Lord Angel pet 11.4.2008 22:56

eto koliko često posječujeta kina ili moderne cinestare, i šta ste najnovije pogledali?? koji film??

eto pošto sam ja iz rijeke i kina su zatvorena na žalost, prisiljen sam otići u cinestar, imam namjeru gledat novi film Točka prednosti...

e da po vašem mišljenju ta je bolje cinestar ili kino??

Paolo2612 pet 11.4.2008 23:39

Sada jako rijetko, frend ima flat a ja plazmu  i kućno kino pa mi da sve najnovije filmove.

Cinestar je dobar, dvorane su puno manje ali meni Teatro Fenice  imao neku čar.
A i glupo mi je da ako ideš na zadnju predstavu ne stigneš na autobus pa nemaš prijevoza ako ne voziš, makar je taksi 13kn.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
Enkidu pon 14.4.2008 13:23

Ja idem u kino prilično često, uglavnom radi društva. Jer filmovi koje gledam u kinu su većinom smeća (holivudski (s)hitovi sa hrpom šarenih specijalnih efekata i vrelih oskudno odjevenih mački, ali bez kvalitetnog scenarija, režije i glume), a filmovi koje gledam doma (po vlastitom izboru sa FIITV - Free International Internet Television) su uglavnom dobri.

Obično idem u Central ili Karaman, a Broadway multiplex me totalno razočarao, kvaliteta slike, zvuka i usluge je užasna, a cijene su pljačkaške.

Luka sub 22.11.2008 23:03

Ma Cinestar je zakon. Bio na Dosjei X prije 2 mjeseca, iako film nije bio nesto poseban, bilo mi je super zbog odlicnog zvuka koji me jos u uvodu nabrijao!:D

Lenkitza pon 1.12.2008 09:11

Zovem se Lenka iz Perua ali moja mama je hrvatica a zivim u Zagrebu više od godine dana. U subotu na vecer sam ostavila novcanik u dvoranu a sljedeci dan sam se vratila pitati ako su nasli. Jedan covjek Mario je pitao sto sam izgubila a kad sam rekla "novcanik" on odmah je rekao "LENKA?" ogdovarala sam "DA" pa onda je rekao "samo malo". Bila sam jako sretna i mislim kako su ljudi u Hrvatskoj tako super i honest!. Nakon 15 minuta covjek Mario je se vrati bez novcanika, bio je nervozan a kaze da ga nema! PA ONDA KAKO SI ZNAO MOJE IME? REKAO je prvo da colegica je mu rekla, poslije kaze da sam ja mu rekla i to NIJE ISTINA. Zvali smo policiju a na kraju svi su mjenjali priču, i Mariov šef je poslije rekao da i on je tražio novcanik i nema, a cura koja je sve čula kaže poslije da nije. Svi su lagali i ovako sam izgubila 1100 kuna i sve dokumente! KOJA VRSTA LJUDI RADI U KINO CINESTAR??? to je nevjerovatno.

Kora čet 26.7.2012 03:52

Ovak, u subotu idem u Cinestar Osijek pogledati Viteza Tame u extreme dvorani poslije pet sati pa me zanima kakva bi tada bila cijena ulaznice? I btw kakva se hrana prodaje u cinestaru i kakve su cijene? Ako netko ima iskustva pa neka molim podijeli

alankish čet 26.7.2012 10:37
Kora kaže...
Ovak, u subotu idem u Cinestar Osijek pogledati Viteza Tame u extreme dvorani poslije pet sati pa me zanima kakva bi tada bila cijena ulaznice? I btw kakva se hrana prodaje u cinestaru i kakve su cijene? Ako netko ima iskustva pa neka molim podijeli

50 kna, ako je riječ o pretpremijeri, odnosno premijeri, čak možda i do 70 kn. Od klope, imaš sve nezdravo, Nachose, ljute umake, Colu, sve vrste čipseva, ali savjetujem ti da kupiš u dućanu, jer su cijene višestruko veće nego inače.

goodye čet 26.7.2012 10:45

jeej napokon kino u Mostaru, ito Cinestar :)

Da, veceras sam mislio voditi malca na ledeno doba, ali cini se da necu stici, tako da cu vjerovatno sutra na ledeno doba, a veceras mozda Batman.

alankish čet 26.7.2012 13:10
Volvox kaže...
Hahah o cem ti? Sta plasis covjeka? Karta ti je 34 kn, ja danas idem na premijeru u Rijeku, isto extreme dvorana. Da 70 kn, boze.

Isprike. cijena je bila 50 kn, pretpremijera prošlu nedjelju u Zagrebu, u IMAX Areni.

AmonZero čet 26.7.2012 14:37
alankish kaže...
Kora kaže...

50 kna, ako je riječ o pretpremijeri, odnosno premijeri, čak možda i do 70 kn. Od klope, imaš sve nezdravo, Nachose, ljute umake, Colu, sve vrste čipseva, ali savjetujem ti da kupiš u dućanu, jer su cijene višestruko veće nego inače.

90 kn ja rezerviro 3 karte za danas preko studenske kartice.

cuspajz čet 26.7.2012 14:42
Kora kaže...

Imaš na internetu cijenik (odaberi Osijek)

Al ćeš morat još platit 2kn za extreme dvora + 2 kn jer je film duži od 120min + ja su uvijek uzmem vip sjedalo (2kn)

A za pit i jest ti se najbolje opremit u konzumu (imaš ga u portanovi). Samo ponesi neki ruksak ili neš jel kao to nesmiješ radit.

Ali išo mi je prijatelj sa 2 pune vreće iz konzuma i kaže mu zaštitar da nesmije niš unost, al on je sam ušo i pravio se glup {#}

Kora čet 26.7.2012 14:54
cuspajz kaže...
Kora kaže...

Imaš na internetu cijenik (odaberi Osijek)

Al ćeš morat još platit 2kn za extreme dvora + 2 kn jer je film duži od 120min + ja su uvijek uzmem vip sjedalo (2kn)

A za pit i jest ti se najbolje opremit u konzumu (imaš ga u portanovi). Samo ponesi neki ruksak ili neš jel kao to nesmiješ radit.

Ali išo mi je prijatelj sa 2 pune vreće iz konzuma i kaže mu zaštitar da nesmije niš unost, al on je sam ušo i pravio se glup {#}

Šta samo prošetao? Kakav lik hahaha, a kakve su cijene tamo kod njih?

brane47 čet 26.7.2012 15:12

Evo vam cijene, a ovo sto govorite, 50, 70, to je vjerojatno za imax..ma nista nekupujte tamo od hrane, sve u konzumu, mozda samo kokice..mozete u torbi unjet sta hocete..

Evo vam cijenik..

EDIT: Evo bas sam jucer bio pogledat Ledeno doba 4..Film je super, preporuka! :)

Ivan_hacker čet 26.7.2012 22:38

Misli jučer odvest juniora u mostar, u kino. Dođem do čuvara "Imate li pozivnicu?" -Kakvu pozivnicu? "Bez pozivnice nemožete uć". Ma nabijem i tebe i tvoju pozivnicu. Ako su rekli da se jučer otvara, mogli su reći "Samo za članove vlade"