Gman pon 2.11.2009 20:01
newklear kaže...

POzdrav, interesuje me koje ulje u automobilu koristite? Da li neko zna kakvo je ovo ulje sa slike - na slici je za diesel motore, ima i za benzince Smijeh

ja mislim da si promasio forum...

rider15 pon 2.11.2009 20:05
newklear kaže...

POzdrav, interesuje me koje ulje u automobilu koristite? Da li neko zna kakvo je ovo ulje sa slike - na slici je za diesel motore, ima i za benzince Smijeh

Kakve veze ima ulje za automobile za informatičkim forum ,ovdje se raspravlja o informatici i problemima a ne o uljima još pitaj samo na kojoj benziskoj sipamo gorivo....

Bellatrix pon 2.11.2009 20:24

Neznam zašto ste se tako digli protiv čovjeka? Pa što ima veze ako je postavio ovakvu temu? Osim toga jel vi znate čitati, vi koji govorite gluposti da je ovo informatički forum... i nema drugih rasprava... bla bla.. pa pogledajte malo bolje i skužiti ćete da je sam administrator napravio podforum: Sport automobili, motori za ovakve teme.

Istina autor teme nije postavio neki valjan upit, razlog ili "uvod" u temu pa je tema malo "glupava" tj. nema neki smisao! Ali opet nema razloga za izrugivanje! btw. ja koristim Valvoline ulje za motor! SAE 15 W

tommy2103 pon 16.11.2009 22:02

Ovisi ti o autu kakvom vožiš, inače je najbolje koristiti ulje koje ti preporuča proizvođač auta. Obično piše ispod prve haube tam gdje ti je broj šasije i ostalo, kakvo ulje je najbolje.

Ja imam dvije Alfe, 156 i 145 i u oba dvije koristim Selenia 20k Racing ulje, po preporuci je obično Selenia 20k, al mi puno manje troši ulja sa Racing.