Top HDD/SSD Benchmark @ BUG.hr

Ista popunjenost diska kao kod tebe, konkurent Adata SX8200 Pro NVMe 512GB (600kn), bez dodatnog softvera:
Btw. nemoj se ljutit, ali po meni nije u redu da ti Samsung pojede 50GB u startu, mislim da je 7% kapaciteta blize standardu, tj. 35GB na 500GB, iako je mozda bas zbog interno dodatno iskoristenih GB super brz..

Ne vidim Transcend MTE220S, pa evo jedan primjerak (512GB).
Kako si dobio tako drasticno drugaciji rezultat nego ekipa se PCE?
http://www.pcekspert.com/clanak/transcend-pcie-ssd-220s-512gb-recenzija/?pg=4

Gledaj postavke testa, 5 1GBb kod kolege i vecine jer je to default, a 9 32GiB kod PCE, no prednosti se vide u oba slucaja. Taj SSD je jako dobar uparen s najjeftinijim M.2 heatsinkom s Alixpressa: klik, iako bi ja na to zakeljio ovaj sex od M.2 hladnjaka: klik2 Spominjem hladnjak jer mu je to mana naspram SX8200 Pro..

Gledaj postavke testa, 5 1GBb kod kolege i vecine jer je to default, a 9 32GiB kod PCE, no prednosti se vide u oba slucaja. Taj SSD je jako dobar uparen s najjeftinijim M.2 heatsinkom s Alixpressa: klik, iako bi ja na to zakeljio ovaj sex od M.2 hladnjaka: klik2 Spominjem hladnjak jer mu je to mana naspram SX8200 Pro..
Znaci na PCE je throttlao, ili?

Nije throttlao, nego je dao drugacije rezultate pod drugacijim (32Gib, a ne 5Gib) i duzim testom (9, a ne 5 ponavljanja).
Evo rezultata Adata SX8200 pod Balanced modeom i drkanjem dok se vrti test jer predugo traje 32GiB:

Ne vidim Transcend MTE220S, pa evo jedan primjerak (512GB).
Kako si dobio tako drasticno drugaciji rezultat nego ekipa se PCE?
http://www.pcekspert.com/clanak/transcend-pcie-ssd-220s-512gb-recenzija/?pg=4
Kako je već Fićek primijetio, drugačiji setup benchmarka a imam i hladnjačić :) (MSI B450 Carbon).
Lošije rezultate, sličnije PCE, dobijam sa starim DskMarkom, 3.0.3. ATTO benchmark je negdje između, ~3100/2400 r/w za veće blokove.

Evo i mene sa novim SSD M.2 od Gigabyte 256 GB kapacitet. I već otprije ugrađenim 1000 GB WD Blue 5400 RPM sad kao sekundarni hard!
BTW specifikacije su u pod Moj profil (Moj PC). Deklarirane tvorničke specifikacije za Gigabyte-ov SSD su R1700/W1200 MB/s
Update nova slika za SSD benchmark na 9/32GB ;-)

Samsung 980 500GB
stavio sam na 8GB jer mi daje krive rezultate write brzina od oko 300 MBps ipak je ovako to to ;-)

Samsung 980 500GB
stavio sam na 8GB jer mi daje krive rezultate write brzina od oko 300 MBps ipak je ovako to to ;-)
Žurio sam hhh

Samsung 980 500GB
Žurio sam hhh
Malo sam se popravio xD
Evo i mog Samsungića
Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB