Miro pon 2.1.2017 21:52
toxic kaže...

Jel se može komentirati i za u1 njihov uređaj? Ja sam ga nabavio prije par dana i ima lizalicu.

Bolje bi bilo da napraviš potpuno novu temu, u naziv teme staviš ime uređaja, kao što je i ovdje, te tamo komentiraš U1 - tako će je lakše tražilica pronaći, a na taj način i oni koje zanimaju informacije o U1.

Doktor Rambaudi uto 3.1.2017 13:08

Šteta šta ovaj jako dobar komad hardwera neće dobiti službenu nadogradnju u vidu Android 5.x os-a, a time i Kodi 17 na njemu postaje nedostižan.

Ima li barem Libreelec za njega? i jel se može bootati sa sd kartice, ili ga se mora instalirati u nand?

dexxa86 uto 17.1.2017 10:52

Pozdrav, 

Evo ja sam korisnik ovog uređaja oko godinu dana, do sad sam gledao samo tv programe preko raznih lista na ovom xbmc 13.2 koji se dobije instaliran sa uređajem.

Ali sad sam odlucio na gledanje filmova i serija preko exodusa i sl. pa sam instalirao kodi 16.2 koji sluzi samo za to, dok 13.2 sluzi za tv programe posto se tamo brzo prebacuju programi.

E sad, zanima me koja android verzija je najbolja? Ja koristim 4.4.2, dali postoji novija i kako se instalira?

I koji firemware koristite?

Miro pet 10.3.2017 22:17
dexxa86 kaže...
E sad, zanima me koja android verzija je najbolja? Ja koristim 4.4.2, dali postoji novija i kako se instalira?

I koji firemware koristite?

Na žalost nema novijeg Androida za Neo X8 od toga kojeg već imaš.

Miro pet 10.3.2017 22:23

Zanima me je li netko od vas koji imate Neo X8-H Plus koristi za spajanje ethernet, a istovremeni ima instaliranu aplikaciju HBO GO? Kako vam funkcionira ta kombinacija?

Kod mene HBO GO radi uredno na wi-fiu, ali čim se prebaci Minix na ethernet - HBO GO javlja da nema više Internet (a sve ostalo radi savršeno).