Game of Thrones

meni je Fire and Blood visestruko zanimljiviji od A Song of Ice and Fire, tak da osobno cu vise uzivati u ovom serijalu nego u proslom

SmjeÅ”tena u doba oko 200 godina prije originalne serije, emisija Äe ispriÄati priÄu o kuÄi Targaryen, nizu kraljeva koji su vladali Vesterosom prije nego Å”to je Robert Barratheon preuzeo prijestolje i na kraju zapoÄeo dogaÄaje iz "Game of Thrones".
GlumaÄku ekipu Äine Paddy Considine kao kralj Viserys Targaryen, Matt Smith kao princ Daemon Targaryen, Emma D'Arcy kao princeza Rhaenyra Targaryen i Rhys Ifans kao Otto Hightower.
IzvrÅ”ni producent i režiser je Miguel Sapochnik, koji je režirao mnoge epizode "Game of Trones", ukljuÄujuÄi "The Battle of the Bastards" i "The Long Night", a nove epizode "House of Dragon" Äe se emitirati na HBO-u i HBO Maxu.

SjeÄa li se itko ove serije?
Rekao bih da je zadnja sezona uspjela napeaviti neŔto sto je malo pop-kulture uspijelo, da bude u potpunosti zaboravljeno u godinu dana.
Dexter se takodjer Äesto opisivao kao serijal kojemu su zadnje sezone drastiÄno srozale kvalitetu, no opet i dalje se vecinom preporuca u pozitivnom svjetlu.
Koliko vidim, GoT se uopÄe ne spominje na internetu, izuzev onog memea sumnjicave Dany
Rekao bih da je zadnja sezona uspjela napraviti neŔto sto je malo pop-kulture uspijelo, da bude u potpunosti zaboravljeno u godinu dana.

Rekao bih da je zadnja sezona uspjela napeaviti neŔto sto je malo pop-kulture uspijelo, da bude u potpunosti zaboravljeno u godinu dana.
Dexter se takodjer Äesto opisivao kao serijal kojemu su zadnje sezone drastiÄno srozale kvalitetu, no opet i dalje se vecinom preporuca u pozitivnom svjetlu.
Koliko vidim, GoT se uopÄe ne spominje na internetu, izuzev onog memea sumnjicave Dany
Rekao bih da je zadnja sezona uspjela napraviti neŔto sto je malo pop-kulture uspijelo, da bude u potpunosti zaboravljeno u godinu dana.

U potpunosti se zlažem. Rewatchao nedavno cijelu seriju jer cura nije gledala, uživao u prve 4 sezone, 5. i 6. joÅ” imaju koliko toliko logike, ali 7. i 8. su toliko loÅ”e da sam totalno izgubio volju za praÄenjem Å”to se dogaÄa.

U potpunosti se slažem, ali meni je Arya bila badass. U seriji sa magijom, zmajevima, zombijima, divovima i ostalim mitoloÅ”kim biÄima koja vide sve vremenske crte, mislim da je mala curica koja ubija sasvim prihvatljiva.

Toliko su sjebali zadnju sezonu GOT da ce im ovo gledat samo rodbina i prijatelji š¤£