Polk Audio 5.1 zvučnici za kućno kino

Nije ti ovo neko najsretnije rješenje, ako misliš složit solidan sustav za atmos treba ti minimalno 7 kanalni reciever i najbolje ti se bazirati na stereo zvučnike i neki centralac za početak pa kasnije dodati ostalo. Ima dobrih a ne tako skupih zvučnika koji će ti bit puno bolji od ovoga. Npr. Elac, Dali pa i Polk al definitivno ne ovakva izvedba.

Ok tnx, uzeo bi svakak odgovarajući AV, samo mi se ovo učinilo ok i recenzije na netu su pozitivne. Za 300 eur dobijem sve (još bi kasnije uzeo dodatna 2 za Heos), e sad kolko su neki bookshelve Dali ili Elac bolji od ovoga za 15ak kvadrata dnevne sobe, je li razlika stvarno tak velika u kvaliteti zvuka u odnosu na cijenu?
Inače sam prije razmišljao o Q-Acoustics 30 seriji, ali to me dođe dosta skuplje, npr. samo jedan par 3010i je 300eur.
Bok,
da li ovaj 5.1 set valja za nekakav solidan home theater i slušanje glazbe? dosta je povoljan i nisam sad neki freak za savršenim zvukom, ali težim složit solidan sustav sa nekim AV receiverom za Dolby Atmos, DTS:Virtual X, itd.,..pa mi se ovo čini kao ok opcija. Dnevna soba je 15m2.
https://sonusart.hr/polk-audio-tl1600-black-5-1-sistem-za-kucno-kino.html#view-more