nani ned 17.7.2022 12:33

Pozdrav,
Članu familije za potrebe gledanja IPTV-a sam nabavio aktualni Amazon Firestick, vezao na svoj Amazon acc. Imam problem sa instaliranjem Downloader aplikacije jer mi stalno izbacuje “purchase failure” nešto vezano na postavke billing adrese 1-click payment-a. koristim 2 njemačke adrese uz hrvatsku a od plaćanja Revolut, HR tekući i devizni. Sve kombinacije sam probao postaviti za default payment i imam aktiviran 1-click i nikako ne mogu downloadirati aplikaciju???
Ovo mi je 3 firestick (zadnji sam podešavao prije 2 g) koji sređujem za članove familije i nikad problema (ne mogu se sjetit šta sam postavio za plaćanje ali očigledno nije bilo problema).
Molio bih za pomoć/savjet.
Hvala

dax-lax uto 16.8.2022 10:14
bego kaže...

Hvala ti. Bilo mi je čudno što taj podatak nigdje nemaju u opisu. Ovaj naj noviji piše ,wifi 6 ,iako ni to neznam što je? Dali i on prihvača 5G wifi?

Na amazon stranici, u detaljima navedenog uređaja stoji: 

Wifi

Dual-band, dual-antenna wifi (MIMO) for faster streaming and fewer dropped connections than standard wifi. Supports 802.11a/b/g/n/ac wifi networks.

Čim je wifi ac, znači da podržava dual band, odnosno 2.4 i 5GHz frekvencije. (Ne mješati s 5th gen (5G) mobilnim mrežama.)

Mogu te buniti i novi nazivi za wifi mreže. AC je sad wifi 5, a AX je wifi 6