Filmovi koje gledate ponovno?

Ovo je jako dobra lista, a pogotovo sam iznenađen što vidim THX 1138 gore. Nedovoljno cijenjen film.
Jesi gledao možda Silent Running? Za taj film nisam znao do prije par godina.
bacim pogled, hvala

https://www.imdb.com/title/tt0114369/ Pogledao opet i uvijek me iznova oduševi, cijela ta atmosfera 90-tih je nenadmašna, slika, zvuk, ovi novi filmovi mi gube tu čar baš zato što su slika i zvuk "savršeni", za trilere nikako ne paše.

Scarface, Kum 1 (povremeno pogledam i preostala 2), Goodfellas, Heat, The Fight Club, Gladiator, The Shawshank redemption, American History X, The Intouchables (ovo mi je klasik za ono šugavo nedjeljno predvečerje)..
Moram u ovu priču ubaciti i seriju koja je po meni apsolutni klasik, lektira i začetnik mnogih trendova; Obitelj Soprano..obožavam tu stvar i redovito ju gledam.

Nisu filmovi nego serijal, našao sam na archive.org kompletni serijal Monty Python's Flying Circus: The Complete Series 1 to 4 [BLU-RAY], svojevremeno sam snimao epizodu po epizodu na vhs kako su bile prikazivane na hrtu, sada se lagano prisjećam.

The Sting, Paul Newman i Robert Redford..... film iz 1973..... mislim da ga pogledam jednom godišnje...

mnoge od ovih navedenih i ja također gledam, pogotovo od Sergia Leonea vesterne, Gospodara prstenova, Tarantinove filmove, razne dobre komedije, tipa Office Space, Airplane, Naked Gun i slično, pa čak i Mrak film sam znao nekoliko puta pogledati razne nastavke.
Od serija na prvom mjestu Breaking bad koju sam pogledao 3 ili 4 puta, pa Sopranosi, i onda redovito sitcome tipa The Office, Prijatelji, Its always sunny in Philadelphia
Ali od filmova primjećujem da dosad nisu navedena dva koja se baš mogu gledati, prvi je Vuk s Wall Streeta, dakle to je film kojeg mogu gledati koliko god puta treba, i još moram navesti Superbad, legendarni film o odrastanju dva prijatelja.

Mad Max barem jednom godišnje sve naslove
LOTR trilogija svake godine jednom ponovim
Hostel trilogija isto
Wrong Turn 1-2 svake godine jednom
Američka Pita 1-2 svake 2-3 godine po jednom
Glup i Gluplji barem jednom svake 2 godine
Razniti podzemlja isto tako jednom svake 2-3god
Drakula Bram Stokear rado pogledam jednom svake 2-3 godine
Gladiator, Robin Hood, Troya, 300 - barem 1 svake 2-3 godine
Ovo je jako dobra lista, a pogotovo sam iznenađen što vidim THX 1138 gore. Nedovoljno cijenjen film.
Jesi gledao možda Silent Running? Za taj film nisam znao do prije par godina.