istina da su malo pretjerivali, ali nakon ove danasnje epizode Prison Break je mocniji nego ikada, samo sljedeci tjedan je kraj serije.
Zanimam se za seriju Legend of the Seeker, u tijeku je prva sezona i vidim da je nesto slicno kao LOTR, ali opet bih volio ako netko prati seriju da mi kaze malo poblize o cemu se tocno radi i kakva je. Jos uvijek razmisljam da li da ju krenem gledati ili ne.

House, Firefly

Mentalist je super i malo se ponaša kao House a Dollhouse nisam gledao ali prvu epizodu u americi ti nitko nije gledao.

dr.house,the sopranos,star trek,Law & Order: Special Victims Unit,oz.....................

How i met your mother i Prison Break

ah evo ... nadam se da će biti dalje Dollhousea ... iščekujem Californication dalje sezonu, SGU spinoff Stargatea tek na jesen, Bones sljedeći tjedan završavaju (i sa kakvim boomom da kažem!!!! ajme), Fringe je dosta dobar tek je prva sezona ako će biti kao Dosjei imaju doista mjesta za razvoj ... nek bude par sezona, nebi se bunila ... Seeker je isto pri kraju ... Castle na sredini [malo me vuće na Bones] tako da toga još imam za gledat ... [sad barem kad mi Bones završi da imam što!], i naravno, također kraj sezone Big Bang Theory ... naj geek serija ikad. Skoro pa zaboravih i spomenuti Supernatural, isto sljedeći tjedan završava sa vjerojatno predobrim twistom između braće. Bit će hebeno.
To je sve što pratim tjedno.
I kao što ne netko spomenuo iznad, Flash Forward zvući kao dosta dobra serija. [PLOT: Based on Robert J. Sawyer's novel, the Joseph Fiennes-starring series chronicles the aftermath of a global event in which everyone in the world blacks out for 2 minutes, 17 seconds and has mysterious visions of six months into the future.]

Dr.House,Malcolm i Kako sam upoznao vašu majku

Da dodam jos i LOST (zakon seria)

Ne gledam bas serije, ali Malcom je presmijesan

Dr. House - predobra serija, sad sam se dokopao 1-4 sezone... Utvrđujem gradivo
Cobra 11 - oduvjek sam volio gledat uništavanja automobila....
CSI (svi) - malkoc nerealno al dobra serija, Miami pogotovo
Mythbusters - imam digi tv već godinu dana i ne mičem se od te serije na discoveryju - predobri su - "I reject your reality and i substitute it with my own!"
Zakon braće - prva sezona je bila predobra
Star Trek - najbolji su mi bili TNG i Voyager
OTH - slučajno pogledao jednu epizodu na TV-u i sad je stalno gledam

Od serija pratim:
Terminator:TSCC, Heroes, Prison Break, Lost i 24
I jednu animiranu seriju:
Star Wars: The Clone Wars
Terminator:TSCC je (po meni) uzas od serije, izgleda da nece biti vise sezona.
Heroji su bili dobri ispocetka, sad su prelosi, nevjerojatno kako su u*rali seriju, valjda ce sljedeca sezona biti bolja.
24 - sedma sezona kako ide dalje nije vise nesto, a bas je dobro pocela.
Lost - pogledao 4 sezone, ne pratim aktualnu petu pa ne mogu nista reci.
Prison Break - e to je moja najomiljenija serija, jedina koja ovdje (po meni) je jos uvijek dobra, istina da su malo pretjerivali, ali nakon ove danasnje epizode Prison Break je mocniji nego ikada, samo sljedeci tjedan je kraj serije.
Zanimam se za seriju Legend of the Seeker, u tijeku je prva sezona i vidim da je nesto slicno kao LOTR, ali opet bih volio ako netko prati seriju da mi kaze malo poblize o cemu se tocno radi i kakva je. Jos uvijek razmisljam da li da ju krenem gledati ili ne.

Sta je ovo svi zabrijali na neke nove serije sta nitko ne gleda stare klasike. Daleko najbolja serija svih vremena je M.A.S.H. 11 sezona a neznas koja je bolja. Takoder morate pogledat i Zonu sumraka

Star Trek: Voyager
House
Malcom in the middle

Definitivno Heroes, a tu su Mučke i M.A.S.H.!

Lud Zbunjen Normalan i nekad bivsa Nasa mala klinika!!! ....volim humore....

Nedavno pregledao 3 sezone Dextera, dobra serija ... sad gledam Jericho ... isto dosta dobra.

U uredu (The Office) - britanski a može i američki,
How i met your mother,
IT Crowd - obavezno probati,
My name is Earl,
South Park,
Californication,
Dr. House,
Malcolm in the Middle,
The Simpsons,
Svi vole Raymonda,
Mućke,
Odmori se, zaslužio si... i još mnogo drugih

trenutno Lost

Nazalost ima ih jako puno ^^ Nabrojati cu sve, ali evo ona koja se istice je Star Trek, Heroes, Sopranos, Lost i Dexter.
Evo ostalih koje ne zaostaju puno iza ovih gore navedenih ^^
Stargate, Farscape, Babylon 5, Dr. Who, Lost, X Files, Futurama, Battlestar Galactica, V, Firefly, Weeds, Jericho, How I met your mother, True Blood, Prison Break, House MD, 24, Simpsons, Space above and beyond, Andromeda, Angel, Quantum Leap. Nadam se da nisam koju zaboravio ^^

Moja najdraža serija i jedino nju gledam (uz Seinfeld). Sad nabavljam svih 5 sezona...
Moja iskrena preporuka za The Office (U uredu po naški).

Star trek , x-files

Prison Break, The Big Bang Theory (gleda to netko? - evo jednog isječka http://www.youtube.com/watch?v=FJoJn5M2Ov8 )
:D
Lost također, čekam sada 6 sezonu :)

jel zna ko di ima skinuti cobra 11 serije??? moze torrent ili rs na pm! pls

niko?

x files, star trek

Los Victorinos,dr.house
Bilo što od serijala Star Trek. Trenutno DS9 zato što se emitira na TV-u, a inače volim i Voyager i Enterprise. Samo mi nisu pretjerano drage originalne epizode s Kirkom i Spockom.