Dragon Ball

Ceka se Ssj4 gogeta....
Nakon jucerasnje epizode GT je definitivno canon, ali vjerojatno u nekom drugom timelineu.
Daima mi je 8/10, prvih 10 epizoda nekih 6/10, a zadnjih 8 mi je vecinom 9/10.

Ceka se Ssj4 gogeta....
Nakon jucerasnje epizode GT je definitivno canon, ali vjerojatno u nekom drugom timelineu.
Po čemu je GT zbog te epizode canon?
Cijena poanta toga iz epizode 18 je da su napravili Akirinu verziju SSJ4 isto kao što je npr napravljena canon verzija Brolya.
GT nikada nije i nikada neće biti canon jer ga Akira nije pisao nego je samo pomogao sa dizajnom nekih od likova (između ostaloga i SSJ4), to će uvijek biti alternativna verzija nastvaka DBZ priče.
Meni je ovo sve iskreno postao džubus, previše retcona i fan servisa (prvo Vegeta SSJ3 sad i SSJ4 Goku a nebi me čudilo da bude i Vegeta SSJ4).

Ceka se Ssj4 gogeta....
Po čemu je GT zbog te epizode canon?
Cijena poanta toga iz epizode 18 je da su napravili Akirinu verziju SSJ4 isto kao što je npr napravljena canon verzija Brolya.
GT nikada nije i nikada neće biti canon jer ga Akira nije pisao nego je samo pomogao sa dizajnom nekih od likova (između ostaloga i SSJ4), to će uvijek biti alternativna verzija nastvaka DBZ priče.
Meni je ovo sve iskreno postao džubus, previše retcona i fan servisa (prvo Vegeta SSJ3 sad i SSJ4 Goku a nebi me čudilo da bude i Vegeta SSJ4).
Pa zato sam i napisao da je drugi timeline u pitanju, kao što je bio timeline future gohana u superu i sl.

Pa u canonu nije, mozes na njega gledati kao alternativnu stvarnost nešto poput onih starih filmova sa coolerom, brolyem i sličnom.
U službenom canonu se zna samo za alternativne timeline koje je stvorio Trunks svojim putovanjem ali svi ti timeline su oni gdje su Androidili poharli zemlju.

mozda je to samo trenutno bila forma koji mu je dao namecanac. Nece se moc vise preobraziti u nju sam

pa najverojatnije jeste, to je magic based transformacija... ali je svejedno glupo da nikada u superu nisu spomenuli tu transformaciju... ili da vegeta nikada nije koristio SSJ3 (npr protiv Beerusa u onoj sceni kada uđe u rage mode).
Zato kažem da su previše smrdali canon priču vremenski nakon Daime, npr Kibito i Suprime Kai su već defusani dok su u DBS-u fusani do 3. arc-a

pa najverojatnije jeste, to je magic based transformacija... ali je svejedno glupo da nikada u superu nisu spomenuli tu transformaciju... ili da vegeta nikada nije koristio SSJ3 (npr protiv Beerusa u onoj sceni kada uđe u rage mode).
Zato kažem da su previše smrdali canon priču vremenski nakon Daime, npr Kibito i Suprime Kai su već defusani dok su u DBS-u fusani do 3. arc-a
Ubije u pojam koliko retcona u jednoj seriji od 20 epizoda

Tko zna što će na kraju biti, možda im neka magija izbriše sječanja na cijeli ovaj događaj

https://9animetv.to/watch/dragon-ball-daima-19328?ep=133265
Ovakva kvaliteta animacije i art-a nije u filmovima bila

Na kraju se ipak ne zna dal je SS4 ili ne. A mislim da neće imat ime, jer neće ni sam znati kako da ga nazove.
Postoji mogućnost da na kraju daime vidimo beerusa kako sanja onaj san koji nismo vidjeli u superu niti filmu. I možda je to ova forma koju je on sanjao.
A i ako je to sanjao opet će bit rupa zašto u superu ne može biti u ovoj formi. Hmm hmm

Animacija je vrh vrhova!
Prezentacija svih SS je nesto najbolje od DBa dugi niz godina....

Mozda bude neka spika da tu formu može koristiti samo u Demon Realmu pošto je bazirana na magiji koje je iz te dimenzije.

Ovdje više nemaš pojma što je canon, s ovom zadnjom epizodom su sve još više shebali
Znači Goku je treningom već imao SSJ4 prije nego se Daima i dogodila.
Ništa iz ovoga se ne uklapa u DBS.

Hebiga nazalost necemo nikad znati sto je autor želio, sigurno bi nakon finala objasnio nekim intervjuom sta je mislio i sto je daima tocno i kako se uklapa.
Ja isto jucer gledam i onak... Wtf.