Koji auto kupiti?

znači, odgovaraju ti povišeni auti u kojim se sjedi bliže stolici, s nogama koje nisu ispružene naprijed?
ili ti saomo nedostaje potpore za noge, kao oni jastuci koji se izvlače s prednje strane sjedala?
definitivno ćeš MORATI sjesti u svaki auto jer ne znam da baš postoji neka baza položaja sjedenja u autu, tako da mislim da ćeš hodočastiti po salonim....

Citroen C4 picasso ne mozes fulat s tim neznam kak nisi to uzeo u obzir zadovoljava sve kriterije: prostran, ovjes bolji i udobniji od bilokojeg peugeota i naravno po mogucnosti gledat da se uzme 1.6hdi nista benzinci nista bluehdi :)

Probaj se zaletjeti do Renault & VW salona, sjedni u Austral i Tiguana i vidi kako ti odgovara. Ja sam točno tu negdje ko ti, cca 194cm 125kg i ta dva auta su mi najbolje sjela.

Šta je po vama bolji izbor za nekih 13.000eur
Neki Golf 7 2.0 tdi ili Škoda Octavia..ili nešto treće.Da manje troši ne skup za održavanje.
Radim max 15tk godišnje,ne jurcam lagana vožnja žena djeca,netreba mi nešto prostora. Ne mjenjam auto često i nije da mi gori pod nogama ovaj još dobro služi. Ali planiram nešto uzeti u dogledno vrijeme. Mislio sam dati 10max ali vidim da je to sa premalo pa cu morati uzeti neku manju kredu.
Naime težak sam 120kg, 1.90m visok vozim Peugeot 308 karavan 2015 ali nakon 30 km već imam bol u koljenima a nakon duže vožnje i u predjelu stražnjice. Kada vozim Kamion ili VW kombi nemam nikakvu bol ni nakon 20h vožnje. Da li netko ima slična iskustva razmišljam o kupovini SUV automobila Tiguan ili Peugeot 5008.. otvoren sam za prijedloge.. kako nisam sjedio u svakom autu svaki prijedlog bi bio dobar ..hvala