Bonbon

Bonbon aplikacija ne radi

Gigabyte091 pet 25.12.2020 07:47

Da li netko ima problema sa aplikacijom, meni svaki put izbaci gresku... Uzeo sam jucer bonbon karticu na bonove, aktivirao je (treba mi za jedan uređaj kao backup data), dodao broj u aplikaciju i svaki put mi izbaci gresku sa slike. Na webu mi uopce ne zeli dat pakete.

Gigabyte091 pet 25.12.2020 08:28

Mislio sam da je problem sto se nalazi u uređaju sto nije mobitel, ali pogledam status na uređaju i piše da je povezan na mrežu. Probam opet karticu u mobitel i ista stvar. Budem pricekao jos, uređaj tak i onak ne trosi podatke dok ima kucnog neta

Goran uto 23.1.2024 17:47

Pozdrav svima. Također, aplikacija ne radi, javlja grešku kako usluga trenutno nije dostupna..probao jučer i danas. Inače je sve normalno radilo. Ovo nije prvi put da bonbon aplikacija ne radi. Da li se to još nekome dešava? 

Goran pon 29.1.2024 16:50
Goran kaže...
TexW kaže...

Probaj ju nadograditi preko pay store-a, danas je izašla nova verzija.

 Probao ali i dalje nejde. Eto javlja ovu grešku. 

 Našao sam uzrok nerada aplikacije. Zvao sam službu za korisnike, te je problem bio to što mi je broj istekao. Dakle kad možete primati samo pozive..dođe do deaktivacije aplikacije te ona ne radi. Tek nakon ponovne nadoplate putem sms izbornika, treba cca 24 sata za ponovnu inicijalizaciju aplikacije. Sada radi normalno. U svakom slučaju, hvala na pomoći, i jedna informacija ako se netko nađe u sličnoj situaciji.