Auti - ultimativna tema

Provjerava li se na tehničkom pregledu je li izgašen/izvađen EGR?

Provjerava li se na tehničkom pregledu je li izgašen/izvađen EGR?
nemaš brige, ništa to

https://www.youtube.com/watch?v=Hgk9Mosm3RU
Jel bio netko za vikend?
Ako je, slobodno podijelite fotke / video zapise

riješeno

Pozdrav,
imate saznanja koje su slabe točke Mazde CX-3, 1.5 Diesel?
Godište je 2017, koje je uz 2016 najpouzdanije, a s ispeglanim početnim greškicama?
može li se MZD infotanment samo softverski unaprijediti da podržava Android Auto, može i žicom ?

https://www.youtube.com/watch?v=Hgk9Mosm3RU
Jel bio netko za vikend?
Ako je, slobodno podijelite fotke / video zapise
razumijem da je djeci ovo zanimljivo ali odraslim? tuvivaj i te fore...
i meni je to bilo super kad sam imao 15 godina

Odvjetnik. Javi mi se na pm, dam ti kontakt koji je meni sredio nesto veci iznos.

Šta ti gruvaš?
Taj i stance adria su nadaleko poznati u EU. Nema to nikakve veze s tuvivanjem kako si se izrazio. Obrazuj se malo i ne omaložavaj. Nije ovo neki lokalni krkanski meet gdje se rade takve gluposti, kao onaj kreten prošle godine u ZG.
https://stanceadria.com/hr/pocetna/ - prouči malo po YT i netu u vezi stance Adria, jer kažem to je sljedeći big event.

Šta ti gruvaš?
Taj i stance adria su nadaleko poznati u EU. Nema to nikakve veze s tuvivanjem kako si se izrazio. Obrazuj se malo i ne omaložavaj. Nije ovo neki lokalni krkanski meet gdje se rade takve gluposti, kao onaj kreten prošle godine u ZG.
https://stanceadria.com/hr/pocetna/ - prouči malo po YT i netu u vezi stance Adria, jer kažem to je sljedeći big event.
Pogledao sam malo ovaj gore video i tu i tamo se nađe koji lijep primjerak (Golf I, Nissan SX, E30 u DTM kitu, stari Prelude, koji 911 i slično), a većina je teška seljačija, tako da bih rekao da je ovo upravo "lokalni krkanski meet".

Šta ti gruvaš?
Pogledao sam malo ovaj gore video i tu i tamo se nađe koji lijep primjerak (Golf I, Nissan SX, E30 u DTM kitu, stari Prelude, koji 911 i slično), a većina je teška seljačija, tako da bih rekao da je ovo upravo "lokalni krkanski meet".
slazem se s tobom,ima par lijepih primjeraka koji se ne vide tako cesto na cestama,ali ostatak (vecina) su krkanski auti,napucani bez imalo ukusa...

Pozdrav ekipa, kakva su iskustva s kupovinom rabljenog auta koji je bio u rent a caru? Izbjegavati pod svaku cijenu ili može biti i ok?
Ovaj kojeg ja gledam je 2021. godište sa 80k kilometara

Radio sam u renti kao student i osobno ne bi nikad uzeo auto iz rente. Dugoročni najam bi razmislio, ali renta nikako.

Auh ne, ti auti bar sto sam vidio, dok se digne rampa da ih puste van odma gas do poda... pogotovo corse koje se zapravo sad najvise i rentaju

Auh ne, ti auti bar sto sam vidio, dok se digne rampa da ih puste van odma gas do poda... pogotovo corse koje se zapravo sad najvise i rentaju
Bas to, i onda prelijetanje ležećih sa 80.
A tek odrzavanje, koliko puta bude vrijeme za zamjenu ulja, a sezona počela, ništa poništi servis i šalji ga dalje. Pa napravi 15k više od intervala. A nakon svake sezone bojanje, šareni ko pisanice budu.

Slične odgovore sam dobio i na redditu tako da definitivno odustajem od te opcije :D

Sve gore nabrojeno je istina osim ovo za servise
Servisni intervali se prate jer je 99% tih auta na leasing, te po ugovoru moraju biti odrzavani redovno i u ovlastenom seevisu

Evo ja sam već drugi auto uzeo i renta cara, prvi je bio Fiat tipo 1.6 mjet, imal je 36000 km i bil je pod garancijom. Napravil sam sa njim još 90000 km i osim jednog grijača ništa nije mjenjamo van servisa. Drugi koji sad vozim je bil star 4 mjeseca sa 24000 km i garancijom 7 godina, dakle odvozil je samo Jednu ljetnu sezonu, a po navigaciji koju nisu obrisali to je većinom bila autocesta.

Ima netko preporuku dobrih ljetnih guma u odnosu na cijenu? 205/55 R16
Gledao sam Nokian Wetproof 1 i Hankook Ventus Prime 4

Prošle godine sam uzeo Goodyear Eagle 6 Asymmetric i oduševljen sam.

Imam ih u dimenziji 245 40 19, odlične

Kumho Ecsta PS71, lijepe za cestu, po mokrom malo losije ali za cijenu tip top...

Ima netko preporuku dobrih ljetnih guma u odnosu na cijenu? 205/55 R16
Gledao sam Nokian Wetproof 1 i Hankook Ventus Prime 4
nema ih u toj dimenziji

Imate kakvu preporuku za ljetne gume?
Razmisljao sam o continentalu, al stvarno se prebrzo troše, a to mi ne odgovara jer sam jako puno na cesti, ne zelim bas svaku sezonu kupovati gume
kakva su vam iskustva sa Hankook VENTUS S1 EVO 3?

Mislim da ti se Conti, barem Premium Contact X ne troši tako brzo, evo i testisa sa gumama koji to potvrđuje (3.mjesto PC7 npr) - https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2025-AZ-Summer-Tyre-Test.htm
Ja ih imam, PC6 i zadovoljan sam.

Imate kakvu preporuku za ljetne gume?
Razmisljao sam o continentalu, al stvarno se prebrzo troše, a to mi ne odgovara jer sam jako puno na cesti, ne zelim bas svaku sezonu kupovati gume
kakva su vam iskustva sa Hankook VENTUS S1 EVO 3?
Continental gume se previše troše???
Pa kak ti voziš. Imao Continental Premium Contact 4, 5 i sada 7. Sa Premium 4 i 5 su mi izdržale između 3 - 5 sezona, a po sezoni radio oko 12.000 - 15.000 km. Tak da ja uglavnom ostajem na Continentalu, ima sam i Goodyear, Dunlop, Hankook, Sava, itd, ali Continental su mi najbolje, je da koštaju malo više, ali meni se isplate.

Kumho Ecsta PS71, lijepe za cestu, po mokrom malo losije ali za cijenu tip top...
Top gume za cijenu, jedini minus su relativno mekani sidewallovi.
Pa kak ti voziš. Imao Continental Premium Contact 4, 5 i sada 7. Sa Premium 4 i 5 su mi izdržale između 3 - 5 sezona, a po sezoni radio oko 12.000 - 15.000 km. Tak da ja uglavnom ostajem na Continentalu, ima sam i Goodyear, Dunlop, Hankook, Sava, itd, ali Continental su mi najbolje, je da koštaju malo više, ali meni se isplate.
Ajmo ovako. Dobra guma je mekana i trosit ce se brzo. Ako ti se guma ne trosi brzo ili se plastificirala ili imas jako lagani i "slabiji" auto.
Nema smisla govorit koliko tko je prosao s nekom gumom jer auto od 2 tone i 300ks nece trosit gumu kao i neki Up! od 1000kg i 75ks.
Takoder recimo Conti zna imati mekane sidewallove na nekim modelima guma (sad manje na ovim zadnjim-zadnjim modelima), pa zna bit neugodno u zavojima...
Koliko bi vi dali max za Golf7 2.0 tdi 150ks,2016 god i 150tkm u dobrom stanju ?
10k ako tih 150k km nije vidio 2019 vec...