Da li je pretplata

Pozdrav,
Ne znam na koji drugi nacin da dobijem odgovor, osim da pokusam otvoriti temu na forumu. Naime, pretplatio sam se na Bug i Mrezu, i ta je uplata prosla 23.4, medutim jos uvijek nisam dobio nikakvu potvrdu od Bug-a (osim automatske obavijesti o zaprimanju narudzbe). Pokusao sam kontaktirati pretplata@bug.hr vec par puta u 4tom mjesecu, ali bez odgovora.
Nadam se da mi neko od bugovaca moze pomoci.
Hvala
Zar zaista niko od Bugove redakcije ne prati forum?

Pozdrav,
Ne znam na koji drugi nacin da dobijem odgovor, osim da pokusam otvoriti temu na forumu. Naime, pretplatio sam se na Bug i Mrezu, i ta je uplata prosla 23.4, medutim jos uvijek nisam dobio nikakvu potvrdu od Bug-a (osim automatske obavijesti o zaprimanju narudzbe). Pokusao sam kontaktirati pretplata@bug.hr vec par puta u 4tom mjesecu, ali bez odgovora.
Hvala
Zar zaista niko od Bugove redakcije ne prati forum?
Kolega, tagovi bi ti vjerovatno pomogli:

Ista stvar, uplaćeno 22.4., pokušao kontaktirati preko maila i kontakt forme.
Telefon radi: +385 (1) 382 1555

Isprika svima - svjesni smo problema, kolegica koja vodi pretplate trenutno nije u mogućnosti odgovoriti na sve upite, u procesu smo prebacivanja tih obaveza na druge osobe - zato je došlo do zastoja u komunikaciji.
U svakom slučaju - sve u vezi pretplata rješava se preko maila pretplata@bug.hr
Pozdrav,
Hvala