Cijena Bug časopisa

Prije svega, BUG je casopis za gospodu...
I to je to...

Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj, ne daj da nam drugi sude....
Cijena BUG je tržišna cijena. Budućnost digitalnih sadržaja je u pretplati.
Za jako male pare, možete čitati BUG&Mrežu preko bilo kojeg uređaja što ima ekran. Samo morate biti spojeni na Internet.
Ako volite BUG nemojte očajavati, nego se prilagodite vremenu.
Na kraju krajeva, BUG imate u svakoj javnoj knjižnici Između ostalog, tome knjižnice i služe.
O, knjižnicama u obrazovnim instituacijama, da ne pričamo Ako pak radite u IT, svaka kompanija ima pretplatu na BUG&Mrežu. To nije dodatni sadržaj, nego nešto obavezno poput električne energije.
Nego, dugo se nije moglo pročitati na Formu, ono bugovo...BUG, rula nadmoćno!!

Planirao sam preći na digitalnu pretplatu, ali tu mi se baš ne sviđa što nema offline mode. Tablet mi ima samo WiFi.
Pa sam ipak uzeo još godinu fizičke. Ionako ništa drugo ne čitam u tom obliku pa nek ide barem to.

Plaćao časopis od 93. ? svaka čast kolega na bačenom novcu. :D
A tko vam danas od youtubera, recenzera i sl, recenzira i komentira neki entry/mid range. Svi pucaju samo na Flagship, premium komponente.
Ono boli me ona stvar za napajanje od 500 eura, monitor od 1k eura, gpu od 3k eura i sl... Zato im nedam preglede, klikove niti pare, a oni neka snimaju i recenziraju pizdarije za 5% gledatelja/čitatelja. :D
Par puta sam im zadnjih godina napisao ispod bolesnih recenzija.. "kome vi ovo recenzirate"?
I ništa.
Kao što je kolega poviše napisao..to je politika koja im odgovara.
Evo ja imam novaca.. namjerno ne želim kupiti masu toga gdje vidim da me se pravi budalom ili gdje neka roba ide svojim naumom "oš neš, ima ko će".
Što se tiče časopisa, u par zadnjih navrata platim online izdanje jer vidim članak koji me zanima. I to uvijek bude isto.. nekakvih par gađetića za mase koje je odradio Baksa.
Ovo ostalo sumrak. Uvertira bevande od par "mislilačkih" kolumni. I onda ide Šuštić, onako pospan.. laptop od 3k €, stalno masiranje sa nadzornim kamerama po travnjacima.
Napajanje od megawata. Prelistaš to sve skupa i pitaš se.. jesu li oni izgubili kompas ili sam ja željan recenzija vivax mikrovalki?
Nema tu više entuzijazma. Ovih par starih čeka penziju. Par honorarnih što btw nešto natipkaju. Marketing vam svaki mjesec servira tri stranice reklame kako imate povoljan Volvo od 50k.
Eventualno nekakv shop pošalje usb hub od 5€ na recenziju od dvije rečenice.. i eto ti.

Recenzira se što se može, ne što se hoće. To je problem svih medija u regiji, dobiješ što ti se pošalje, a šalju se flagship uređaji.
Plaćao časopis od 93. ? svaka čast kolega na bačenom novcu. :D
A tko vam danas od youtubera, recenzera i sl, recenzira i komentira neki entry/mid range.
Ja sam BUG kupovao od prvog broja. Na kraju sam očuvanih prvih 100 brojeva prodao u kompletu. Kupovao sam ga nakon toga dugo na kiosku, ali sam onda posustao i odustao. Zapravo, prvo sam odustao od Mreže koja je postajala sve lošijom. A onda se i BUG jako razvodnio. I tu je bio kraj.