Gamepad Microsoft Xbox 360 Controller for Windows

Jedini kontorler koji PC gamer treba i ikad će trebati. Ko traži kontroler nema što drugo gledat osim XBOX 360.
Je, osim Xbox ONE koji je bolji u baš svakom pogledu.

Jedini kontorler koji PC gamer treba i ikad će trebati. Ko traži kontroler nema što drugo gledat osim XBOX 360.
Je, osim Xbox ONE koji je bolji u baš svakom pogledu.
Kako kome :P

dpad je smece na x360..

Slažem se - d-pad koma, ali sama izrada gamepada je odlična, radi besprijekorno. Jedino gdje me taj dpad smeta je u tučnjavama (mortal kombat, injustice itd.).

Koliko mogu izdržati ovi bežični džojstici kada se napune ?

Vozdra ljudi, ako moze mala pomoc, RB dugme mi ne detektuje pritisak kako treba, odnosno isto kao da gubi kontakt, klik je ok i nije nista cudno, cistio sam, propuhivao, ali isto.
Je li do mikro prekidaca ili nesto drugo, moze li se zamijeniti?

jel se moze naci negdje po cijeni nizoj od 250 kn?
http://www.ebay.com/itm/Slim-Wireless-Game-Controller-Gamepad-For-Microsoft-Xbox-360-Windows-PC-Black-/162561977134?hash=item25d972eb2e:g:ggEAAOSw~e5ZSyup
ovaj sam nasao ne ebayu, al ne znam jeli to original.

Ako je baš ovaj sa slike, jeste. Pitaj sellera jel artikal odgovara opisu za svaki slučaj. Često stave slike s neta.

Edit : upravo to je i bilo što sam rekao, stavljaju slike org a prodaju kopije . Nije original, piše u opisu, evo sad vidim. Sreća pa je bar naveo da je fake