Trazim BUG CD-eve

Pozdrav svima,
trazim CD-eve od Bug-a. Sa izricitom napomenom - CD-eve. Htio bih si skompletirati kolekciju, imam DVD-eve, medjutim, od CD-a imam samo 12/1998.
Ima li netko da je voljan prodati/posuditi medije da si napravim kopije sadrzaja? Ima li redakcija mozda kakve arhive?
Na žalost nemamo takvu arhivu u redakciji.

Uh na žalost tek smo počeli s bugom '00 tako da ne mogu pomoći. Svi su arhivirani zajedno s CD/DVD

Ja ti mogu pogledati dali je sto prezivjelo, no, ukoliko nesto i imam, to nece biti puno, i biti ce totalno random.
Ali ako pomaze.....

Pozdrav svima,
trazim CD-eve od Bug-a. Sa izricitom napomenom - CD-eve. Htio bih si skompletirati kolekciju, imam DVD-eve, medjutim, od CD-a imam samo 12/1998.
Ima li netko da je voljan prodati/posuditi medije da si napravim kopije sadrzaja? Ima li redakcija mozda kakve arhive?
Na žalost nemamo takvu arhivu u redakciji.
U redu, hvala na odgovoru! Probat ću "iskamčit" od forumaša onda :)
Uh na žalost tek smo počeli s bugom '00 tako da ne mogu pomoći. Svi su arhivirani zajedno s CD/DVD
Da, tražim baš ove ranije. Hvala svejedno! :)
Ali ako pomaze.....
Pogledaj ako uhvatiš vremena. Pomaže, naravno :)

Imam nekih 20ak plus dvdova BUG pa bi poklonio ako nekome treba za kolekciju. Između 2009 i 2011 su, ima par starijih
Pozdrav svima,