CPU-Z Benchmark 2. dio

Ostali od ryzena samo dugmici.
Kak uspijes bclk preko 109(moj neide dalje odma rusenje instantno makar cpu bio na 1ghz i 1V)? Nisam bas upoznat s radom alder lakea pa se jos igram i čitam no kao da sam negdje procitao da je i7 maximum na 109 a tim slabijim procesorima 130 nisam skuzio zakaj?

Javim ti se privatno.
Ja sam klokao po der8auer receptu: https://youtu.be/GSJG7HXHjh4?si=coUKcnPu00i04u0G

825 single@5.2ghz
i7 12700Kf
Pao ti je multi od prošlog puta... Zašto koristiš dvije verzije CPUZ? btw. izašla je nova 2.11.0.

825 single@5.2ghz
i7 12700Kf
Pao ti je multi od prošlog puta... Zašto koristiš dvije verzije CPUZ? btw. izašla je nova 2.11.0.
A ne ganjam multi, a dvije verzije koristim iz tajnih razloga

864
12700kf@5.5ghz
Crkle su ti dvije jezgre? Sve niži i niži skor u multiju, katastrofa...

Ma kaj bi crkle pa stari je to maher pogasio je E-cores.

Baš me interesira koliki bi bio rezultat za e-core, se mogu uopće ugasiti p-cores u biosu?

Baš me interesira koliki bi bio rezultat za e-core, se mogu uopće ugasiti p-cores u biosu?
Sve se mozeIntel radi i samo na zrak ako treba

Prek 10k je rezultat

Da očekujem od tebe rezu samo s e-coreovima ili ti se neda?
Edit: a slikica?

o jbmte nevjerni toma ide to jos gore no nisam uopce ganjao multi rezultat niti dirao e-jezgre!
A single ti je veći nego u prvom testu s p-jezgrama, ostao je od ranije?

o jbmte nevjerni toma ide to jos gore no nisam uopce ganjao multi rezultat niti dirao e-jezgre!
A single ti je veći nego u prvom testu s p-jezgrama, ostao je od ranije?
Nisam radio multi na 5.5ghz da ovo je koji test prije na nesto manje mhz! ali velim 10k i7 12700 prede kao od šale ipak je u pitanju 20t cpu!

Opasni brojevi Zanimljivo je kako je dosta tih benchmarka zapravo postalo totalno nereprezentativno za bilo kakvu usporedbu jer nemaju veze s gaming usporedbama, eventualno za neke multihread brojke!

9800x3d - 5425Mhz
To je to? Single core kao Intel od prije 4 godine? Inace nisu ti AMD bas za sintetiku a niti su neki oc
to je samo pbo +200 co-30.....
za svaki dan... hladan i opušten....
da ti tog svog pulena držiš na 6.1 mrvu duže od jednog benčvarka.... vjerojatno bi brzo degradirao.... i ovako će.....

9800x3d - 5425Mhz
To je to? Single core kao Intel od prije 4 godine? Inace nisu ti AMD bas za sintetiku a niti su neki oc
da ti tog svog pulena držiš na 6.1 mrvu duže od jednog benčvarka.... vjerojatno bi brzo degradirao.... i ovako će.....
i5 14600kf od 220€ na stocku ima vise od tog tvog 600€ cpu-a toliko o sintetici, krivi cpu si kupio za benčvarke inace tesko i ide dalje od tog def -30 sve iznad se doslovno raspadaju o temp da ne pricam

9800x3d - 5425Mhz
i5 14600kf od 220€ na stocku ima vise od tog tvog 600€ cpu-a toliko o sintetici, krivi cpu si kupio za benčvarke inace tesko i ide dalje od tog def -30 sve iznad se doslovno raspadaju o temp da ne pricam
lol....
smiješan si.....

U drugoj temi sam te prijavio za vrijedanje ovdje si sad offtopic...
i7 12700Kf
stock

Za sad je na 1.1V dalje od toga nisam probao(cpu-z pokazuje trenutnu fluktuaciju napona a ne stvarnu u loadu), valjda nije potrgano nesto ne sjecam se da sam ikad bio na tako niskom naponu s iti jednim procesorom